|
|
Teraz jest 26 lis 2024 10:41:27
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 20 sie 2007 20:00:35 Posty: 163 Lokalizacja: Czechy Brno
|
Re: Brumbowanie na pisanie
uhuhu Kellhus co ty taki "pocieszycielski" ostatnio jesteś ? czyżby brak kobity ci doskwierał ?? Iothwena masz rację że przybliżona informacja o twoim wieku jest ale wiadomo faceci nie zawsze zauważają szczegóły Kellhus czytaj uważniej
23 lip 2009 8:25:40 |
|
|
Użytkownik
|
Proszę, proszę forum łączy ludzi Ja za to dzisiaj ostatecznie i definitywnie zakończyłam mój ostatni związek. Właściwie to zakończyliśmy, ale kto by tam zwracał uwagę na takie szczegóły . Być może powinnam być zdołowana albo chociaż trochę smutna, ale jest mi tak jasno, lekko i radośnie. Wiem, wiem jestem okropna. Albo dziwna. Albo jedno i drugie
_________________ "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. . . kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie"
Friedrich Nietzsche
|
25 lip 2009 22:01:01 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 27 lut 2008 17:56:46 Posty: 85 Lokalizacja: Z takiego miejsca, którego nie ma
|
"Niegdyś uważałam, że „cokolwiek” jest lepsze niż „nic”. Dziś wiem, że „nic” bywa lepsze niż „cokolwiek”." (Glenda Jackson) bean-shide, twoje odczucia są normalne , albo obie jesteśym dziwne vel okropne a gdyby jednak trochę smutku dostało się do duszy: be streanght
_________________ Ludzie mówią, że życie to jest to, ale ja wolę sobie poczytać.
http://www.larche.org.pl/ - Arka (L’Arche) jest rodziną wspólnot, w których razem żyją i pracują osoby z niepełnosprawnością intelektualną oraz asystenci, którzy na pewien czas lub na stałe decydują się być w Arce.
http://www.stowarzyszenie-razem.org - Dolnośląskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Zepsołem Downa
|
26 lip 2009 10:40:16 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Be what? Ja też się czułem wolny po zakończneiu ostatniego związku. Ale potem przyszły ponure miesiące smutku, żałoby i żalu.
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
29 lip 2009 11:32:16 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 16 lip 2007 13:54:46 Posty: 656 Lokalizacja: Atol Bikini
eCzytnik: PRS-505, eClicto, Kindle 3, HTC LEO
|
Witam, Kell - klin klinem , a jak nie pomaga to zawsze pozostaje mocna wódka w męskim towarzystwie! Przynajmniej któryś z facetów powie Ci, że "To zła kobieta była". Parafrazując: "be tough"
_________________ Pozdrawiam, Chesuli
|
30 lip 2009 2:16:41 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Strong. Albo nawet stronger
30 lip 2009 7:22:17 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 16 lip 2007 13:54:46 Posty: 656 Lokalizacja: Atol Bikini
eCzytnik: PRS-505, eClicto, Kindle 3, HTC LEO
|
Aaaa, strong całkiem jak: tu
_________________ Pozdrawiam, Chesuli
|
30 lip 2009 11:39:57 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 10 kwi 2008 3:22:01 Posty: 351 Lokalizacja: Windy City
|
No tak, tylko: "There is strong, and there's army strong" -który macie na myśli?: http://www.youtube.com/watch?v=GlzdZqSVbJ4&feature=relatedTak mi się skojarzyło
_________________ Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit accipiet coronam vitae.
|
30 lip 2009 16:32:23 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 20:25:39 Posty: 215 Lokalizacja: KrakĂłw/ZamoœÌ
|
dawno mnie tu nie było, a tu takie poważne rozmowy o zwiazkach i wzajemne pocieszanie sie, no, no, no
_________________ http://toolsweb.pl/
|
06 sie 2009 23:40:54 |
|
|
Użytkownik
|
madmax, też chcesz się wywnętrzyć? Od tygodnia mam praktyki na internie. Nie dosypiam i gubię się w szpitalu (nawet jeśli wydaje mi się, że trafiłam, to nie zawsze jest to prawda...). Najgorzej jak idę z gdzieś z pacjentem, ale oni mimo wszystko to jakoś znoszą i nawet niektórzy z nich uznali, że będę fajnym lekarzem , a póki co uczę się nazywać to, co słyszę kiedy osłuchuję.
_________________ "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. . . kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie"
Friedrich Nietzsche
|
07 sie 2009 22:48:59 |
|
|
Użytkownik
|
??? Oj to ciężkie masz praktyki. Albo taka zaangażowana jesteś. Zwykle to ściema jest. Pacjenci są na tyle wredni, że niezależnie od lat pracy zawsze cię czymś zaskoczą Ot, choćby bulgotem pod pachą A mnie czeka trudna decyzja. I tak się zbieram i zbieram. A odwagi nadal brakuje. Gdzie te dni beztroski...
_________________ Maria Konopnicka
Lecieć bym chciała, lecz nie wiem, do czego Wyciągnąć ręce i przywrzeć płomieniem... Idę - a za mną cień smutku dawnego... Czym jesteś, szczęście? - Złudzeniem?
|
10 sie 2009 17:20:37 |
|
|
Użytkownik
|
Niedosypianie to kwestia dojazdu do szpitala . Tak to jest jak się mieszka na końcu świata i chce mieć praktyki w trochę większym szpitalu. Chodzę na 7 z własnego wyboru, gdyż lubię kłuć pacjentów i upuszczać im krew , ale to wiąże się z wczesnym wstawaniem. Nikt mi właściwie nie powiedział w jakich godzinach mam praktyki, więc przychodzę i wychodzę jak chcę, tzn. jak jest coś ciekawego to jestem dłużej, a jak nie to mnie puszczają wcześniej. Fakt jednak, że staram się dowiedzieć jak najwięcej i zobaczyć jak najwięcej. A więc odwagi życzę
Friedrich Nietzsche
|
10 sie 2009 17:43:37 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Kurna znów musiałem być pijany, bo nie pamiętam, że to pisałem. Zresztą to było dawno temu i nieprawda. To o samotności itp.
Anyway, mnie każdy mówi, że to zła kobieta była. A ja nadal nie jestem przekonany heh
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
18 sie 2009 19:47:14 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
A ja dzisiaj wychodząc z mojej korporacji widziałem dziewczynę pomykającą chodnikiem i czytającą coś z granatowego PRS-505.
18 sie 2009 20:38:42 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 20 sie 2007 20:00:35 Posty: 163 Lokalizacja: Czechy Brno
|
dzisiaj tak muzycznie , nastrojowo, romantycznie smutno ale w tym lepszym sensie
01 wrz 2009 22:05:24 |
|
|