Teraz jest 21 lis 2024 20:42:53

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Komiksy Ogółem... 
Autor Wiadomość
Komiksy to tylko manga. Nic innego. Jakoś nie podobają mi sie inne, nie wiem czemu.
Oczywiście 'Kaczora Donalna' obowiązkowo czytałam. Próbowałam 'Transformes' jeszcze, ale średnio szło.

18 lip 2007 9:02:00
Użytkownik

Z komiksów to czytałem tylko "Kaczora Donalda", "Giganta", swego czasu na któreś urodziny dostałem książeczkę ( bo już nie można było tego nazwać tego zeszytem - kilkaset stron) "Życie i czasy Sknerusa McKwacza - kreska dużo staranniejsza, niż ta w Kaczorze Donaldzie, no i fabuła ciekawa i bardziej złożona. oprócz tego to zaliczyłem jeszcze kilka części "Tytusa, Romka i A'tomka" - bardzo mi się podobały, głónie dlatego, że nasze, polskie :)

18 lip 2007 23:57:17
Użytkownik

Łooo sknerus Mc Kwacz :D zawsze chciałem mieć taki sejf jak on zebym mogl pywac sobie w monetach i ukladać gory z banknotów :D Szczegolnie to bylo pokazane w bajce - ktore swego czasu ogladałem w nieskonczoną ilość razy na VHS :D

Tez czytywałęm Kaczory Donadly ;) byly bardzo ciekawe i interesujace - w owych czasach :D

a i jeszcze czytywałem przygody Clickersa w Clicku! :D ale to juz nie do konca taki komiks jaki ktos sobie moglby zamarzyć ;P to bardziej historyjka :)

19 lip 2007 1:38:43
Użytkownik

ktore swego czasu ogladałem w nieskonczoną ilość razy na VHS :D

Mozna dostac na necie 100odcinkow Duck Tales z polskim dubbingiem - ktory jest naprawde :D swietny.

Obecnie: Nintendo DS jrpg ;)

19 lip 2007 7:07:22
Użytkownik

hmm... nie wiedziałem, że komiksy można oglądać na VHS :P

Dopowiem coś, żeby nie offtopować - Polecam komiks: Ascend
Mnie urzekła tam przede wszystkim kreska...
To Trzeba przeczytać!
http://torrenty.org/torrent/113044

Znajdziecie tam opis i komentarze :)

19 lip 2007 9:44:24
Użytkownik

Nie każdy ma konto na torrenty.org i nie każdy chce płacić 6 złotych aby to konto założyć (lub nie może). Dlatego może ściągniesz plik torrent i go udostępnisz? :P

19 lip 2007 10:58:09
Zobacz profil WWW
W całości popieram . Gdybyście mogli to podajcie adresy komiksów do ściągnięcia . Throgala zacząłem czytać i rewelka , powinien sie znaleźć w bibliotece.

20 lip 2007 9:42:33
Użytkownik

Komiksy będzie można dodać jak opracujemy jakiś szablon dla nich. Nie ma sensu wrzucać nieuporządkowanych i nie ma sensu używać szablonu eBook. Macie może jakieś wizje co powinno być w takim szablonie?

20 lip 2007 10:12:34
Zobacz profil WWW
A dlaczego nie może być taki szablon jak w przypdaku ebooków? Jedyne co trzeba zmienić to dodać przy każdym tytule mały obrazek z okładką (jeśli jest to potrzebne) - reszta powinna zostać bez zmian

20 lip 2007 11:05:01
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
Bo np. opis jaki dasz? W 90% opis najlepiej będzie dać na stronie o całej serii, a zrezygnować z niego przy poszczególnych numerach. Okładka zapewne będzie musiała być większa, bo tutaj jednak się te obrazki czyta...

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

20 lip 2007 12:10:27
Zobacz profil WWW
Właśnie o tym myślałam - na stronie głównej opis całej serii a przy poszczególnych tytułach - małe obrazki z okładką i tyle

23 lip 2007 8:44:28
Kiedyś bardzo lubiłam "Kajka i Kokosza", "Thorgala" (nie czytałam tych nowych części). I pamiętam jeszcze te czasy jak co tydzień czekało się na Świat Młocych, żeby przeczytać nową część jakiegoś komiksu :)

ooo, ja też pamiętam Świat Młodych i zazwyczaj ostatnia strona była dla mnie stroną pierwszą. W pamięc zapadł mi zwłaszcza Binio Bill jak grał w filmie.

07 lut 2008 14:21:48
Użytkownik

Mnóstwo świetnych komiksów jest na emulku :) Ściągałem kilka dla kuzyna i sam się nimi zafascynowałem. Polecam tytuły takie jak: The Exterminators, The Sadhu, Loveless czy też Chronicles of Wormwood lub Battle Pope genialne scenariusze i rysunki prawdziwych mistrzów.

Władimir Sorokin - Dzień oprycznika

07 lut 2008 16:40:08
Użytkownik

będę miał trochę czasu, to powrzucam trochę komiksów na rapida i zapodam linki
a komiksów mam baaardzo dużo :)

20 lut 2008 8:52:00
Użytkownik

Czy ma ktoś dostęp do następnych tomów MEGALEX? Ja odnalazłem w sieci tylko nr 1 i 2

------------------ Dodano: Dzisiaj o 14:43:17 ------------------
W weekend wrzucę listę tego co posiadam. Nazbierało się tego trochę przez te lata :))

28 lut 2008 15:43:17
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona