Teraz jest 24 lis 2024 19:57:24

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Widzę, że większość się przedstawia, więc ja także powiem kilka słów o sobie, choć wątpię by to kogoś interesowało. Nazywam się Monika, mieszkam obecnie w stolicy, lecz urodziłam się i wychowywałam na Podlasiu, ale nazwy miasta nikomu nie zdradzę, bo połowa forumowiczów mnie na samym wstępie znienawidzi. Kocham czytać książki, podróżować, słuchać muzykę, oglądać filmy na wielkim ekranie:) ale najbardziej lubię marzyć. W tym szarym świecie marzenia dodają blasku życiu. Powiem szczerze, nie jestem taka ckliwa w rzeczywistości, no ale jeśli nikt z Was mnie nie zna, mogę się nieznacznie otworzyć . pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Buźka

13 lis 2008 22:08:56
Cześć, jestem Jola. Obecnie studiuję. Uwielbiam czytać książki, więc to idealne miejsce dla mnie. Pozdrawiam wszystkich cieplutko. :)

15 lis 2008 15:51:24
Witam! Mam na imię Andrzej, mieszkam w Rzeszowie. Zamierzam przyłączyć się do grona czytelników ebookow i skorzystać z waszych doświadczeń w tej materii. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i liczę Was.

16 lis 2008 22:44:23
Użytkownik

Mam na imie Paulina. Mieszkam za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami... gdzie o ksiazke w jezyku polskim jest ciezko.
Ciesze sie, ze do Was trafilam.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

18 lis 2008 19:47:37
Witam, mam na imie Agnieszka i mam ten sam problem, co Paulina :)

W wolnym czasie cwicze, ucze sie wloskiego i duzo, duzo czytam. Obecnie fascynuje mnie Murakami; teraz czytam jego opowiadania.

Pozdrawiam!

19 lis 2008 18:47:54
Na imię mam Helena i mieszkam , gdzieś tam w Polsce.
Trafiłam tu, poszukując w necie pewnej książki :) , znalazłam ją na tych stronkach .
To forum poczytowuję sobie w wolnych chwilach , no ale w końcu doszłam do wniosku ,że należy się przedstawić .
Tak w ogóle to bardzo się cieszę ,że jeszcze są ludzie , którym chce się czytać książki ,a nie tylko ściągi ze ściąg / GREG/ .

Pozdrawiam :) :)

19 lis 2008 22:54:31
Witam również. Portal i forum polecił mi znajomy, poczytałam nieco, porozglądałam i postanowiłam się już bardziej oficjalnie przywitać ze wszystkimi :)

20 lis 2008 18:49:02
Witam Wszystkich:-) mam na imię Ala mam 15lat. Cieszę sie, że znalazłam tę stronkę ponieważ w nudne wieczorki będe mogła sobie poczytać znajdujące sie tutaj lekturki itp. W sumie za lekturami nie przepadam za to lubię czytac dla własnej przyjemności:) no to narazie :*:*

21 lis 2008 20:23:46
szczerze mówiąc nie wiem za bardzo co napisać, nigdy jakoś nie przepadałam za takim oficjalnym przedstawianiem się a: cześć, nazywam się tak i tak, pochodzę stąd i stąd brzmi trochę sztywno xD no, ale cóż,parę słów o sobie powiedzieć wypada v.v tak więc trafiłam tu przez totalny przypadek, a nie tak, że ktoś mnie zapraszał czy coś. Po prostu szukałam pewnej książki i w ten oto sposób jakoś tu trafiłam xD co do moich zainteresowań to jest ich tak wiele jak piasku na pustyni :P może zacznę od tego,że jestem zapaloną fanką mangi i anime, wychowałam się na tym i pomimo tego, że mam już 19 lat nadal z chęcią siadam wieczorkami na łóżku, biorę na kolana laptopa i odpalam kolejną nieznaną mi jeszcze serię :P z książek najbardziej pochłaniają mnie dzieła pilipiuka, kossakowskiej, kańtoch i ćwieka (fabryka słów rządzi :P) ostatnio wzięłam się też za sapkowskiego i muszę przyznać, że facet też ma świetne pióro :D ogólnie na mych półkach króluje polska fantastyka,ale to wcale nie znaczy, że pogardzam twórcami zagranicznymi,bądź inną tematyką :P czytam większość książek,które trafią do mych łapek (nie to, żebym była jakimś molem książkowym, do tego to mi jeszcze daleko xD) ogólnie rzecz biorąc ostatnio mam coraz mniej czasu na to, co lubię. studiowanie, nowi znajomi plus chęć utrzymania kontaktu ze starymi jest wbrew przypuszczeniom bardzo czasochłonna v.v nie wspomnę o tym, że aby coś samemu wyskrobać poświęca się wykłady (dodajmy: wyjątkowo nudne wykłady v.v)
kurczę, ale się rozpisałam :P no to żeby was więcej nie zanudzać (o ile ktokolwiek to czyta xD) see u later, aligater czy co tam jeszcze :P

24 lis 2008 14:15:01
miss_jones bo jestem nieuleczalną fanką bridget
avatar, bo obsesyjnie uwielbiam WoWa
w dowodzie mam Alicja (dowód z 2001r)
troszkę piszę
audiobooki lubię, bo dużo pracuję, a oszczędzają mi czas
witam i mam nadzieję się zadomowić :)

ps. zawsze piszę małymi literami, bo taki mam nawyk i jestem uparta jak osioł...

25 lis 2008 23:30:25
Hejka! Olgierd. Student prawa,a wiadomo jakie są obowiązki takiego żaka :) Czytam fantastykę. No to tyle :). Hejka!

27 lis 2008 15:13:59
Użytkownik

Ups, dopiero teraz zauwazylem ten temat, a juz kilka postow napisalem. Ale co tam!
Witam, jestem dosc przecietnym uczniem LO (matura w tym roku..), lubie sluchac roznorodnej muzyki, grac na mojej wysluzonej juz konsoli (PS2:)), czasem obejrzec jakis dobry film, serial lub anime. Ksiazki tez czytam, ale niestety dosyc malo (chcialbym to zmienic hehe), trafilem tu szukajac ebooka lektury 'Granica', ktorej zreszta nie znalazlem xD (chyba nigdzie nie ma) i tak sobie, sie zajerestrowalem, glownie z powodu biblioteki z ktorej chcialbym sobie pobrac kilka pozycji :P
Nie uzywam alta gramatycznego, glownie z powodow 'technicznych'.

27 lis 2008 21:29:02
Użytkownik

Witam:)mam na imię Monika.Mam 32 lata.Lubię czytać fantastykę i dobre książki dokumentalne.Moim hobby jest film obyczajowy i uwielbiam gry strategiczne.Pozdrawiam wszystkich uczestników tego portalu.

28 lis 2008 12:22:04
Jak wielu zarejestrowałam się dla działu biblioteka, co nie znaczy, że nie będę was terroryzować na forum.
Mam na imię Agnieszka, w sieci istnieje jako Miyu lub Nessi. Uwielbiam czytać książki głównie fantasty, nie mam sił na wymienienie wszystkich tytułów. Kocham musicale, zwłaszcza Phantom of the Opera (stąd nick), Koty no i Taniec Wampirów. Właśnie taka moja mania (dwudziestoletniej dziewczyny...) wampiry w każdej postaci: książki, mangi, anime, filmy, musicale. Sport, głównie długo dystansowe biegi i piłka nożna. Manga i anime, z namiętnej miłości został obowiązek ślubny. Fryzjerstwo, którego jak na razie się uczę. Przyszła stylistka i studentka Filologi Polskiej.

28 lis 2008 14:35:38
Witam wszystkich. Myślę, że Morlas jako adres zwrotny jest odpowiedni :) Zainteresowałem się tym forum, ponieważ mam sporo eBooków i chciałem się z nimi podzielić no i uzupełnić swoją kolekcję. Zainteresowań mam tyle, że gdybym spróbował je tutaj wypisać to usnęlibyście, więc daruję :) Liczę, że podyskutuję z Wami na różne ciekawe tematy.

01 gru 2008 18:18:19
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Następna strona