Teraz jest 22 lis 2024 0:55:04

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Cześć mam na imię Piotr. Oobecnie uczę się w szkole policealnej. Lubie czytać książki (szczególnie przygodowe, oraz fantasy). Lubię też mangę i anime :) pozdrawiam wszystkich

01 gru 2008 18:54:50
Post witam
witam, na imie mam Michał, jestem obecnie w 2 klasie LO lubie czytać książki szczególnie fantasy

02 gru 2008 0:25:57

Mam na imie Izabela
Uwielbiam czytać .....ostatnia fascynacja fantastyka

02 gru 2008 2:51:46
Użytkownik

Witam nazywam sie Arek. Mam juz trzeci krzyzyk na karku. Interesuje sie motoryzacja, a przy okazji lubie tez przeczytac dobra ksiazke. Pozdrawiam wszystkich.

02 gru 2008 15:45:28
Na imię mam Wojtek mam 59 lat jestem rencistą po wypadku komunikacyjnym.Mieszkam w W-wie.Najbardziej interesują mnie :dobre ksiązki oraz działka.
Najczęściej posługuję się EXPRESSIVO i innymi czytaczami plików dźwiękowych.Ze wzg na wadę wzroku czytam mało z ekranu.
Myślę że znajdę tu szukane ebooki oraz audiobooki.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich

02 gru 2008 22:27:28
Mam na imie Joanna, skończyłam Politologię, ale jestem zdecydowanym miłośnikiem książek fantazy, najlepiej opartych na mitologii nordyckiej lub też słowiańskiej.
Interesuję się religioznawstwem, stosunkami międzynarodowymi oraz rozmaitymi sportami.

02 gru 2008 23:43:24
Użytkownik

Witam. Mam na imię Piotr. Uwielbiam czytać choć obecnie głównie fantasy, fantastykę i sensację. Książki poważniejsze już mi przeszły. Pozdrawiam

06 gru 2008 22:35:17
Witam! Mam na imię Michalina i trafiłam tutaj trochę przez przypadek, poszukując baśni braci Grimm w wersji oryginalnej :D Mam nadzieję że w końcu mi się to uda, a te 20 postów zachodu będzie warte ściągnięcia w końcu tego co oferuje biblioteka.eksiazki.org :D
Dodam jeszcze że studiuję pedagogikę ze specjalnością - edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna. Piszę pracę na temat bajek dla dzieci które... straszą ! :wink:

07 gru 2008 3:26:44
ja też jestem nowa to bardzo fajne miejsce, ale nie bardzo radze sobie z obslugą, więc prosiłabym o pomoc. Jestem Sylwia i mam 15 lat, ostatnio przeczytałam książkę zmierzch i spodobała mi się więc chcialam pobrać resztę części

08 gru 2008 19:37:20
Hej, na imię mam Faustyna ale potocznie jestem po protu Fauką. Jestem uczennicą klasy I LO i pasjonatką fotografii, grafiki komputerowej oraz zwierząt w postaci wszelakiej.

11 gru 2008 12:40:58
Witam wszystkich. Mam na imię Lidia i pochodzę z Wadowic. Jestem 21 latkom i kończę właśnie studia na wydziale fizjoterapii. Uwielbiam czytać, szczególnie fantastykę, fantazy, i powieści obyczajowe. Moją ulubioną ostatnio książką jest "Archanioł" Sharon Shinn.

11 gru 2008 23:18:28
Cześć mam na imię Krzysiek mam 23 lata student wydział€ chemicznego na politechnice szczecińskiej. Moimi zainteresowaniami w dziedzinie książek są pozycje typu fantasy,thrillerów medycznych i wszelkiej maści książek Kinga :wink: Lubię robić zdjęcia,spędzać dnie na wycieczkach w terany nieznane,bagienne :P

14 gru 2008 10:48:37
Post .
witam, Natalia, trafiłam tu poszukując Pamiętnika narkomanki.
żyję w euforycznym akcie muzyki reggae, wielbię literaturę i sztukę. Jestem wegetarianką i próbuję zmienić ludzki system wartości . o.

14 gru 2008 20:07:59
Użytkownik

Post Witam
Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Mateusz, jestem studentem Politechniki Wrocławskiej. Interesuje się motoryzacją (co witać po AVie co prawda nie jest to zdjęcie mojego samochodu, gdyż nie mam żadnego aparatu fotograficznego, zdjęcie pochodzi z prospektu Renault 19). Oprócz tego interesuje się historią (szczególnie okres 1932-1989). Urodziłem się jeszcze w PeeReLu. Oprócz tego języki obce (niemiecki i angielski. Chcę zacząć się uczyć francuskiego) Ale miłością mojego życia (wybacz kochanie) jest literatura. Książki pożeram w zastraszającym tempie, a także sam wiele piszę, choć na razie nie udało mi się niczego wydać.

Jeżeli chodzi o czytelnictwo to przede wszystkim:
  • science-fiction
  • sensacja
  • thrillery
  • przygodowe
  • kryminały
  • i z braku innych pozycji (których nie nadążam wymieniać w bibliotece) tak zwana "kobieca literatura" NIE ŚMIAĆ SIĘ!!! (nawet kilka "Harleqiunów") ;)
Lubię szczególnie serię Star Wars, niestety nie wszystkie pozycje dotąd przeczytałem. A także książki Joanne Kate Rowling (Harry Potter)

Wiele czytam także po angielsku i niemiecku. Na przykład od czwartej części Harrego Pottera czytałem każdą książkę przynajmniej cztery razy:
  1. po angielsku
  2. wczesne tłumaczenie fanów na polski
  3. po niemiecku
  4. po polsku

Trafiłem tu szukając drugiego tomu trylogii "Akademia Jedi" Kevina J. Andersona pt. "Uczeń ciemnej strony"... ;) :P

Pozdrawiam

"Es gibt so viele die Menschen,
du aber ein, meine Liebe,
Nur will dir sagen können,
dass du einzig bist,
wen ich lieben kann"
(własne)
Für dich... für immer dein...

Obrazek

15 gru 2008 2:23:17
Użytkownik

Witam, coz za radosc ze udalo sie mi sie zarejestrowac.Jestem nowa czlonkinia i pewnie pociagne za soba grupe znajomych.A powodem ,ze tak bardzo zalezalo mi na mozliwosci korzystania z tak zasobnych zbiorow ,jest fakt przebywania na obczyznie od 17 lat.Dzieci juz "odchowane" ,jest czas na powrot do starych przyzwyczajen- czytania.Owszem sa ksiegarnie internetowe ale ilez ksiazek mozna zgromadzic na polkach.Pozdrawiam tworcow i gratuluje pomyslu Bella

16 gru 2008 5:44:30
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Następna strona