Teraz jest 21 lis 2024 23:50:43

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Rocznik, yyy... pełnoletność przekroczyłem i to dwukrotnie, zainteresowania ....., dość spory wachlarz. ;]

28 paź 2008 17:40:42
Mam na imię Ania, mieszkam w Warszawie i już prawie 24 lata :P. Studiuję polonistykę-tan juz kończę i piszę pracę magisterską.
Inresuję się literutura, a zwłaszcza twórczością Wiesława Myśliwskiego i literaturą modernizmu- pw literatuta francuska.
Najbardziej lubię czytać o tycm zgniłym, bezpruderyjnym, przeżartym chorobami wenerycznymi francuskim społeczeństwie wieku XVIII i XIX.
A tak jestem wesoła blondynką, pracuję, mam dwa śliczne kanarki i jakoś sobie żyję w tej warszawskiej dżunglii.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :D

30 paź 2008 12:14:13
Post Kilka słów o sobie
Witam, urodziłem sie w 1975 roku, jestem inżynierem (automatyka i robotyka)

Pracuje jako: (1)administrator sieci i webmaster, (2)technolog.

Miejsce zamieszkania: Warszawa

Zainteresowania: motocykle, żeglarstwo, książki (raczej proza i dokument niż poezja której nie trawie), informatyka (a w szczególności programowanie), lotnictwo, marynarka wojenna, historia II Wojny Światowej, technika z czasów w/w wojny, ogólnie pojęta technika, ogólnie pojęta nauka, astronautyka, wojskowość, strategia, uzbrojenie, fortyfikacje, a zwłaszcza umocnienia z czasow II WŚ, turystyka, muzyka (metal, klasyka, elektroniczna, filmowa, rock, ale ... raczej nie trawie hip-hopu), itp, itd.

Zainteresowania naukowe: metody i algorytmy sztucznej inteligencji, metody nieliniowej teorii sterowania, mechanika teoretyczna, mechanika analityczne, programowanie, komputerowe metody projektowania.

Poza sezonem żeglarskim i motocyklowym lubie wypady ze znajomymi do dobrych restauracji lub klubów. Poza tym lubie dużo czytać. Ostatnio najwięcej czytam o IIWŚ i rozwoju techniki w jej trakcie. Poza tym lubie s-f, filozofię (zwłaszcza Nietzsche'go), psychologię, kiedyś czytałem też sporo fantasy.

Pozdrawiam wszystkich :)

31 paź 2008 20:18:46
Użytkownik

Mam na imie Baśka, dobry rocznik 1969 :) .Miszkam w okolicach Warszawy.
Kocham nic nie robienie z ksiązka przed kominkiem. Lubie fantasy, SF i mam nadzieje ,że z wami natknę się na wspaniałe książki, nowych autorów do których przekonaja mnie wasze recenzje :)
pozdrawiam

03 lis 2008 17:30:52
Użytkownik

Mam na imię Joanna, mieszkam w Warszawie. Ostatnio doszłam do wniosku że praca i zajmowanie się domem zupełnie mnie odmóżdżyły i muszę zacząć znowu czytać normalne książki inne niż literatura fachowa (mało ciekawa dla większości śmiertelników) i poradniki 'jak wytrzymać z dziećmi i nie zwariować'.

03 lis 2008 20:33:00
Użytkownik

Jestem Bartek pochodzę z Tuchowa. Rocznik 91' :) Jestem muzykiem, interesuje się sprzętem muzycznym i informatyką, czytanie to mój nałóg. Pochłaniam szczególnie fantastykę, sensacje i wojenne.
Pozdrawiam

04 lis 2008 16:19:53

Z danych w dowodzie osobistym -> Anna Ewelina, rocznik ' 86, płeć K, 170 cm wzrostu, urodzona w Lublinie. Obecnie stanu wolnego :wink: Studentka prawa, ale - proszę - nie uprzedzajcie się 8)
Czytam kiedy tylko znajduję wolną chwilę - trochę z pogranicza fantasy i powieści historycznej, trochę z literatury wojenno-obozowej. Ostatnio zdecydowanie mniej niż bym sobie życzyła. Lubie jeść i eksperymentować w kuchni (w tej kolejności). Lubię dobrze zrobione filmy (żeby można było i zdjęcia popodziwiać...i muzykę...i całokształt artystyczny). Lubię jazz, r&b. Lubię klasyczny i nieśmiertelny Queen. Lubię historyczną broń białą. Ogólnie lubię wszystko co nadgryzione zębem czasu.

pozdr :D

04 lis 2008 19:09:30

Mam na imie Paweł 90' w maju czeka mnie matura dlatego też nie mam zbyt dużo czasu na moje hobby (jazda na rowerze). Mieszkam prawie nad morzem (Gryfice) i jestem dumny z tego że mieszkam w Polsce

05 lis 2008 22:17:31
Witam wszystkich serdecznie :) Otóż byłam zarejestrowana na starym forum aczkolwiek sie nie udzielałam teraz mam zamiar to zmienić :)
Mam na imie Patrycja ale nie lubie jak ktos do mnie mówi w pełni imieniu bo to brzmi tak oficjalnie ^^ Wole Pati/Patka :P Tak sie nauczyłam i tak mi pasuje :)
Zamieszkuje Gdańsk i jestem tegoroczna maturzystką.... mam zamiar udac się na studia na Politechnice Gdańskiej na Matematyke stosowaną bądz Informatyke i Ekonometrie.... Jeszcze sie nie zdecydowałam ;)
Mam 18 lat ucze się dobrze i znaduje czas na ksiażki :) Jest to moje hobby :) Najbardziej lubie czytac książki fantastyczne typu: "Dziedzictwo kusziela" J. Carey, Trylogia "Czarnego Maga" T.Canavan oraz "Saga o ludziach Lodu" M.Sandemo :) Czytam równiez inne ksiażki z literatury obcej ale jednak każdy ma swoje upodobania w których sie lubuje :)
Interesuje się komputerem ale nie od strony wewnetrznej jego xDDD Jestem osoba towarzyską i mam nadzieje że czas spędzony na tym forum nie będzie stratny ;) :D

Pozdrawiam Patrycja =]

06 lis 2008 10:38:33
Post czesc
Witam serdecznie. Mam na imię Tomek, lat 36, urodzony w Słupsku, obecnie mieszkam i pracuje w Dublinie. Zainteresowania - oczywiście książki : fantasy, tematyka 2 wojny światowej... Poza książkami na pierwszym miejscu moja narzeczona!, filmy i muzyka. Ogólnie rzecz biorąc jestem mało skomplikowany :lol:

07 lis 2008 17:14:41
Post Witam !
Witam tak licznie zgromadzonych!
Jestem Tomasz, lat 36, od kilku lat mieszkam w Dublinie (przypadkowa zbieżność z moim przedmówcą - Pozdrawiam kolegę! ), na stronę natrafiłem przez przypadek i jestem wniebowzięty. Na razie próbuję ogarnąć sprawy techniczne i zasady. Na razie pozdrawiam - odedzwę się wkrótce!

07 lis 2008 22:14:36
Użytkownik

Witam, mam na imię Joanna i wielką nadzieję, że zaaklimatyzuję się na tym forum i uda mi się tu porozmawiać o książkach z osobami, które - tak jak ja - nie wyobrażają sobie bez nich życia. Mieszkam w Łodzi, lat mam 24, a teraz właśnie lecę czytać forumowe recenzje... Przekładając je regulaminami poszczególnych działów. :)

09 lis 2008 14:53:56
Zobacz profil WWW
Post Nowym być
Witam Wszystkich,
Mam na imię Anna. Jestem entuzjastką książek, dzieci i podróży. Obecnie zajmuję się studiowaniem filologii ... Pozdrawiam

10 lis 2008 22:36:47
Witam wszystkich. Mam na imię Beata, ukończyłąm studia ekonomiczne. Jestem po 30.Uwielbiam czytać oraz słuchać audioksiążki np. gdy sprzątam oraz przed snem.Pozdrawiam :D

10 lis 2008 23:29:55
Mam na imię Magda, rocznik 84. Skończyłam filologię polską, teraz męczę się z angielską:) Uwielbiam podróżować, no i oczywiście czytać, czytać, czytać... Najchętniej całymi dniami, najchętniej biografie. Ulubieni autorzy? Brak. Czytam co się nawinie. Chociaż Kapuściński ze swoimi Lapidariami, Myśliwski z Traktatem... mogliby stać się moimi ulubieńcami.
Nie umiem gotować, nie lubię sprzątać. Jeśli nie czytam, oglądam filmy. Niestety tylko w wolnym czasie, a jego ostatnio brak...

12 lis 2008 13:57:01
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 50  Następna strona