|
|
Teraz jest 22 lis 2024 1:14:31
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Hej
Mam na imię Aga, i studiuję biologię z chemią. Interesuję sie sztuką , lubię czytac, już od dzieciństwa miałam stosy książek z biblioteki na pólkach:) obecnie lubie ksiązki przygodowe lub fantastyczne:)
|
21 paź 2008 0:30:56 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam Mam na imię Agnieszka i obecnie zaczynam studia i mam nadzieje ze wytrwam:) i mam nadzieje ze na eksiążka znajdę interesujące mnie książki
|
21 paź 2008 22:44:40 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 18 paź 2008 23:51:49 Posty: 17 Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
|
Witam wszystkich jestem Raven, ewentualnie Piotr. Rocznik 1982. Jestem maniakiem Star Wars i horrorów, jednak jeśli chodzi o literaturę, jestem bardziej wszystkożerny pozdrawiam wszystkich
_________________ Be it sun to your moon "Be it moon to your sun" Together we promised to come With a turn of the screw And a slip of the tongue We eclipsed one another undone
|
22 paź 2008 8:27:14 |
|
|
Konto usuniete
|
Witajcie!
Nazywam się Justyna i jestem z Bielska-Białej. Z zainteresowań - "góry i ciągle mi nie dość!" z tendencją do rozwijania wiedzy na ten temat. Śpiewanie i granie smętów i Kaczmara! Prócz tego - geografia, geologia, historia - ze zmienną intensywnością. Czytam rzeczy różne, od tych mądrych po całkiem głupie.
|
22 paź 2008 23:47:37 |
|
|
ulciak85
|
Witam wszystkich;)
Jestem Ula (tylko nie Urszula, błagam...). Rocznik 1985. Studiuję budownictwo a w między czasie czytam, czytam, czytam...
|
23 paź 2008 13:35:58 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam! Jestem Ola :0 rocznik 1980 buduję drogi a w wolnym czasie duuuzzzzzzzzzoooooooooooo czytam
|
23 paź 2008 19:22:29 |
|
|
Konto usuniete
|
Hey,Hey
mam na imię Ania, rocznik 1988;P
zodiakalny Rak i chyba tylko dlatego lubię kolor czerwony:P
nie studiuję jeszcze nic ponieważ zaraz po Maturze zaczęłam pracę w radio i tak jakoś zabrała ona mi cały cenny czas i zabrakło mi go na naukę- żałuję tego bardzo. ale obiecałam sobie,że się poprawię i planuje się edukować od najbliższego semestru. marzeniem jest resocjalizacja.
na dzień dzisiejszy matkuję 7 nie swoim dzieciom (8 w drodze) i pielęgnuję posadkę w pewnym komercyjnym banku.
w wolnym czasie oddaje krew i czytam ksiązki.
|
23 paź 2008 23:04:16 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam Wszystkich:)
Mam na imie Dorota, i od dziecka czytanie ksiazek bylo moim ulubionym zajeciem. Po basniach i legendach, chwilowej dezorientacji w wyborze lektur w wieku nastu lat, zakochalam sie fantastyce calkowicie. Czytam glownie fantastyke naukowa (SF), niektore tytuly fantasy, takze sporo ksiazek archeologicznych, historycznych, i czasami cos odbiegajacego od tematu jak ''Mysl feministyczna''.
Mam 30 lat i od 3 lat mieszkam w Irlandii (dzieki temu stac mnie na kupienie wiecej ksiazek niz mam czas przeczytac). Pozdrawiam wszystkich forumowiczow z wiecznie zielonej, zalewanej deszczami wyspy.
P.S. Na moje szczescie zawsze lubilam deszcz
|
24 paź 2008 9:33:01 |
|
|
Konto usuniete
|
przemek rocznik 1993 z brzezin koło łodzi
|
24 paź 2008 19:11:02 |
|
|
Konto usuniete
|
Obawiam sie,ze jestem tu najstarszym.Jerzy-milosnik fantastyki,historii i dobrej literatury,
|
26 paź 2008 1:12:14 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek, 16 lat, jestem uczniem I LO humanistycznego. Pochodzę z Podlasia. Interesuję się sportem, turystyką, literaturą, historią, bronią białą, sztukami walki, muzyką... sporo tego jest, więc nie będę wymieniał wszystkiego, mam nadzieję udzielać się na forum i w odpowiednich działach, bądź tematach powoli dowiecie się czegoś o mnie. Hmm i to by było na tyle, takie krótkie, lakoniczne przywitanie z mojej strony, jeszcze raz HEJ! wszystkim
|
26 paź 2008 12:47:45 |
|
|
Użytkownik
|
Witam wszystkich, jestem Patryk i mieszkam w Rybniku - ta liczba prz nicku to mój wiek
coś o sobie? eee...
lubie czytać książki odkąd tylko nauczyłem sie składać literki , szczyce sie tym że niemal nie można mnie zdenerwować (wyjątkiem jest mój brat który ma 7-letnią praktyke) i pozdro dla wszystkich którym sie chciało to przeczytać
|
26 paź 2008 20:02:10 |
|
|
Użytkownik
|
Ave, sława i chwała. Mam na imię Azza urodzona roku pańskiego 1993, a zamieszkuję w stolicy. Jak można się domyślać interesuję się literaturą, ale oprócz tego sztuką, muzyką, historią, medycyną, filozofią i wieloma innymi rzeczami których nie będę wymieniać, żeby nie przeciągać, bo inaczej powstałby epos na mój temat . Jeszcze raz cześć wszystkim
_________________ "zaczynaj dzień z premedytacją"
|
26 paź 2008 20:10:04 |
|
|
Konto usuniete
|
Hej witam wszystkich jestem Ania rocznik 90, lubie źeglować i oczywiśćie nie bedac tu orginalna czytac ksiazki
|
27 paź 2008 12:35:29 |
|
|
iwonap1
|
Witam. Mam na imię Iwona, mieszkam pod Warszawą, mam 28 lat. Na co dzień zajmuję się księgami rachunkowymi a w wolnym czasie czytam książki o trochę innej tematyce: sensacyjne, czasem historyczne a najlepiej łatwe,lekkie i przyjemne.
|
28 paź 2008 15:58:33 |
|
|