Teraz jest 27 lis 2024 4:37:00

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 173 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
jedzenie 
Autor Wiadomość
Użytkownik

To czy palarnia jest czy jej nie ma w gimnazjum to nic właściwie nie znaczy, z doświadczenia przynajmniej własnego wiem , że i tak nie zważa sie w tym wieku na zakazy czy to palenia czy też czegokolwiek innego. I wiem też że i tak dzieciaki palą po kiblach, ale brat mojego znajomego na przykład nie i jak chodził do L.O. nie rzadko przeszkadzało mu to że nawet się załatwić nie mógł bo tak było zakopcone w WC. A jak by była palarnia to niech sobie w niej palą a inni co nie palą niech przynajmniej się nie trują dymem po łazienkach w gimnazjum czy też w L.O.. Takie jest moje zdanie. A to czy nauczyciele na to zezwolą czy nie nie ma właściwie żadnego znaczenia, bo ja osobiście nie spotkałem żadnej osoby która by rzuciła nałóg tylko dlatego że mu tak kazali rodzice czy też kadra nauczycielska.

Obrazek

Lubię być głaskany przez kobiety (z włosem a nie pod włos !!!), a jak się zbytnio rozochocę to kąsać zaczynam :-}

20 paź 2007 0:23:12
Użytkownik

No to proste, że nie rzuci, ale chodzi o to, że danie w gimnazjum palarni to ich zachęca. Bo mają to legalnie.

------------------ Dodano: Sob Paź 20, 2007 9:15 am ------------------
I znowu offtop i to w offtopie! Więc wrócę do tematu. Moje zdolności kulinarne: chciałam zrobić sobie na śwniadanie zapiekanki z serem takie w piekarniku. Ser spiekł sie ładnie i dobry jest, ale chleb jesr mocno brązowy tzn spalony :P .

20 paź 2007 10:15:19
Użytkownik

o jak sie temat fajnie rozwinął! i pomysleć że tylko byłem głodny

20 paź 2007 17:20:33
Zobacz profil WWW
Obi, twoje kanapeczki zrobiły furorę na przyjątku :P Wszyscy gratulowali pomysłu i mówili że pyszne, więc dziękuje Ci bardzo :P

20 paź 2007 17:40:50
Trzymam stronę Kuby i innych, ktorzy uwielbiaja pierozki :P A jesli chodzi o zupki intstant, to tylko suche :P

21 paź 2007 21:43:13
Użytkownik

A co z naleśniczkami? Z dżemem, serem, czekoladą, owocami... nie pamiętam z czum jeszcze. No, ale jak można o naleśniczkach zapomnieć...?

22 paź 2007 8:05:55
Użytkownik

@Anula - cieszę się bardzo, że mój pomysł się spodobał. Ale to był tylko pomysł, a wykonanie było Twoje (prawda że Twoje? :> ).

@daniel - zgadzam się z Tobą w pełni :D

@chosenone - naleśniki, zwłaszcza z dżemem malinowym - pycha! Dobre są też zawijane z parówkami i serem, później obtaczane w bułce tartej i podsmażane :) Miodzio :)

22 paź 2007 8:48:27
Zobacz profil WWW
Użytkownik

(...)Dobre są też zawijane z parówkami i serem, później obtaczane w bułce tartej i podsmażane :) Miodzio :)
plus koncentrat pomidorowy w środku z dodatkiem bazylii bądź oregano pychotka uwielbiam je robić. JA właśnie się wybijam do "markietu" po koncentrat pomidorowy ale na zupę pomidorową. Dziś dobry dzionek na pomidorówę ubóstwiam gotować. Może bardziej powinnam być kucharzem a nie malarzem. hmm...

Odwaga to siła, która nas napędza.
Z ciemności podążmy ku wierze.

ObrazekObrazek

22 paź 2007 9:47:48
Zobacz profil WWW
Mnie żona właśnie uczy jej narodowego dania czyli barszczu ukraińskiego :)
Muszę spróbować tych naleśników z parówkami od Obiego :) hmmm może być ciekawe :)

Kanapki i sałatka to podstawa imprezek :) szczególnie ze jest tu całkowita dowolność :) co masz to dajesz :D

22 paź 2007 13:19:24
Użytkownik

Kanapki i sałatka to podstawa imprezek :) szczególnie ze jest tu całkowita dowolność :) co masz to dajesz :D

Taaa... dobry kuchach to z marchewki, kilku orzeszków i świnki morskiej wyczaruje masakrystyczne danie :P

22 paź 2007 15:07:29
@Obi: oczywiście że sama zrobiłam :P Godzinka krojenia i było z głowy :D
@chosenone: naleśniki są pycha :D

A ja uwielbiam jeszcze barszcz z uszkami (na wigilię lepimy około 150 uszek :P), pierożki z kapustą i grzybami, gołąbki i czarne kluski z mięsem... Pycha!!!
A ze słodkości to pączki (najlepiej te zrobione przez babcię), faworki i.... klasyczna czekolada :)

23 paź 2007 13:27:22
Użytkownik

U mnie w klasie jest taki koleś, który pączki z marmolada nazywa 'pączkami z okresem'. Smacznego :P !

Godzina na robieniu kanapek... Ja bym cholery dostała 10 razy w tym czasie.

23 paź 2007 15:26:56
Użytkownik

Znaczy się że musisz więcej trenować choseone ;p

Obrazek

Lubię być głaskany przez kobiety (z włosem a nie pod włos !!!), a jak się zbytnio rozochocę to kąsać zaczynam :-}

23 paź 2007 17:41:34
Użytkownik

Oj trenować od razu. Wystarczy, że głodna jestem to i 5godzin bym robiła :P .

23 paź 2007 19:03:04
chosenone: nie próbuj mi obrzydzać pączków, ja Cię bardzo proszę, bo wpadnę w depresję ;)

23 paź 2007 19:10:28
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 173 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona