|
|
Teraz jest 23 lis 2024 6:21:47
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Witamy i my! Poproś córkę, żeby pouczyła Cię, jak pisać ciekawe posty, najlepiej dotyczące książek - to wtedy będzie Ci tu dużo łatwiej. Innej wiedzy o "komputerach" generalnie nie trzeba do obsługi tego vortalu.
Poza tym z dziadkami nie przesadzajcie - jesteś młodszy od obojga moich rodziców, a oni starzy jeszcze nie są. Ulgi to można dawać po 75-80 latach życia, nie po niecałej 50.
14 mar 2008 20:53:00 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich userów tego fajnego forum...
|
15 mar 2008 18:57:12 |
|
|
Konto usuniete
|
Pozdrowienia dla Wszystkich od nowego użytkownika.
Na eksiazki zaglądam raczej nieregularnie od jakiegoś roku.
Pomógł mi Was znaleźć "wujaszek" Google.
W przeszłości czytałem sporo SF, trochę sensacji.
Teraz staram się zapolować na pozycje, które czytałem dawniej oraz nowe pozycje serii które w kraju zostały wydane niedawno.
|
17 mar 2008 1:51:38 |
|
|
Użytkownik
|
To tylko a może aż Ja
Witam
W tym cudownym miejscu pojawiłam się przypadkiem zresztą tak jak i na tym świecie więc przy okazji pozdrawiam wszystkich którzy tak jak ja są z przypadku ale i tak wszyscy nas kochają
Mój rocznik to 87 niewiele wam to o mnie mówi więc dodam że moje imię jest raczej z rocznika 57 albo 67 macie więc przyjemność poznać Tynkę czyli w oficjalnej wersji Krystyna dla przyjaciół Krysia a dla was Beata.
Jestem tu więc chyba jest to jednoznaczne z tym że uwielbiam książki, gdyby teraz ich zabrakło w moim życiu chyba bym umarła z żalu albo co gorsza sama zaczęłabym je pisać a to już byłby konic świata
Kiedyś wredna, szczera do bólu i chamska aż za bardzo teraz niepoprawna romantyczka i wiecznie uśmiechnięta istotka.
Pozdrawiam wszystkich buźka :*
|
20 mar 2008 22:23:54 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich mam na imię Ola. Rocznik 90
Trafiłam na forum przypadkiem, ale mam zamiar z niego korzystać baaardzo często.
Ulubione książki to historyczne z elementami fantastyki.
Pozdrawiam
|
22 mar 2008 11:41:11 |
|
|
Konto usuniete
|
No cześć, tu Marek, rocznik - wczesne lata 80-te . Co czytam? Wszystko co dobre: komiksy, fantastykę, kryminał, horror, powieści historyczne (ale raczej nie Sienkiewicz tylko współczesnych autorów, np. Komudy), wszelkie czasopisma a w nich opowiadania, eseje, felietony, i tysiące innych rzeczy... chyba tylko do poezji się (jeszcze) nie przekonałem...
ostatnio najchętniej sięgam po literaturę faktu... i lubię obszerne i ciężkie książki - bo mają coś w sobie
co jeszcze? słucham muzyki - bez rozróżnienia na gatunki. No, może oprócz tego co puszczają w radiu, wolę sam coś sobie znaleźć, odkryć... no cóż, chyba tyle o sobie, pozdrawiam Forumowiczów-Czytelników i życzę obfitych Świąt!
|
23 mar 2008 2:17:06 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich. Mieszkam w Anglii więc polowanie na ebooki to najprostsza dla mnie forma kontaktu z książką polskojęzyczną. O sobie krótko - rocznikowo koniec lat siedemdziesiątych, czytam głównie fantastykę i powieści historyczne (poza masą związanych z zawodem, ale tu ich nie znajdę:)
|
24 mar 2008 23:57:56 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego zacnego wortalu. Mam na imię Maciej,a mój rocznik to 90. Mój ulubiony gatunek literacki to fantastyka a, pisarz G. R. R. Martin. To chyba wszystko na mój temat, nic więcej nie mam do dodania.
|
25 mar 2008 21:06:12 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich. Mam na imię Magda - rocznik 90.
Ulubiony gatunek literacki - Thrillery, Kryminały, Fantastyka..
Ulubiony pisarz - Jeffery Deaver.
To chyba tyle.. Pozdrawiam wszystkich użytkowników
|
26 mar 2008 12:30:49 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich bywalców tego forum
Kiedyś całkiem często tu zaglądałem, bo bardzo lubię czytać, ale niestety przez ostatnie pół roku nie miałem czasu na takie rzeczy, aż w końcu moje konto zostało usunięte...no cóż jeszcze raz witam
|
26 mar 2008 22:31:52 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Tylko tutaj posty się do licznika nie liczą... Zapraszamy do innych działów! Tam chętnie powycinamy taki spam i damy kilka ostrzeżeń za to!
|
27 mar 2008 15:04:05 |
|
|
Użytkownik
|
Witam. Kończę (mam nadzieję) studiować stomatologię na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym (jeszcze tydzień temu była to Akademia). Czytanie to był mój sposób na życie wielotorowo, poszerzanie horyzontów, wagary od rutyny codzienności. Od trzech lat czytam mniej literatury niemedycznej z braku czasu a od niedawna znowu czytam książki dla dzieci to jedna z niewielu metod zatrzymania na chwilę działalności synka demolki.
EDIT:(04.07.08) Poprawka. Skończyłam niedawno studia wreszcie.
Ostatnio edytowano 04 lip 2008 11:11:57 przez chesseva, łącznie edytowano 1 raz
|
29 mar 2008 10:20:22 |
|
|
Użytkownik
|
Witam;
Sprowadziła mnie tu Wasza fama, mam nadzieję zostać na dłużej. Lubię czytać książki, pływać, czytać książki, wędrować i czytać książki .
|
30 mar 2008 0:55:43 |
|
|
Konto usuniete
|
heyas ludziska!!
jestem 22 latka z glowa pelna wariactw;) studiuje sobie, pracuje sobie(o ile nie wywala mnie za cztanie ksiązke po katach ;P) i spotykam sie z przyjacolmi i przyznam sie bez bicia ze czytam wszystko co mi w rece wpadnie.
|
30 mar 2008 2:18:50 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam,
nazywam się Karol i mam 20 wiosen na karku. Jestem fanem fantastyki każdego rodzaju, ale inna literaturą nie pogardzam. Studiuje na Wojskowej Akademii Technicznej, na szczęście jako cywil.
|
30 mar 2008 14:26:44 |
|
|