|
|
Teraz jest 22 lis 2024 21:23:08
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Witam,
mam na imię Sylwia, mam 19 lat. Nazwisko w nicku jest nieprawidłowe, ale w przyszłości na pewno będzie moje, wiec postanowiłam tak się logować . Pochodzę z małej, aczkolwiek przepiękniej mieścinki w południowo-zachodniej części kraju, natomiast obecnie mieszkam w warszawie. Moim narkotykiem są książki. wolny czas poświęcam na czytanie mądrych, a od czasu do czasu rozrywkowych książek. pozdrawiam wszystkich
|
28 lut 2008 14:05:59 |
|
|
Użytkownik
|
Witam wszystkich serdecznie,
Edi lat 36 - kocham czytać , zwłaszcza w pracy na kompie.....
|
28 lut 2008 20:11:30 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich,
Mam na imię Ola. Jestem studentką V roku histori na UG. Obecnie w trakcie pisania pracy magisterskiej. Wykładów już praktycznie nie mam, wiec czytam. Interesuję się głónie fantastyką i książkami historycznymi,ale nie tylko.
|
28 lut 2008 21:14:33 |
|
|
Konto usuniete
|
HEJKA!!
Mam na imię Jadzia, lat 22 (i to już tej niedzieli ,p). jestem studentką 3 roku Organizacji Turystyki i Rekreacji i kocham czytać i to wszystko =)
a poza tym mam bzika na punkcie anime i j.japońskiego =^,^=
|
28 lut 2008 23:41:36 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam
Nazywam sie Arek
Urodzony w 1981r
Aktualnie mieszkam w Warszawie
Zainteresowania: Ksiązki, muzyka i komputery (początkujący urzytkownik)
POZDRAWIAM
|
29 lut 2008 0:08:08 |
|
|
Konto usuniete
|
Przedstawię się i ja! Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Sławek, urodzony w roku Tygrysa 33 wiosny temu i wychowany całkowicie na papierowych książkach . Niestety brak wolnego miejsca na regale spowodował, że praktycznie całkowicie przerzuciłem się na ebooki (czasem szarpnę się na książkę na którą długo czekałem i którą chcę po prostu mieć w formie papierowej). Tak więc witam wszystkich, którzy z zamiłowania do książek, tracą wzrok przed ekranami monitorów ).
|
29 lut 2008 15:56:58 |
|
|
Użytkownik
|
Witam stronę znam i odwiedzam od dawna. To z zamiłowania do czytania trafiłam na Was. Czytam wszystko co wpadnie mi w ręce, zarówno w formie papierowej jak i ebooki Brak czasu nie pozwala mi się spełniać w tym moim nałogu tak często jak kiedyś ale nadal czytam bardzo dużo. Moja domowa biblioteka osiągnęła już pokaźne rozmiary, i może jak kiedyś znajdę czas, którego ciągle mi brakuje to może coś dodam O sobie co bym mogła powiedzieć? Pracuję, studia skończyłam, a teraz mi jeszcze zostało 19 postów do napisania bym mogła na wieczór porwać kolejną pozycję z Waszej bogatej kolekcji
|
29 lut 2008 17:41:46 |
|
|
Użytkownik
|
Nie chcąc zakładać nowego tematu piszę tu
Witam wszystkich miłośników książki Nazywam się Piotrek i mieszkam na Śląsku. Obecnie studiuję informatykę, a z tego powodu mam dużo czasu, aby siedzieć na książce i czytać książki w postaci elektronicznej
|
29 lut 2008 18:38:55 |
|
|
Konto usuniete
|
Hmm.... ja już nie długo będe miał 18naście lat, jestem z Wołomina i lubię dosyć różne książki od fantastyki po kryminały. Witam wszystkich i mam nadzieję na przyjemną wymianę zdań
Pozdrawiam
|
29 lut 2008 20:58:16 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam
I ja dołączyłam dzisiaj do tego forum, bo na nowo właśnie odkrywam swoją pasję - czytanie Niestety nie stać mnie na tyle książek, ile chciałabym przeczytać, a nasza biblioteka nie ma zbyt ciekawej oferty... Mam nadzieję, że tutaj "naczytam się do syta"
Pozdrawiam
|
29 lut 2008 22:23:23 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam ;]
Jestem Piotrek... czlowiek bez watroby, w akademiku mieszkajacy:)
|
01 mar 2008 9:07:11 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam ... mam 21 lat, studiuje ,a ogólnie to jestem życiowym outsiderem.
|
01 mar 2008 10:26:41 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam!
Interesuje się wszystkim i jeszcze troche, bawie sie grafiką , jeżdże na desce i słucham muzyki.
Ucze się i czytam książki.
Mozna by powiedziec, ze to tyle ale szkoda miejsca na forum
|
01 mar 2008 15:59:04 |
|
|
Użytkownik
|
Witam
Mam 23 lata, obecnie studiuję(bliżej mi do końca niż do początku ). Interesuję się przede wszystkim książkami , po prosu bardzo lubię czytać, to już chyba mój nałóg , moje ulubione gatunki to s-f, sensacja, fantastyka, nie ograniczam się jednak tylko do nich. Mimo iż lubię czytać to z pisaniem jest już inaczej(pisanie licencjatu to dla mnie katorga), ale czego się nie robi dla dobrej książki.
|
01 mar 2008 18:13:19 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Mam 21 lat i studjuje w Krakowie. Moimi ulubionymi gatunkami są fantasyka i s-f. Mam nadzieję znaleźć na waszej stonce kilka ciekawych i trudno dostepnych tytuów
Pzdr!
|
01 mar 2008 18:32:35 |
|
|