Teraz jest 22 lis 2024 21:23:08

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
mam na imię Sylwia, mam 19 lat. Nazwisko w nicku jest nieprawidłowe, ale w przyszłości na pewno będzie moje, wiec postanowiłam tak się logować :). Pochodzę z małej, aczkolwiek przepiękniej mieścinki w południowo-zachodniej części kraju, natomiast obecnie mieszkam w warszawie. Moim narkotykiem są książki. wolny czas poświęcam na czytanie mądrych, a od czasu do czasu rozrywkowych książek. :wink: pozdrawiam wszystkich

28 lut 2008 14:05:59
Użytkownik

Edi lat 36 - kocham czytać , zwłaszcza w pracy na kompie.....

28 lut 2008 20:11:30
Mam na imię Ola. Jestem studentką V roku histori na UG. Obecnie w trakcie pisania pracy magisterskiej. Wykładów już praktycznie nie mam, wiec czytam. Interesuję się głónie fantastyką i książkami historycznymi,ale nie tylko.

28 lut 2008 21:14:33
Mam na imię Jadzia, lat 22 (i to już tej niedzieli ,p). jestem studentką 3 roku Organizacji Turystyki i Rekreacji i kocham czytać i to wszystko =)
a poza tym mam bzika na punkcie anime i j.japońskiego =^,^=

28 lut 2008 23:41:36
Nazywam sie Arek
Urodzony w 1981r
Aktualnie mieszkam w Warszawie
Zainteresowania: Ksiązki, muzyka i komputery (początkujący urzytkownik)
POZDRAWIAM

29 lut 2008 0:08:08
Przedstawię się i ja! Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Sławek, urodzony w roku Tygrysa 33 wiosny temu i wychowany całkowicie na papierowych książkach :). Niestety brak wolnego miejsca na regale spowodował, że praktycznie całkowicie przerzuciłem się na ebooki (czasem szarpnę się na książkę na którą długo czekałem i którą chcę po prostu mieć w formie papierowej). Tak więc witam wszystkich, którzy z zamiłowania do książek, tracą wzrok przed ekranami monitorów :)).

29 lut 2008 15:56:58
Użytkownik

Witam :D stronę znam i odwiedzam od dawna. To z zamiłowania do czytania trafiłam na Was. Czytam wszystko co wpadnie mi w ręce, zarówno w formie papierowej jak i ebooki :D Brak czasu nie pozwala mi się spełniać w tym moim nałogu tak często jak kiedyś ale nadal czytam bardzo dużo. Moja domowa biblioteka osiągnęła już pokaźne rozmiary, i może jak kiedyś znajdę czas, którego ciągle mi brakuje to może coś dodam :D O sobie co bym mogła powiedzieć? Pracuję, studia skończyłam, a teraz mi jeszcze zostało 19 postów do napisania bym mogła na wieczór porwać kolejną pozycję z Waszej bogatej kolekcji :D

29 lut 2008 17:41:46
Użytkownik

Nie chcąc zakładać nowego tematu piszę tu ;)

Witam wszystkich miłośników książki :) Nazywam się Piotrek i mieszkam na Śląsku. Obecnie studiuję informatykę, a z tego powodu mam dużo czasu, aby siedzieć na książce i czytać książki w postaci elektronicznej :)

29 lut 2008 18:38:55
Hmm.... ja już nie długo będe miał 18naście lat, jestem z Wołomina i lubię dosyć różne książki od fantastyki po kryminały. Witam wszystkich i mam nadzieję na przyjemną wymianę zdań ;)

Pozdrawiam

29 lut 2008 20:58:16
I ja dołączyłam dzisiaj do tego forum, bo na nowo właśnie odkrywam swoją pasję - czytanie :) Niestety nie stać mnie na tyle książek, ile chciałabym przeczytać, a nasza biblioteka nie ma zbyt ciekawej oferty... Mam nadzieję, że tutaj "naczytam się do syta" ;)

Pozdrawiam :)

29 lut 2008 22:23:23

Jestem Piotrek... czlowiek bez watroby, w akademiku mieszkajacy:)

01 mar 2008 9:07:11
Witam ... mam 21 lat, studiuje ,a ogólnie to jestem życiowym outsiderem.

01 mar 2008 10:26:41

Interesuje się wszystkim i jeszcze troche, bawie sie grafiką , jeżdże na desce i słucham muzyki.

Ucze się i czytam książki.

Mozna by powiedziec, ze to tyle ale szkoda miejsca na forum :D

01 mar 2008 15:59:04
Użytkownik

Mam 23 lata, obecnie studiuję(bliżej mi do końca niż do początku :D). Interesuję się przede wszystkim książkami , po prosu bardzo lubię czytać, to już chyba mój nałóg :wink:, moje ulubione gatunki to s-f, sensacja, fantastyka, nie ograniczam się jednak tylko do nich. Mimo iż lubię czytać to z pisaniem jest już inaczej(pisanie licencjatu to dla mnie katorga), ale czego się nie robi dla dobrej książki.:D

01 mar 2008 18:13:19
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Mam 21 lat i studjuje w Krakowie. Moimi ulubionymi gatunkami są fantasyka i s-f. Mam nadzieję znaleźć na waszej stonce kilka ciekawych i trudno dostepnych tytuów :)

Pzdr!

01 mar 2008 18:32:35
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Następna strona