Teraz jest 22 lis 2024 22:06:24

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Ksiażki to moje drugie życie...
Jestem zagorzałą ksiażkojadaczką od 5roku życia....ten stan trwa juz 11lat
Uwielbiam prawie każdy gatunek byle zeby bylo dobry....
Tyle...Pozdrowionka dla innych molików

01 mar 2008 22:18:44
Użytkownik

Myślę, że muszę sie przedstawić głównie jako wielbicielka fantastyki, chociaż innymi gatunkami też nie gardzę.
Jak na razie do swoich ulubionych autorów zaliczam Sapkowskiego, Prachetta, Kresa, Ziemiańskiego, Zajdla,.......
Mam nadzieje, że po wizycie tutaj do swojej listy będę mogła dodać jeszcze kilku autorów

01 mar 2008 23:29:54
mam na imie Marcin, lat 18
książki w sumie czytam okazyjnie (oczywiscie poza lekturami, bo te trzeba ciągle :wink: ), lecz ostatnio "wkręciłem się" w gwiezdne wojny i tak jakoś tu trafiłem :P

( Z tego co na razie widzę, ktoś miał bardzo dobry pomysł na taki serwis/forum/wortal :wink: )

01 mar 2008 23:42:28
Siemka mam na imię Sławek 18 lat na karku w tym momencie pracuje w ekipie remontowej i uczę sie w wolnym czasie lubie czytać książki jak czas na to pozwala oczywiście również jeżdżę na rowerze i pływam

02 mar 2008 18:46:02
JA tez wszystkich witam :> Mam na imie Darek i studiuje we Wro:P

02 mar 2008 22:23:44

Kamil z Olsztyna. Konsumuje głównie hard i military SF cyberpunki i SF ale nie pogardzam innymi gatunkami, szczególnie na głodzie ;) spożywam również pewną ilość komiksów.
Mam nadzieję że uda mi się tu wśród was zadomowić no i jakoś pomóc w rozwoju portalu. o7

04 mar 2008 13:04:22
Użytkownik

Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Pati z jednego ze śląskich miast. Zarejestrowałam się na tym forum, bo, tak jak wszyscy tu obecni, interesuję się szeroko pojętą literaturą. Jestem typowym molem książkowym: dzień bez książki jest dla mnie dniem straconym. Przez cały czas staram się dowiedzieć czegoś nowego i poszerzać horyzonty. Interesuje mnie głównie fantastyka ( lubię to, co każdy: Sapkowski, Ziemiański, Baniewicz, Pilipiuk, Martin, Hobb, Moon i inni), ale gustuję też w wszelakich opowieściach o piratach - tych nowych i tych starych, oraz książkach o dawnych królach. Szczególnie przepadam za książkami A. Dumasa.
I to by chyba było na tyle.

04 mar 2008 19:39:31
No cóż, zastanawiam się czy ktoś to jeszcze czyta, bo tyle tych "przedstawień", ale niech bedzie... Mam na imię Maciek, mieszkam w Warszawie, uczęszczam (jeszcze) do klasy maturalnej w LO o profilu mat-fiz, mimo to interesuje się książkami i bardzo podoba mi się zarówno pomysł tego forum jak i biblioteki, mam nadzieję że znajdę tu ciekawe lektury i równie ciekawe dyskusje. Pozdrawiam :-]

05 mar 2008 14:52:01
Użytkownik

Czesc, mam na imię Ewa, tak jak moj nick wskazuje uwielbiam literature romantyczna, pomijajac harleqiny.Oczywiscie staram się byc na czasie odnosnie wszelkich filmow romantycznych.Obecnie mieszkam za granica.Pozdrawiam ;)

05 mar 2008 17:03:26
Witam wszyskich moli książkowych. Mieszkam w małym miasteczku w woj. górnośląskim, lubię fantasy, sf, sensację (niekoniecznie w tej kolejności) a z autorów: R.Hoob, G.R.Dickson, U.K.Le Guin, K.E.Wagner, P.K.Dick i jeszcze kilku innych których nie wymienię - zajeło by to trochę miejsca.

06 mar 2008 10:41:50
Użytkownik

No tak, ja też tradycyjnie witam. Książki masowo czytam od 30 lat, taka zaraza rodzinna. Format elektroniczny za interesowal mnie ca 2-3 lata temu. W domu trzymamy jakieś 3-4 tysiące papierowych pozycji, w tym sporo rzeczy nieliterackich.

06 mar 2008 12:55:20
Użytkownik

cóż, witam serdecznie. na necie mówią mi Tei. mam 17 lat, mieszkam na śląsku. lubię książki fantasy, przygodowe, komedie, horrory i dramaty.

yet my 'moment' has come
a crying shame, for now my life is over

~magic sounds.

06 mar 2008 23:54:15
Użytkownik

Nazywam się Jadzia, mieszkam w Lublinie, mam 18 lat. Książki czytam od 6 roku życia, z różnym natężeniem w różnych okresach. Ostatnio odkryłam świat romnsów i się nimi zaczytuję. Oprócz tego lubię fantastykę oraz literaturę iberoamerykańską a także wszystkie inne dobre książki.

07 mar 2008 13:39:57
Zobacz profil WWW

śledze rozwój tej stronki prawie że od początku jej istnienia, ale zawsze w ceniu anonimowości pozostawałem
czasy się zmieniają i czas delikatnie się ujawnić cóż też czynie.

grats za pomysł i wykonanie!

jeszcze raz witam wszystkich

pozdrawiam.

ps.
nieraz uratowała mnie ta stronka od bezsennsownie wydanych pieniędzy,
a i również dzięki niej udało mi się doczytać niedostępne juz na rynku książki.

07 mar 2008 23:19:08
Użytkownik

Witam wszystkich. Mam 21 lat jestem studentem prawa na jednej z najgorszych uczelni w Polsce :lol: . Ale to mi nie przeszkadza. Stronę znam już od około roku ale rejestruję się dopiero teraz. Dlaczego? Bo chcę z niej korzystać jak najczęściej, jestem miłośnikiem wszelkiej maści literatury a szczególnie fantasy i thrillerów.

08 mar 2008 13:32:17
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Następna strona