Teraz jest 23 lis 2024 6:29:25

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Mam na imię Irena. Jestem fanką Pratchetta, Eichelbergera, Sapkowskiego i tego, co dobre a co się nawinie. :)
Pozdrawiam!

06 maja 2008 18:09:09
Mam na imię Kuba. Lat 17 ;) Książkocholik i maniak SW (tacy nie mają łatwo...)
Czytam wszystko co mi wpadnie w łapy (czasem po kilka/kilkanaście razy)
Pozdrawiam!

07 maja 2008 22:00:57
Witam na imie mam Janek. Mam 24 lata i lubie czytac wszystko co akurat mam pod reka.

EDIT by Chesuli: Jak widać z "efektów" wywoływanych przez Twoje posty, to Regulaminów jednak czytać nie lubisz :evil:
A tak na marginesie, to mam pytanie: czy uważasz, że Twoje przywitanie się w innym temacie, a mianowicie tu:
http://forum.eksiazki.org/viewtopic.php?t=3315
było nieważne, że musiałeś napisać drugi post w tej sprawie?
.

08 maja 2008 12:49:51
Witam wszystkich:)mam na imie Łukasz,mieszkam w Mikołowie(woj Śląskie) mam 22 lata

08 maja 2008 19:10:15
witam wszystkich nazywam sie kuba intesuje sie malarswem

13 maja 2008 2:04:08
Post klasyczne WItam :)
mam na imie.... Szusty (tak tak przez U), i jestem uzalezniony :)
miasto Opole, kupa lat na karku i PRS 505 :)
pozdrawiam wszystkich.

13 maja 2008 9:36:34
Witam wszystkich użytkowników forum! Mam na imie Krzysiek, pasjonują mnie książki, wszystkie prócz fantastyki (na fikcje nie mam czasu). Moim drugim nałogiem po ebookach jest gg, na którym przesiaduje po kilkanaście godzin dziennie :). To na razie tyle rzeszty o mnie będzie się można dowiedzieć z moich wypowiedzi

13 maja 2008 20:46:11
Post witam
Witam wszystkim.
Mam na imię Michał. pochodzę z Wrocławia. Lubie czytać książki. Staram się czytać co tylko da się. Po za tym interesuje się piłką nożna, koszykarstwem i militariami.

14 maja 2008 12:27:29
Witam wszystkich z serdecznością wprost niezwykłą.
Nazywam się Andrzej, zamieszkuję w Częstochowie. Bardzo lubię czytać książki fantasy&SF, oglądać filmy o tejże tematyce oraz grać w papierowe gry RPG (mistrzuję sobie). LO Norwida 2 klasa fizyka-matematyka-informatyka (bardzo książkowy profil :D).

20 maja 2008 18:18:51
Na imię mam Damian urodzony w 1990 roku pochodzący z Ostrowi Mazowieckiej (nie daleko stolicy :P) chodzę do II klasy LO profil matematyczno-informatyczny :P
w życiu nie przeczytałem żadnej lektury (xD) ale żeby to nikogo nie zmyliło... pomimo to lubię czytać choć od niedawna :P Puki co czytam głownie książki fantastyczne.
Po za fantastyką interesuję sie Mangą&Anime trochę se rysuję jestem początkującym programistą i ostatnio (ze dwa dni temu :P) zacząłem naukę gry na gitarze ^^(na klawisze mnie nie stać :PP) i to chyba tyle o mnie, więc...
Witam wszystkich forumowiczów! :)

22 maja 2008 12:20:54
Jestem Aneta i mam 19 lat :) Pochodzę z okolic Krakowa i jestem tegoroczną maturzystką. Zdawałam biologię i chemię na poziomie rozszerzonym. Zawsze lubiłam czytać książki, jednak w liceum kompletnie nie miałam na to czasu. Mam nadzieję, że do października nadrobię chociaż w małej części zaległości z ostatnich 3 lat :)
Serdecznie pozdrawiam,
Aneta

22 maja 2008 14:09:57
Post Hey!
mam na imie Malwina, lat mam 20, studiuję filologie angielską :D
Zainteresowania: film, kabarety, muzyka ( Bjork, Tori Amos, The Cure) i oczywiscie ksiazki (guru William Wharton).
No i to by było chyba na tyle.. :wink:

22 maja 2008 14:54:32
To ja również się przedstawię. Paulina mam na imię, lat mam 15 ;) Zainteresowań mam mnóstwo, np. taniec, muzyka, książki i malarstwo. Przyszłość swoją wiążę właśnie z malarstwem, ale książkom również poświęcam bardzo dużo czasu - nie mam ulubionego gatunku, ale jak do tej pory najwięcej przcezytałam powieści psychologicznych i kryminałów:) Z muzyki to rock lat 60' - 80', trochę bluesa, trochę reggae. Hmm, chyba sie trochę rozpisałam:P

24 maja 2008 11:13:33
Nazywam sie Marta i mam rownież 15 lat^^. Mieszkam w Warszawie, moją pasją jest muzyka (od czterech lat gram na gitarze), a czytam kiedy mam czas, czyli przeważnie w weekendy. Lubie powieści i uwielbiam kryminały. To tyle o mnie:)

26 maja 2008 17:30:15
Witam serdecznie wszystkich miłośników literatury. Mam na imię Eliza, mam 24 lata, mieszkam niedaleko Warszawy. W wolnych chwilach czytam wszystko, co wpadnie mi w ręce, oprócz fantastyki.

28 maja 2008 23:35:23
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Następna strona