Teraz jest 22 lis 2024 22:00:43

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Witam. Interesuję się komputerami i jakimś cudem jestem na studiach informatycznych (co w wyniku nadchodzącej sesji może się zmienić). Podobnie jak kolega kaftan przybywam, ale nie tylko po :). I tak samo jak kolega Bilbery z ś.p. forum audiobooków.

10 sty 2008 0:53:45
Witam, mam na imię Laura jestem po trzydziestce :) kocham czytać książki i słuchać audiobooki w aucie jak nie mam czasu czytać. słucham techno trance i nie tylko. Dostałam się do was na zaproszenie, strona jest rewelacyjna !! Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

19 sty 2008 15:43:27
Witam. Mam na imię Jarek...zainteresowała Mnie to forum ponieważ można znaleźć tu bardzo dużą sporo kolekcje audiobooków. Niektóre z nich to lektury, więc tym bardziej się przydadzą. Pozdrawiam całą ekipę tworzącą to forum. Naprawdę bardzo dobrze zrobione forum. Oby tak dalej ;]

27 sty 2008 17:24:36
Użytkownik

To i ja się przywitam. Najwyższy czas się odezwać ;) Trafiłam tutaj w poszukiwaniu audiobooków. I tak się jakoś składa że zostanę chyba na dłużej. Mam na imię Aga i uwielbiam książki (czytać i słuchać). Jak znajdę troszkę czasu postaram się wrzucić i coś od siebie. Pozdrawiam

Edit: jeśli chodzi o ebooki to będzie mi trzeba więcej niż troszkę czasu, trochę mnie przeraziła procedura dodawania, ale cierpliwości...

28 sty 2008 22:34:53
Użytkownik

Witam. Mam na imię Monika. Rocznik 1982. Stronę znalazłam przypadkowo, szukając... oczywiście książki :) Spodobała mi się, zostaję i postaram się pododawać parę ksiązek. Uwielbiam fantasy i SF (tu głównie Gwiezdne Wojny). Pozdrawiam wszystkich

06 lut 2008 21:54:09
Pamiętam jeszcze stronkę z starych czasów. Odkryłem ją przypadkiem i nie żałuję. Choć konto mam tu od dawna to dopiero teraz przypomniałem sobie o tej stronce. A wszystko dlatego, że naszła mnie chęć na czytanie :D
A tak prywatnie to nazywam się Mariusz, studiuję na AWF, interesuje się wszystkim - zaczynając od hantli i picia wina, skończywszy na komponowaniu piosenek :P Mam zamiar wpadać tutaj co jakiś czas. Jak czas pozwoli. :)

08 lut 2008 23:54:20
Użytkownik

Mam na imię Marek studiuję informatykę. Stronę eksiazki znam od dawna ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Lubię czytać i nie męczyć przy tym oczu więc preferuję książki elektroniczne, a ta strona to moje ulubione źródło ebooków. Dziękuję wszystkim którzy poświęcili swój czas na jej stworzenie i wypełnienie treścią. Też chciał bym w tym jakoś pomóc, raczej nie mam talentu do pisania recenzji ale wyczytałem na stronie, że mogę się przyłączyć i na inne sposoby być użytecznym, chociażby pilnując aktualności linków i w razie potrzeby robiąc mirrory.

27 lut 2008 2:42:11
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4

Tak, nie trzeba pisać recenzji - można na przykład aktywnie pomagać w powiększaniu i dbaniu o księgozbiór Biblioteki - zarówno tej eBookowej, jak i Audio. Zapraszamy i zachęcamy do tego!

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

27 lut 2008 9:05:26
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Cześć, podobnie jak większość... stronę znam i odwiedzam od dawna. To z zamiłowania do czytania "zabłądziłem" do Was. Kiedyś, gdy miałem więcej czasu to sam pisałem i wydawałem swoje opowiadania. Teraz niestety czas mi na to nie pozwala i pozostaje tylko czytanie. Aktualnie czytam sześć książek równocześnie - z tego trzy e-booki (reszta tradycyjne). Nie... nie mylą mi się... wiem, że czasami trochę trudno to zrozumieć... Czytam z szybkością około 500 słów na minutę, ale nie dłużej niż godzinę dziennie (za krótko śpię, za dużo pracuję - męczę za szybko oczy i takie tam). Czytam wszystko co ciekawe i mądre. A czasem... ciekawe i lekkie. Fantastyka, sensacja, obyczaj... Pozdrawiam serdecznie. Mariusz

28 lut 2008 0:11:36
Admin

eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
O, jeżeli masz jakieś własne opowiadania - zachęcamy do dodania ich na forum, jest na to odpowiedni dział.

Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.

28 lut 2008 0:16:49
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Pewnie, że skorzystam. Muszę tylko wybrać krótsze...

28 lut 2008 0:18:53
Użytkownik

Hm. Jako że widać taka konwencja tu panuje, przedstawię się grzecznie. Na imie mi Wiktor, nazwiska znać nikomu nie trzeba. Zajmuję się szeroko pojętą zielenią (roślinami, nie narkotykami). W miarę chęci i czasu staram się dzielić czas między MUD'y - gry tekstowe on-line, książki, jak i resztę zagadnień związanych z komputerami w domu i w zagrodzie - z szczególnym naciskiem na linuxa. I to by było w zasadzie na tyle. :->

28 lut 2008 1:10:54
Użytkownik

Na imię mam Adam. Pracuję w serwisie komputerowym. Książki czytam w takich ilościach, że zabrać wystarczającą ich ilość na dłuższy wyjazd to spore przedsięwzięcie logistyczne (w końcu jak duży może być plecak). Stąd moje zainteresowanie ebookami. Mam nadzieję na pewne informacje o sprzęcie do ich czytania.

28 lut 2008 3:08:24
Na imię mam Artur, no ale w sieci i tak zawsze używam nicka "Avx", poza siecią przy niektórych okazjach też ;) Mam 17 lat, jestem z okolic Nowego Sącza.
W internecie najczęściej bywam na forum.ateista.pl ;)

Pod względem poglądów politycznych libertarianinem jestem --> http://pl.wikipedia.org/wiki/Libertarianizm
Religijnie: Ateista.
Zainteresowania: szerokie. Historia, filozofia, elementy ekonomii; z lżejszych rzeczy szeroko rozumiana fantastyka.

28 lut 2008 4:47:51
Ewa, 23 lata, Warszawa.
Literki wyczytuję w każdej ilości i formie stąd mój pobyt tutaj.

28 lut 2008 12:19:35
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Następna strona