Nie pamiętam dokładnie, może pisało sztuczna zamiast ekologiczna . Dostałem do podpisania oświadczenie że towar nie podlega pod CITES - czyli nie pochodzi od zwierząt dzikich czy chronionych. To im jak widać wystarcza bo nie otwierają przesyłki.
Mam czarna wersję z lampką. Nic mi się nie marszczy, nie trzeszczy - cud miód po prostu. Korzystałam kilka razy z lampki, jak nie chciało mi się przestawiać lamp. Może i ekonomiczniej było zamówić sobie okładkę bez lampki i dokupić taka jak piszecie za 30zł. Tylko po co, skoro mam to w zestawie, bardzo eleganckim zresztą. Co do wymiany spalonych diód led.... nie przesadzajmy, tak szybko się chyba nie spalą. spaliły się już komuś kto ma dłużej tę okładkę i czasami używa dodatkowego oświetlenia?
Muad'Dib uczył się prędko, ponieważ najpierw przeszedł szkolenie jak się uczyć. A najpierwszą ze wszystkich otrzymał lekcję podstawowej wiary, że może się nauczyć. Szokuje odkrycie, jak wielu ludzi nie wierzy, że mogą się nauczyć, a o ile więcej uważa, że nauka jest trudna.
@maruda, @mori - dzięki, może faktycznie takie "teczki" wystarczą. Ceny nie są powalające, a wyglądają solidnie. Pozostaje kupić i przetestować (może nie od razu z Kindle w środku ).