|
|
Teraz jest 22 lis 2024 22:18:44
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Mikhail
|
Coś o mnie
Zatem krótko, acz treściwie: urodzony u schyłku lat 80-tych student o prawicowych poglądach (co postaram się udowodnić odpowiednimi upload'ami), nałogowy słuchacz power metalu i innych odmian rocka, wielki fan polskiego fantasy:)
|
13 lut 2009 16:43:44 |
|
|
Użytkownik
|
Witam wszystkich i pozdrawiam. Czytam słucham i oglądam. Mam nadzieje że zagoszczę u Was na długi okres czasu.
_________________ Krzysztof
Ostatnio edytowano 15 lut 2009 10:14:22 przez nemo123, łącznie edytowano 1 raz
|
13 lut 2009 23:57:54 |
|
|
strobes
|
witam wszystkich serdecznie.
|
14 lut 2009 6:23:22 |
|
|
Użytkownik
|
Witam!
Moje imię to Adam. Uwielbiam słuchać audioksiążki. Wczesniej lubiłem czytać ale te kłopoty ze wzrokiem. Słucham na zwykłych tanich odtwzrzaczach mp3 (obecnie iRiver T60).
Pozdrawiam wszystkich użytkowników,
Adam
|
14 lut 2009 9:45:53 |
|
|
maryna86
|
Małe "introduction"
Witam Wszystkich!
Z racji tego, iż od bardzo niedawna (konkretnie od wczoraj ) jestem użytkownikiem Waszego/Naszego vortalu chciałam się grzecznie przedstawić, jak na dobrze wychowaną osóbkę przystało
Mam na imię Iwona i pochodzę z małej miejscowości koło Rzeszowa, gdzie aktualnie studiuję. Odkąd pamiętam zawsze byłam molem książkowym, który ostatnimi czasy przeszedł lekką metamorfozę... po prostu brak czasu spowodował, że książka poszła w odstawkę. Mimo to jednak nadal lubię gdzieś zaszyć się z dobrym kryminałem lud obyczajówką. Co do zainteresowań, to mam totalnego bzika na punkcie bieżących wydarzeń politycznych i mojego ukochanego prawa, oczywiście
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników!
|
14 lut 2009 15:52:06 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 23 wrz 2007 0:22:26 Posty: 23 Lokalizacja: ŁDZ - MIASTO CUDÓW
|
ahhh dawno mnie nie było tutaj...
ale wracam, więc witam ponownie
_________________ 2 miejsce w konkursie eKsiążek... nagroda otrzymana i przeczytana
|
15 lut 2009 8:37:59 |
|
|
Użytkownik
|
witam!!!
Nowym ci ja na tym forumisku więc coś o sobie rzucę.
Z zachodniej ja polski jestem, ludziem zwany jestem ( ponoć nawet inteligentnym ale ja tego nie wiem ). Czytać lubię bo nie lubię za dużo gadać, czytam fantasy, fantastykę, sensację i co tam w łapy wpadnie. W wieku jestem zacnym lecz już nie chrystusowym więc mam z górki Lol . Co lubię, hmm... , chyba tylko spać, czytać, jeść i ... uczyć się.
|
15 lut 2009 20:18:39 |
|
|
suwka
|
Cześć!
Nazywam się Kasia, mam 28 lat. Jestem prawnikiem, ale poza książkami dotyczącymi prawa, które zresztą na ogół nie są pasjonujące uwielbiam fantasy i horrory.
Moim najulubieńszym autorem jest Stephen King.
Ostatnio natomiast bardzo spodobała mi się trylogia Czarnego Maga Trudi Canavan. Polecam!!!
Pozdrawiam.
|
15 lut 2009 21:57:06 |
|
|
Użytkownik
|
Witam!
Bartek / Zagłębie Dąbrowskie.
1977r.
hobby: książki , rower, fotografia ,palm/pda i noże:)
pozdrawiam!
_________________ "... zmienność decyzji jest podstawą dowodzenia..."
|
17 lut 2009 12:07:44 |
|
|
Fragile
|
Witam.
Mam na imię jak pierwsza kobieta na ziemi. W literaturze pociąga mnie analiza najdrobniejszych jej części składowych. Patrząc na nią bardziej całościowo, uważam, że jest to najważniejsza "strawa duchowa" potrzebna człowiekowi do godnego i pełnego życia. Patrząc od strony osoby szukającej autorytetów w tej dziedzinie: fascynuje mnie kilku pisarzy, których jednak tutaj nie wymienię, po prostu. Ulubiony bohater literacki oraz jego odpowiednik w życiu: Stefan Dedalus. Moja biblioteczka to najlepsza część mojej osoby.
Pozdrawiam.
|
17 lut 2009 16:02:25 |
|
|
anuszka1989
|
OKay...
Witam, mam na imie Ania. Bylam tu wczesniej ale sie usunelam i to jest moj wielki powrot Mam 20 lat, jestem z okolic Radomska,,
Bardzo mnie interesuje tutejsza biblioteka, jak mowilam jestem z okolic R-ska wiec mam troche daleko do Miejskiej Biblioteki,,,
Skonczylam liceum, zdalam mature a teraz mam rok przerwy przed studiami, podrozowalam troszke a teraz szukam jakiegos fajnego stazu, zeby nie siedziec w domku i sie nie nudzic
Bardzo lubie czytac ksiazki, jakie? to zalezy od pogody i nastroju :p
|
17 lut 2009 17:31:34 |
|
|
PawelekNgd
|
Witam. Mam na imię Paweł, rocznik 80. Mieszkam pod Krakowem. Lubię podróże, góry, poezję i piłkę nożną. Nie mam zbyt wiele czasu na czytanie, ale jak już się dorwę to mnie nie można oderwać Pozdrawiam
|
17 lut 2009 21:41:02 |
|
|
agula
|
Witajcie
Jestem Agnieszką, -co umie i lubi czytać. Czas studencki już za mną (niestety), tak więc aktualnie jestem psychologiem., co determinuje również moje zainteresowania czytelnicze i je ogranicza.
Super, że natrafiłam na fanów literatury
|
18 lut 2009 19:50:58 |
|
|
Birski
|
Witam wszystkich!
Mam na imię Daniel (rocznik 93') i jestem uczniem tyskiego Gimnazjum. Jeśl chodzi o zainteresowania to skłaniam się ku infrmatyce i języku angielskim, aczkolwiek moją największą pasją jest historia (szczególnie WW II). Jeśli natomiast o książki chodzi (w końcu przecież po to tu jestem), to uwielbiam wręcz fantastykę (szczególnie polską). Mam nadzieję, że będzie nam razem dobrze. Pozdrawiam!
|
20 lut 2009 20:47:06 |
|
|
Vinja
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
ekh...nie lubię pisać o sobie ale pasi się przedstawic:) jestem właścicielką przedziwnego imienia --->Malwina:) Własnie niedawno skończyłam 18 lat i jak powiedziała moja "ukochana" nauczycielka matematyki która dręczy mnie w moich snach :"jastem juz taaaka staara". Lubie czytac co tylko wpadnie mi w ręce (najbardziej fantastyka i kryminały) i jak twierdzą moi znajomi robię to wszedzie (autobus, szkoła, nawet w trakcie wszamywania obiadu:D ), a czasami mi sie jeszcze zdaża ze cos tam nabazgrolę do szuflady:) ("cos" bo ksiązką tego nazwać raczej nie można:) Oprócz książek swój cenny czas spędzam na słuchaniu muzyki (rock, ambient, electronic) i oglądaniu filmów. Mam lekko mówiąc bzika na punkcie Islandii i wszystkiego co z nią związane:) aha i jestem jeszcze fanką Roberta Kubicy i całej ekipy F1 pozdrawiam gorąco!! xDD
|
21 lut 2009 15:12:03 |
|
|