Teraz jest 22 lis 2024 22:57:00

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Post Coś o mnie
Zatem krótko, acz treściwie: urodzony u schyłku lat 80-tych student o prawicowych poglądach (co postaram się udowodnić odpowiednimi upload'ami), nałogowy słuchacz power metalu i innych odmian rocka, wielki fan polskiego fantasy:)

13 lut 2009 16:43:44
Użytkownik

Witam wszystkich i pozdrawiam. Czytam słucham i oglądam. Mam nadzieje że zagoszczę u Was na długi okres czasu. :roll:

Ostatnio edytowano 15 lut 2009 10:14:22 przez nemo123, łącznie edytowano 1 raz

13 lut 2009 23:57:54

14 lut 2009 6:23:22
Użytkownik

Moje imię to Adam. Uwielbiam słuchać audioksiążki. Wczesniej lubiłem czytać ale te kłopoty ze wzrokiem. Słucham na zwykłych tanich odtwzrzaczach mp3 (obecnie iRiver T60).
Pozdrawiam wszystkich użytkowników,
Adam

14 lut 2009 9:45:53
Post Małe "introduction"
Witam Wszystkich!
Z racji tego, iż od bardzo niedawna (konkretnie od wczoraj :D ) jestem użytkownikiem Waszego/Naszego vortalu chciałam się grzecznie przedstawić, jak na dobrze wychowaną osóbkę przystało :)
Mam na imię Iwona i pochodzę z małej miejscowości koło Rzeszowa, gdzie aktualnie studiuję. Odkąd pamiętam zawsze byłam molem książkowym, który ostatnimi czasy przeszedł lekką metamorfozę... po prostu brak czasu spowodował, że książka poszła w odstawkę. Mimo to jednak nadal lubię gdzieś zaszyć się z dobrym kryminałem lud obyczajówką. Co do zainteresowań, to mam totalnego bzika na punkcie bieżących wydarzeń politycznych i mojego ukochanego prawa, oczywiście :wink:
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników!

14 lut 2009 15:52:06
Użytkownik

ale wracam, więc witam ponownie :D

15 lut 2009 8:37:59
Użytkownik

Nowym ci ja na tym forumisku więc coś o sobie rzucę.
Z zachodniej ja polski jestem, ludziem zwany jestem ( ponoć nawet inteligentnym ale ja tego nie wiem :lol: ). Czytać lubię bo nie lubię za dużo gadać, czytam fantasy, fantastykę, sensację i co tam w łapy wpadnie. W wieku jestem zacnym lecz już nie chrystusowym więc mam z górki Lol . Co lubię, hmm... :?: , chyba tylko spać, czytać, jeść i ... :shock: uczyć się.

15 lut 2009 20:18:39
Nazywam się Kasia, mam 28 lat. Jestem prawnikiem, ale poza książkami dotyczącymi prawa, które zresztą na ogół nie są pasjonujące uwielbiam fantasy i horrory.
Moim najulubieńszym autorem jest Stephen King.
Ostatnio natomiast bardzo spodobała mi się trylogia Czarnego Maga Trudi Canavan. Polecam!!!
Pozdrawiam.

15 lut 2009 21:57:06
Użytkownik

Bartek / Zagłębie Dąbrowskie.
1977r.
hobby: książki , rower, fotografia ,palm/pda i noże:)
pozdrawiam!

17 lut 2009 12:07:44

Mam na imię jak pierwsza kobieta na ziemi. W literaturze pociąga mnie analiza najdrobniejszych jej części składowych. Patrząc na nią bardziej całościowo, uważam, że jest to najważniejsza "strawa duchowa" potrzebna człowiekowi do godnego i pełnego życia. Patrząc od strony osoby szukającej autorytetów w tej dziedzinie: fascynuje mnie kilku pisarzy, których jednak tutaj nie wymienię, po prostu. Ulubiony bohater literacki oraz jego odpowiednik w życiu: Stefan Dedalus. Moja biblioteczka to najlepsza część mojej osoby.

Pozdrawiam.

17 lut 2009 16:02:25
Witam, mam na imie Ania. Bylam tu wczesniej ale sie usunelam i to jest moj wielki powrot :P Mam 20 lat, jestem z okolic Radomska,,
Bardzo mnie interesuje tutejsza biblioteka, jak mowilam jestem z okolic R-ska wiec mam troche daleko do Miejskiej Biblioteki,,,
Skonczylam liceum, zdalam mature a teraz mam rok przerwy przed studiami, podrozowalam troszke a teraz szukam jakiegos fajnego stazu, zeby nie siedziec w domku i sie nie nudzic :)
Bardzo lubie czytac ksiazki, jakie? to zalezy od pogody i nastroju :p

17 lut 2009 17:31:34
Witam. Mam na imię Paweł, rocznik 80. Mieszkam pod Krakowem. Lubię podróże, góry, poezję i piłkę nożną. Nie mam zbyt wiele czasu na czytanie, ale jak już się dorwę to mnie nie można oderwać :) Pozdrawiam :)

17 lut 2009 21:41:02
Jestem Agnieszką, -co umie i lubi czytać. Czas studencki już za mną (niestety), tak więc aktualnie jestem psychologiem., co determinuje również moje zainteresowania czytelnicze i je ogranicza.

Super, że natrafiłam na fanów literatury

18 lut 2009 19:50:58
Mam na imię Daniel (rocznik 93') i jestem uczniem tyskiego Gimnazjum. Jeśl chodzi o zainteresowania to skłaniam się ku infrmatyce i języku angielskim, aczkolwiek moją największą pasją jest historia (szczególnie WW II). Jeśli natomiast o książki chodzi (w końcu przecież po to tu jestem), to uwielbiam wręcz fantastykę (szczególnie polską). Mam nadzieję, że będzie nam razem dobrze. Pozdrawiam!

20 lut 2009 20:47:06
ekh...nie lubię pisać o sobie ale pasi się przedstawic:) jestem właścicielką przedziwnego imienia --->Malwina:) Własnie niedawno skończyłam 18 lat i jak powiedziała moja "ukochana" nauczycielka matematyki która dręczy mnie w moich snach :"jastem juz taaaka staara". Lubie czytac co tylko wpadnie mi w ręce (najbardziej fantastyka i kryminały) i jak twierdzą moi znajomi robię to wszedzie (autobus, szkoła, nawet w trakcie wszamywania obiadu:D ), a czasami mi sie jeszcze zdaża ze cos tam nabazgrolę do szuflady:) ("cos" bo ksiązką tego nazwać raczej nie można:) Oprócz książek swój cenny czas spędzam na słuchaniu muzyki (rock, ambient, electronic) i oglądaniu filmów. Mam lekko mówiąc bzika na punkcie Islandii i wszystkiego co z nią związane:) aha i jestem jeszcze fanką Roberta Kubicy i całej ekipy F1 :P pozdrawiam gorąco!! xDD

21 lut 2009 15:12:03
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Następna strona