Teraz jest 22 lis 2024 11:41:15

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Cześć, nazywam się Dominika i mam 21 lat. Uwielbiam czytać książki, zwłaszcza z gatunku Fantazy. Biblioteka w mojej miejscowości jest kiepsko wyposażona, a w kieszeniach często świeci pustka ( na najnowsze pozycje mogę popatrzeć sobie często tylko na wystawie w księgarni ), z tego powodu skacze z radości, że znalazłam tą stronę.

13 sty 2009 15:42:02
nie jestem tegoroczną maturzystką, ani zwariowaną małolatą. Po prostu stary jenot, który lubi książki. Nie studiuję, pracuję tylko wtedy, kiedy mi się chce, reszta wyjdzie w praniu.

14 sty 2009 0:37:05

14 sty 2009 10:02:04
Witam wszystkich w Nowym Roku. Jestem Babcia, zejaca na obczyznie, uwielbiajaca czytac. Wraz z mezem Egipcjaninem propagujemy kulture polska w Egipcie; glownie teatr, muzyke i literature. Ostatnio przetlumaczylismy na arabski Milosza, a do Biblioteki Aleksandrina sciagamy w poczatkach lutego Teatr Gardzienice. Jezeli ktos interesuje sie tematem egipskim, arabskim - sluze porada w zakresie ksiazek, jakie ukazaly sie na polskim rynku ksiegarskim.

14 sty 2009 21:00:53
Mam na imie Izabela. Niestety nie mam juz 20-dziestu lat ale dwukrotnie wiecej, co nie przeszkadza mi czuc sie mlodo - zwlaszcza, ze mam dwie male coreczki i mlode towarzystwo. Urodzilam sie na Warmii, studiowalam w Gdansku na Politechnice Gdanskiej,a od 14-tu lat mieszkam w Stanach (z czego coraz bardziej jestem niezadowolona), pracuje w college i jak wczesniej wspomnialam wychowuje dwie dziewczynki (6 i 2). Mam cala mase obowiazkow i bardzo malo czasu dla siebie. Uwielbiam roboki reczne typu hafty, druty i decoupage oraz ksiazki, na ktore mam coraz mniej czasu.
Mam cicha nadzieja, ze na tym forum znajde mase ciekawych ksiazek zarowno dla moich dzieci (starsza corka chodzi do sobotniej polskiej szkoly i uwielbia plskie ksiazki) i dla siebie.
Ciesze sie, ze znalazlam wasze (a i tym samym - od dzisiaj - moje) forum.

15 sty 2009 8:20:20

Na imię mi Marek
Wiosen oglądnąłem już 52
Oczy mam zszargane ponieważ książki lubię od zawsze. ;-)
Teraz i czytam i słucham - nabyłem Expressivo.
Misiek ode mnie do Tubylców.

16 sty 2009 14:54:40
Użytkownik

Nazywam się paulina i chodzę do drugiej liceum (profil bio-che).
Tak naprawdę interesuje mnie wszystko dookoła, a nie tylko książki - mam wiele różnych hobby m. in. astronomię, muzykę czy film.
Mam nadzieję, że będę się z wami świetnie bawić :D :D

16 sty 2009 19:18:48
Witam wszystkich użytkowników forum :) Studiuję japonistykę, moim hobby są książki i komiksy (szczególnie interesuje mnie komiks europejski). Nie jestem zbyt dobra w autoprezentacji, wię c powiem po prostu:bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum:)

17 sty 2009 13:45:46
Użytkownik

Witam wszystkich, jestem z tych przed czterdziestką, ale duchem dużo młodsza, nazywam się Mariola najbardziej lubię czytać ksiązki i gotować.
Coś czuje, że spędze dużo czasu na tej stronie. Fajnie że sąa takie miejsca.

17 sty 2009 17:06:21
Witam jestem Łukasz rocznik 87, z zawodu marynarz, zainteresowania hmm właściwie wszystko :P

18 sty 2009 13:59:49
cze nazywam się Rafał interesuje się fantastyką i RPG

18 sty 2009 18:11:02
Post Rylek wita się
Cześć!
Mam na imię Tomek. W wolnych chwilach lubię poczytać książki z gatunku thriller, sensacja oraz książki historyczne dotyczące XX wieku.
Pozdrawiam!

18 sty 2009 23:40:04
Witam - udało mi się przejść procedurę weryfikacyjną za 6-tym razem i teraz czuję się już dużo ważniejszy. Pozdrawiam wszystkich Piotrek

19 sty 2009 21:11:43
Siemka, Jestem Kami, W tym roku piszę maturę, aby oderwać od niej myśli czytam sobie przeróżne książki i oglądam serialiki na kompie:):)

xoxox

19 sty 2009 22:11:06
Witam mam na imię Artur jestem uczniem 1 kl technikum budowlanego w Iławie :) Bardzo lubię czytać książki

23 sty 2009 0:48:42
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  Następna strona