Teraz jest 23 lis 2024 13:19:04

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Chciałbym wszystkich powitać!! Jako że jestem nowy na forum, wiec wypadało by się przedstawić a godność ma brzmi Dariusz;p i tyle powinno wystarczyć na daną chwile. Mam nadzieje że miło dane mi będzie spędzać z wami czas;) Pozdrawiam.

13 lip 2008 21:56:21
Witam wszystkich:) ja dopiero zaczynam przygode z e-ksiazkami:)
Pochodze z malej miejscowosci kolo Opola:) Mam na imie Asia:)
Po kilku miesiacach od przeczytania ostatniej ksiązki poczulam głod i musialam cos przeczytac, a ze nic w domu sie juz nie nadawalo, a miejska biblioteka jest czynna w niedogodnych dla mnie godzinach, postanowilam sie tu zalogowac:)
mam nadzieje, ze dam rade:)
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
Asia

16 lip 2008 12:46:06
Ada, Szczecin, wegetarianizm, LO - otom ja ;]

20 lip 2008 20:50:03
Użytkownik

czesc mam 21 lat interesuje sie filmami muzyka i sportem . moim osobistym marzeniem jest to aby w przyszłosci zostac reżyserem który zekranizuje "Kamienie na szaniec" gdyżta ksiazka ukształtowała mnie jako człowieka i pokazała wartosci którymi w życiu sie kieruję. poza tym jestem osobą która kocha gwiezdne wojny a w nich moja ulubioną postacia jest mara jade skywalker pozd wszystkich

21 lip 2008 11:16:43
Siema wszystkim właśnie dołączyłam do tego fajnego portalu, który (niestety) dopiero dziś przypadkiem znalazłam .
Mam 18 lat i uczę się w LO o profilu mat inf, choć zamiast liczyć wolę pisać.Lubię też czytać, tańczyć i rozmawiać z ciekawymi ludźmi;]

21 lip 2008 15:03:44
Witam wszystkich! Jako mol książkowy - książki w każdej postaci- stwierdzam, że jestem oszołomiony ogromem pozycji ;)

21 lip 2008 18:57:27
Witam wszystkich na imię mi Mirosław Eugeniusz Krzysztof znajomi do mnie mówią przeważnie kris lub afro ( z racji długich bardzo kręconych włosów) interesuję się kobietami, komputerami, sex'em (w szczególności) z książek to tylko tematyka Wampiryzmu :) jestem w trakcie pisania krótkiej powieści o tej tematyce :) reszta odpada na przedbiegach o lekturach nie wspomnę interesuję się grą na gitarze elektrycznej ... uczę się tego fachu bardzo mozolnie ... lat liczę sobie 20 rocznikowo ulubiona pisarka Anna Rice :) jak widać po opisie jestem fanem Mangi & Anime Pt: Dragon Ball :) muszę dodać że jestem maniakiem komputerowym oraz uwielbiam oglądać filmy :) prawie że każdego rodzaju :) moje klimaty muzyczne to prawie wszystko pochodne z gitarą elektryczną rock metal heavy metal punk soft rock nu - metal i trochę pochodnych :) co bym mógł tu jeszcze napisać ... nie wiem ... w razie pytań moje gg jest w profilu :) pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że ten serwis - forum przyniesie kilka miłych przyjaźni :)

24 lip 2008 7:30:58
Witam wszystkich niestety nie zacząłem mojej historii na tym forum od przedstawienia się ale już to naprawiam moje imię Wojtek urodzony w 1986r. pochodzę z Kujaw, moje zainteresowania to po pierwsze Star Wars, po drugie metaloplastyka i kowalstwo artystyczne, po trzecie dobre książki nie koniecznie prace naukowe :P

24 lip 2008 13:33:23
Witam całą eksiążkową społeczność. Co by nie było zbyt stereotypowo, napiszę, że jestem miłośnikiem autorów o jednosylabowych nazwiskach: Dick, King, Koontz oraz oldschoolowego s-f: Harrison, Asimov, Strugaccy, Heinlein. Raz w roku czytam regularnie Ubika Dicka i Drzwi do lata Heinleina. Wolę papier od matrycy LCD. Systematycznie przegrzebuję stoiska z tanią książką. A moja ukochana Żona - mól książkowy jak ja :)

25 lip 2008 22:13:35
ja tez wszystkich witam, jak widać jestem tu nowa ;)) Na imię mi Monika.
Co czytam? Ogólnie rzecz biorąc wszystko oprócz romansów i fantasy (czym się chyba trochę wyróżniam :D), ale najbardziej chyba lubię kryminały i książki pokroju Sherlocka Holmesa ;))
To tyle.

28 lip 2008 14:26:37
Użytkownik

Witam serdecznie :-), urodziłam się w ____ -tym roku ;-) w małym miasteczku pod Poznaniem, od kilkunastu lat mieszkam pod Warszawą. Lubię czytać i to bardzo ,choć ostatnimi czasy różnie to bywa, doba jest stanowczo za krótka i brakuje mi chwil żeby usiąść z pachnacą wspomnieniami książką...cóż bywa. Ale...ktoś genialny wymyślił audiobooki(co prawda nie mają tej magii co książki ale nie można mieć wszystkiego) i nimi własnie zaraziłam połowę mojej rodziny począwszy od mojej córci(w momencie zarażenia;-) 6-letniej) skończywszy na mojej sześćdziesiecioparpletniej mamusi... Co do autora ulubionego, uwielbiam Joannę Chmielewską, nie moge nie śmiać się w głos czytając ją.
Jeszcze raz witam serdecznie:-)

29 lip 2008 1:26:30
Jestem zalogowana tutaj od jakiśch 2 dni i jeszcze nie bardzo wiem co i jak xD. Jestem Ola i mieszkam w woj. dolnośląśkim. Mam nadzieję, że stronka będzie się bardzo dobrze rozwijać i , że będzie coraz więcej nowych użytkowników :)

31 lip 2008 12:47:41
Użytkownik

Cześć! Mam na imię Olka, uczęszczam do gimnazjum w dość małej miejscowości w województwie Łódzkim. Posiadam bardzo spory wachlarz zainteresowań - sama nie wiem skąd u mnie ta wszechstronność ;). Bardzo lubię czytać książki, choć nie robię tego za często. Głównym powodem jest brak czasu, a raczej brak umiejętności odpowiedniego zagospodarowania nim. Po za czytelnictwem, interesuję się historią, japonistyką, archeologią, fantastyką, parapsychologią, paleoastronautyką, m&a, grafiką komputerową, fotografią oraz rysowaniem ;) Luzie mówią, że mam rozszczepioną osobowość, bo niekiedy potrafię być naprawdę żywiołowa, a czasami chcę zadławić się swoimi melancholicznymi wywodami o egzystencji człowieka. Więcej nie powiem, bo to i tak dużo. Po za tym kobieta powinna być tajemnicza :D

01 sie 2008 22:08:44

05 sie 2008 18:53:14
Użytkownik

... witam, Grzegorz z tej strony :) W chwili obecnej zapalony roweromaniak, który wprost pożera literaturę fantasy jeśli tylko znajdzie chwilkę czasu :wink: Co porabiam poza czytaniem i smiganiem na rowerze - hmm a więc pracuję w obozie pracy `Huta Bankowa` :arrow: Szczerze powiem że na Wasze forum ściągneła mnie pewna książka której nie udało mi się zakupić na czas, a teraz na allegro krzyczą za jeden tom 120 pln :evil: Ale jest światełko w tunelu, może książka nie wyląduje w moim księgozbiorze - ale odkąd przeczytałem `Córkę Imperium` następnie `Sługę Imperium` nie mogłem doczekać się na ostatnią część trylogii aby ją zakupić, niestety nie udało się. A teraz od dossania się do `Władczyni Imperium` dzielą mnie wymagania jakie stawia forum, zanim uzyska się dostęp do biblioteki.

08 sie 2008 9:21:32
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Następna strona