|
|
Teraz jest 23 lis 2024 13:30:41
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Chciałbym wszystkich powitać!! Jako że jestem nowy na forum, wiec wypadało by się przedstawić a godność ma brzmi Dariusz;p i tyle powinno wystarczyć na daną chwile. Mam nadzieje że miło dane mi będzie spędzać z wami czas;) Pozdrawiam.
|
13 lip 2008 21:56:21 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich:) ja dopiero zaczynam przygode z e-ksiazkami:)
Pochodze z malej miejscowosci kolo Opola:) Mam na imie Asia:)
Po kilku miesiacach od przeczytania ostatniej ksiązki poczulam głod i musialam cos przeczytac, a ze nic w domu sie juz nie nadawalo, a miejska biblioteka jest czynna w niedogodnych dla mnie godzinach, postanowilam sie tu zalogowac:)
mam nadzieje, ze dam rade:)
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
Asia
|
16 lip 2008 12:46:06 |
|
|
Konto usuniete
|
Ada, Szczecin, wegetarianizm, LO - otom ja ;]
|
20 lip 2008 20:50:03 |
|
|
Użytkownik
|
czesc mam 21 lat interesuje sie filmami muzyka i sportem . moim osobistym marzeniem jest to aby w przyszłosci zostac reżyserem który zekranizuje "Kamienie na szaniec" gdyżta ksiazka ukształtowała mnie jako człowieka i pokazała wartosci którymi w życiu sie kieruję. poza tym jestem osobą która kocha gwiezdne wojny a w nich moja ulubioną postacia jest mara jade skywalker pozd wszystkich
|
21 lip 2008 11:16:43 |
|
|
Konto usuniete
|
Siema wszystkim właśnie dołączyłam do tego fajnego portalu, który (niestety) dopiero dziś przypadkiem znalazłam .
Mam 18 lat i uczę się w LO o profilu mat inf, choć zamiast liczyć wolę pisać.Lubię też czytać, tańczyć i rozmawiać z ciekawymi ludźmi;]
|
21 lip 2008 15:03:44 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich! Jako mol książkowy - książki w każdej postaci- stwierdzam, że jestem oszołomiony ogromem pozycji
|
21 lip 2008 18:57:27 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich na imię mi Mirosław Eugeniusz Krzysztof znajomi do mnie mówią przeważnie kris lub afro ( z racji długich bardzo kręconych włosów) interesuję się kobietami, komputerami, sex'em (w szczególności) z książek to tylko tematyka Wampiryzmu jestem w trakcie pisania krótkiej powieści o tej tematyce reszta odpada na przedbiegach o lekturach nie wspomnę interesuję się grą na gitarze elektrycznej ... uczę się tego fachu bardzo mozolnie ... lat liczę sobie 20 rocznikowo ulubiona pisarka Anna Rice jak widać po opisie jestem fanem Mangi & Anime Pt: Dragon Ball muszę dodać że jestem maniakiem komputerowym oraz uwielbiam oglądać filmy prawie że każdego rodzaju moje klimaty muzyczne to prawie wszystko pochodne z gitarą elektryczną rock metal heavy metal punk soft rock nu - metal i trochę pochodnych co bym mógł tu jeszcze napisać ... nie wiem ... w razie pytań moje gg jest w profilu pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że ten serwis - forum przyniesie kilka miłych przyjaźni
|
24 lip 2008 7:30:58 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich niestety nie zacząłem mojej historii na tym forum od przedstawienia się ale już to naprawiam moje imię Wojtek urodzony w 1986r. pochodzę z Kujaw, moje zainteresowania to po pierwsze Star Wars, po drugie metaloplastyka i kowalstwo artystyczne, po trzecie dobre książki nie koniecznie prace naukowe
|
24 lip 2008 13:33:23 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam całą eksiążkową społeczność. Co by nie było zbyt stereotypowo, napiszę, że jestem miłośnikiem autorów o jednosylabowych nazwiskach: Dick, King, Koontz oraz oldschoolowego s-f: Harrison, Asimov, Strugaccy, Heinlein. Raz w roku czytam regularnie Ubika Dicka i Drzwi do lata Heinleina. Wolę papier od matrycy LCD. Systematycznie przegrzebuję stoiska z tanią książką. A moja ukochana Żona - mól książkowy jak ja
|
25 lip 2008 22:13:35 |
|
|
Konto usuniete
|
ja tez wszystkich witam, jak widać jestem tu nowa ) Na imię mi Monika.
Co czytam? Ogólnie rzecz biorąc wszystko oprócz romansów i fantasy (czym się chyba trochę wyróżniam ), ale najbardziej chyba lubię kryminały i książki pokroju Sherlocka Holmesa )
To tyle.
|
28 lip 2008 14:26:37 |
|
|
Użytkownik
|
Witam serdecznie , urodziłam się w ____ -tym roku w małym miasteczku pod Poznaniem, od kilkunastu lat mieszkam pod Warszawą. Lubię czytać i to bardzo ,choć ostatnimi czasy różnie to bywa, doba jest stanowczo za krótka i brakuje mi chwil żeby usiąść z pachnacą wspomnieniami książką...cóż bywa. Ale...ktoś genialny wymyślił audiobooki(co prawda nie mają tej magii co książki ale nie można mieć wszystkiego) i nimi własnie zaraziłam połowę mojej rodziny począwszy od mojej córci(w momencie zarażenia;-) 6-letniej) skończywszy na mojej sześćdziesiecioparpletniej mamusi... Co do autora ulubionego, uwielbiam Joannę Chmielewską, nie moge nie śmiać się w głos czytając ją.
Jeszcze raz witam serdecznie:-)
|
29 lip 2008 1:26:30 |
|
|
Konto usuniete
|
Jestem zalogowana tutaj od jakiśch 2 dni i jeszcze nie bardzo wiem co i jak xD. Jestem Ola i mieszkam w woj. dolnośląśkim. Mam nadzieję, że stronka będzie się bardzo dobrze rozwijać i , że będzie coraz więcej nowych użytkowników
|
31 lip 2008 12:47:41 |
|
|
Użytkownik
|
Cześć! Mam na imię Olka, uczęszczam do gimnazjum w dość małej miejscowości w województwie Łódzkim. Posiadam bardzo spory wachlarz zainteresowań - sama nie wiem skąd u mnie ta wszechstronność . Bardzo lubię czytać książki, choć nie robię tego za często. Głównym powodem jest brak czasu, a raczej brak umiejętności odpowiedniego zagospodarowania nim. Po za czytelnictwem, interesuję się historią, japonistyką, archeologią, fantastyką, parapsychologią, paleoastronautyką, m&a, grafiką komputerową, fotografią oraz rysowaniem Luzie mówią, że mam rozszczepioną osobowość, bo niekiedy potrafię być naprawdę żywiołowa, a czasami chcę zadławić się swoimi melancholicznymi wywodami o egzystencji człowieka. Więcej nie powiem, bo to i tak dużo. Po za tym kobieta powinna być tajemnicza
|
01 sie 2008 22:08:44 |
|
|
Konto usuniete
|
Cześć.
|
05 sie 2008 18:53:14 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 06 sie 2008 23:28:24 Posty: 18 Lokalizacja: DÂąbrowa GĂłrnicza
|
... witam, Grzegorz z tej strony W chwili obecnej zapalony roweromaniak, który wprost pożera literaturę fantasy jeśli tylko znajdzie chwilkę czasu Co porabiam poza czytaniem i smiganiem na rowerze - hmm a więc pracuję w obozie pracy `Huta Bankowa` Szczerze powiem że na Wasze forum ściągneła mnie pewna książka której nie udało mi się zakupić na czas, a teraz na allegro krzyczą za jeden tom 120 pln Ale jest światełko w tunelu, może książka nie wyląduje w moim księgozbiorze - ale odkąd przeczytałem `Córkę Imperium` następnie `Sługę Imperium` nie mogłem doczekać się na ostatnią część trylogii aby ją zakupić, niestety nie udało się. A teraz od dossania się do `Władczyni Imperium` dzielą mnie wymagania jakie stawia forum, zanim uzyska się dostęp do biblioteki.
|
08 sie 2008 9:21:32 |
|
|