Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:46:01 Posty: 887 Lokalizacja: www.eksiazki.org
|
Ale się offtopic rozrasta Co do mojego gustu:
- kolor oczy nie jest ważny
- kolor włosów nie jest najważniejszy
- biust też bardzo ważny nie jest (dobrze że Harrego na forum nie ma bo by to skomentował ), ale uważam tak jak mako - nie za duży i nie za mały
- brzuch - coś jak Kellhus napisał nie jakaś tyczka z żebrami na wierzchu (ja tak wyglądam więc dziewczyna nie musi ), ale też bez przesady
- tył - żeby nie zajmował 2 miejsc i dobrze jeśli jest na co popatrzeć/dotknąć
- wzrost - niższa ode mnie przynajmniej 5 centymetrów (raczej trudne nie jest ), żeby nawet na obcasach dobrze wyglądała, ale też więcej niż 160 cm żeby nie przegiąć w drugą stronę
To by było chyba na tyle
|
07 sie 2007 18:36:41 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 20:25:39 Posty: 215 Lokalizacja: KrakĂłw/ZamoœÌ
|
a wiec według mnie piersi nie powinny byc za duże (patrz ewa Sonnet) ani za małe (patrz Paris Hilton), ale dla mnie ważniejszy jest tyłeczek, tak zgrabny tyłeczek to jest to!!
oczka najlepiej niebieski9e lub zielone. I co wazne zeby nie wyglądała jak szafa 3-drzwiowa
_________________ http://toolsweb.pl/
|
07 sie 2007 20:29:52 |
|
|
Konto usuniete
|
Apropos tyłeczków, niedawno Przemysław Saleta powiedział, co następuje:
Doda - Zdecydowanie najzgrabniejsza pupa w polskim showbiznesie. Kształtna z natury, a do tego ślicznie wyrzeźbiona przez sport, który piosenkarka, jak wiadomo, uprawia od dzieciństwa. Trudno o lepszy dowód na to, że sport, ruch i ćwiczenia fizyczne mogą przysłużyć się damskiej urodzie. Kiedy się ma takie pośladki, można, a nawet trzeba je eksponować na estradzie.
Tatiana Okupnik - Odstająca pupa Tatiany, trochę przypominająca pośladki Afroamerykanek, jest niezwykle seksowna. Takie pośladki wyglądają niezwykle ponętnie w tańcu. A Tatiana wie, jak się poruszać z wdziękiem i eksponować swoją zgrabną pupę. Umie też ją podkreślać obcisłymi strojami, budząc zaciekawienie swoimi kształtami
Justyna Steczkowska - Są zgrabne, niezwykle ponętne... Wielu panów z pewnością oceni je jako idealne i nie znajdzie niczego, co można by im zarzucić. Jeśli miałbym być bardzo surowym sędzią, mógłbym im zarzucić, że są zbyt płaskie.
Kasia Cichopek - Jej pośladki są ewidentnie nie w formie. Nic straconego. Istnieje przecież wiele ćwiczeń, które potrafią pięknie uformować pupę. Dlatego Kasi przydałoby się trochę potrenować, a będzie poprawa.
|
07 sie 2007 20:46:19 |
|
|
Konto usuniete
|
@Obi: A jak ktos ma 160 cm ? xD Ja wiem, że jak ktos jest za niski to też nie pasuje... No ale chyba ze mną nie jest aż tak źle.
@Madmax i Avro: Tyłeczki - to znowu sprawa indywidualna, każdemu podoba sie zupełnie co innego.
|
07 sie 2007 20:55:13 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 20:25:39 Posty: 215 Lokalizacja: KrakĂłw/ZamoœÌ
|
Doda faktycznie ma fajny tyleczek
oczywiście że to sprawa indywidualna, ale w tym wzgledzie gusta są zawsze prawie takie same
_________________ http://toolsweb.pl/
|
07 sie 2007 23:54:57 |
|
|
Konto usuniete
|
Ano właśnie.
Amerykanie lubuja się w sztucznym biuście
Afrykanie w wiszącym
Japończycy oprócz komputerów cenią smukłą sylwetkę
Arabowie lubią u kobiet pełne usta
A Niemcy kochają kochać się w samochodzie - oczywiście renomowanej marki
|
08 sie 2007 0:31:31 |
|
|
Użytkownik
|
Avro jak zawsze pięknie obrazowo nam wszystko wyjaśnił
@niah - w sumie to celowo dałem te więcej niż 160 cm A na poważnie to moim zdaniem dziewczyna Twojego wzrostu chyba nie wyglądałaby najlepiej przy mnie (mimo iż strasznie wysoki nie jestem). Dla mnie kiedyś marzeniem była dziewczyna o wzroście ~175 cm. Obecnie trochę się to zmieniło i przerzuciłem się na niższe Miłość jest ślepa
|
08 sie 2007 10:07:08 |
|
|
Konto usuniete
|
@Obi: Tak, wiem, że te 160cm przy Tobie nie wyglądałoby ładnie, no ale "MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA!" Moja ciocia sięga wujkowi pod pachę :P Siostra ma 163, a jej chłopak 196 xD
Krzysiu tu naprawdę wzrost nie jest taki ważny... Jakbyś sie teoretycznie zakochał w takiej co ma 155cm, to nie patrzyłbyś na wzrost !
Jeśli chodzi o mnie to chłopak musi być wyższy ! (No raczej nie znalazłabym niższego ;P)
|
08 sie 2007 10:12:54 |
|
|
Użytkownik
|
Fakt - nie lada wyzwanie Ale może znajdziesz niższego Wzrost najważniejszy nie jest, to fakt, ale moim zdaniem jest ważny. Trochę śmiesznie (i niewygodnie ) jet przytulać kogoś niższego o na przykład 20-30 cm
|
08 sie 2007 10:37:06 |
|
|
Konto usuniete
|
@Obik: Oj taa... Masz rację... Tuliłam wujka (186cm), sięgałam mu głową mniej-wiecej do mostka :P No ale jeśli by się kochało o tyle wyższą osobę, to można znieść tą niedogodność ;-)
|
08 sie 2007 10:45:54 |
|
|
Użytkownik
|
W takim razie do mnie się nie przytulaj bo będziesz miała podobny problem Niedogodności można znosić, to fakt, ale najlepiej jeśli by ich nie było
|
08 sie 2007 10:49:29 |
|
|
Konto usuniete
|
Krzysiu... Ty masz juz swoją (wyższą ode mnie) Przytulankę, wiec nie widzę powodu, dla którego ja miałabym Cię przytulać ;]
|
08 sie 2007 10:55:05 |
|
|
Konto usuniete
|
Przytulać się można i na leżąco. Niah może sobie legnąć i wtedy się ją "apgrejduje".
|
08 sie 2007 11:15:10 |
|
|
Konto usuniete
|
@Avro: No tak można na leżąco, ale ja jeszcze nigdy tego nie robiłam. Ponadto nawet sie na to nie zanosi, ponieważ nie ma z kim ;]
|
08 sie 2007 11:24:11 |
|
|
Konto usuniete
|
Hehe ja tam ma narzeczoną która ma 160 cm i to na szpilkach ja mam 185 :> z czego ona waży coś koło 50 kilo a ja 110 i nie narzekamy ani nie mamy żadnych niedogodności. Może troche śmiesznie to wygląda ale nam jest ze sobą dobrze
|
08 sie 2007 11:36:49 |
|
|