Teraz jest 28 lis 2024 21:44:47

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Między innymi o kobietach i kolorach 
Autor Wiadomość
Użytkownik

Ale się offtopic rozrasta :) Co do mojego gustu:
- kolor oczy nie jest ważny
- kolor włosów nie jest najważniejszy
- biust też bardzo ważny nie jest (dobrze że Harrego na forum nie ma bo by to skomentował ;)), ale uważam tak jak mako - nie za duży i nie za mały
- brzuch - coś jak Kellhus napisał :) nie jakaś tyczka z żebrami na wierzchu (ja tak wyglądam więc dziewczyna nie musi :P), ale też bez przesady :)
- tył ;) - żeby nie zajmował 2 miejsc :) i dobrze jeśli jest na co popatrzeć/dotknąć :)
- wzrost - niższa ode mnie przynajmniej 5 centymetrów (raczej trudne nie jest :)), żeby nawet na obcasach dobrze wyglądała, ale też więcej niż 160 cm żeby nie przegiąć w drugą stronę :)
To by było chyba na tyle :)

07 sie 2007 18:36:41
Zobacz profil WWW
Użytkownik

a wiec według mnie piersi nie powinny byc za duże (patrz ewa Sonnet) ani za małe (patrz Paris Hilton), ale dla mnie ważniejszy jest tyłeczek, tak zgrabny tyłeczek to jest to!! :)
oczka najlepiej niebieski9e lub zielone. I co wazne zeby nie wyglądała jak szafa 3-drzwiowa

07 sie 2007 20:29:52
Zobacz profil WWW
Apropos tyłeczków, niedawno Przemysław Saleta powiedział, co następuje:

Doda - Zdecydowanie najzgrabniejsza pupa w polskim showbiznesie. Kształtna z natury, a do tego ślicznie wyrzeźbiona przez sport, który piosenkarka, jak wiadomo, uprawia od dzieciństwa. Trudno o lepszy dowód na to, że sport, ruch i ćwiczenia fizyczne mogą przysłużyć się damskiej urodzie. Kiedy się ma takie pośladki, można, a nawet trzeba je eksponować na estradzie.

Tatiana Okupnik - Odstająca pupa Tatiany, trochę przypominająca pośladki Afroamerykanek, jest niezwykle seksowna. Takie pośladki wyglądają niezwykle ponętnie w tańcu. A Tatiana wie, jak się poruszać z wdziękiem i eksponować swoją zgrabną pupę. Umie też ją podkreślać obcisłymi strojami, budząc zaciekawienie swoimi kształtami

Justyna Steczkowska - Są zgrabne, niezwykle ponętne... Wielu panów z pewnością oceni je jako idealne i nie znajdzie niczego, co można by im zarzucić. Jeśli miałbym być bardzo surowym sędzią, mógłbym im zarzucić, że są zbyt płaskie.

Kasia Cichopek - Jej pośladki są ewidentnie nie w formie. Nic straconego. Istnieje przecież wiele ćwiczeń, które potrafią pięknie uformować pupę. Dlatego Kasi przydałoby się trochę potrenować, a będzie poprawa.

07 sie 2007 20:46:19
@Obi: A jak ktos ma 160 cm ? xD Ja wiem, że jak ktos jest za niski to też nie pasuje... No ale chyba ze mną nie jest aż tak źle.

@Madmax i Avro: Tyłeczki - to znowu sprawa indywidualna, każdemu podoba sie zupełnie co innego.

07 sie 2007 20:55:13
Użytkownik

oczywiście że to sprawa indywidualna, ale w tym wzgledzie gusta są zawsze prawie takie same

07 sie 2007 23:54:57
Zobacz profil WWW
Amerykanie lubuja się w sztucznym biuście
Obrazek
Afrykanie w wiszącym
Obrazek
Japończycy oprócz komputerów cenią smukłą sylwetkę
Obrazek
Arabowie lubią u kobiet pełne usta
Obrazek
A Niemcy kochają kochać się w samochodzie - oczywiście renomowanej marki
Obrazek

08 sie 2007 0:31:31
Użytkownik

Avro jak zawsze pięknie obrazowo nam wszystko wyjaśnił :D

@niah - w sumie to celowo dałem te więcej niż 160 cm :P A na poważnie to moim zdaniem dziewczyna Twojego wzrostu chyba nie wyglądałaby najlepiej przy mnie (mimo iż strasznie wysoki nie jestem). Dla mnie kiedyś marzeniem była dziewczyna o wzroście ~175 cm. Obecnie trochę się to zmieniło i przerzuciłem się na niższe :D Miłość jest ślepa :D

08 sie 2007 10:07:08
Zobacz profil WWW
@Obi: Tak, wiem, że te 160cm przy Tobie nie wyglądałoby ładnie, no ale "MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA!" Moja ciocia sięga wujkowi pod pachę :P Siostra ma 163, a jej chłopak 196 xD
Krzysiu tu naprawdę wzrost nie jest taki ważny... Jakbyś sie teoretycznie zakochał w takiej co ma 155cm, to nie patrzyłbyś na wzrost !

Jeśli chodzi o mnie to chłopak musi być wyższy ! (No raczej nie znalazłabym niższego ;P)

08 sie 2007 10:12:54
Użytkownik

Fakt - nie lada wyzwanie :D Ale może znajdziesz niższego :D Wzrost najważniejszy nie jest, to fakt, ale moim zdaniem jest ważny. Trochę śmiesznie (i niewygodnie :P) jet przytulać kogoś niższego o na przykład 20-30 cm :P

08 sie 2007 10:37:06
Zobacz profil WWW
@Obik: Oj taa... Masz rację... Tuliłam wujka (186cm), sięgałam mu głową mniej-wiecej do mostka :P No ale jeśli by się kochało o tyle wyższą osobę, to można znieść tą niedogodność ;-)

08 sie 2007 10:45:54
Użytkownik

W takim razie do mnie się nie przytulaj bo będziesz miała podobny problem :P Niedogodności można znosić, to fakt, ale najlepiej jeśli by ich nie było ;)

08 sie 2007 10:49:29
Zobacz profil WWW
Krzysiu... Ty masz juz swoją (wyższą ode mnie) Przytulankę, wiec nie widzę powodu, dla którego ja miałabym Cię przytulać ;]

08 sie 2007 10:55:05
Przytulać się można i na leżąco. Niah może sobie legnąć i wtedy się ją "apgrejduje".

08 sie 2007 11:15:10
@Avro: No tak można na leżąco, ale ja jeszcze nigdy tego nie robiłam. Ponadto nawet sie na to nie zanosi, ponieważ nie ma z kim ;]

08 sie 2007 11:24:11
Hehe ja tam ma narzeczoną która ma 160 cm i to na szpilkach :D ja mam 185 :> z czego ona waży coś koło 50 kilo a ja 110 :) i nie narzekamy ani nie mamy żadnych niedogodności. Może troche śmiesznie to wygląda ale nam jest ze sobą dobrze :)

08 sie 2007 11:36:49
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona