Re: Gdzie kupię słowniki języka polskiego?
Kopia jest na
https://ebooktech.netlify.app. Oczywiście wewnętrzne linkowanie jest niepoprawne (przekierowuje do ebooktech.pl), więc trzeba każdy adres poprawić ręcznie (dopóki nie poprawię strony
). Dodatkowo nie ma HTTPS (z tym będzie trudno, przynajmniej za darmo), jak i formatowanie poszło się paść (chyba znowu kwestia złego linkowania – sprawdzę w wolnej chwili). Niemniej słowniki tam cały czas są, lekko nieaktualne.
Interesuje mnie wstępnie zrobienie nowych wersji, niestety od zera – straciłem poprzednie materiały bezpowrotnie. Problem jest taki sam jak zwykle – posiadam tylko niezbyt nowego Kindle'a (wciąż nie ma godnego następcy), więc tylko w tym środowisku jestem w stanie przetestować. Oczywiście jak się znajdą chętni choćby do solidnego przetestowania i opisania w miarę dokładnie jak to działa i co ewentualnie nie działa (długość opisu pozwalająca na wpis na bloga), to przemyślę słowniki dla Kobo i PocketBooka. Może jeszcze do innych czytników, ale „na dzień dobry” musiałbym zobaczyć, jak tam wyglądają funkcje słownikowe (format i mechanizm działania).
EDYCJA:
Wszystko już jest w porządku. Strona ożyła i działa poprawnie.