Re: PRS-T2 - nowy czytnik od SONY w tym roku
Witam,
przeczytalem te texty na temat sony prs t2
- i sie usmialem. Od pol roku uzywam tego czytnika, zona uzywa kobo touch. Sprawdzalem rozne - jednak sony byl z tych wszystkich najlepszy (kobo byl najladniejszy
). Dziwi mnie oczekiwanie tutaj piszacych - porownuja czytnik z telefonami, ipodami... Czytnik jest do czytania TEXTOW i jak dotad nie ma nic lepszego jak pearl. Nie wiem czy wiadomo jest jaka jest rozdzielczosc i frekwencja poszczegolnych ekranow. Jedynym lepszym od obecnych jest nowy pearl - kolorowy krory jest juz do dostania ale tylko na rynku amerykanskim jako profesjonalny czytnik o formacie prawie a4.
Dojdzie i do nas.
Jedno co chcialbym tutaj podkreslic - nie szukajcie czegos super do wszystkiego - bo to bedzie g...no. To tak jak z fachowcem: jestes Pan plytkarzem? Och Panie ja umiem wszystko - acha, czyli nic dobrze
Co do sony prs t2 - jest szybki (w porownaniu z innymi CZYTNIKAMI), wyswietla to co powinien, takze z DRM. Akku jest super!!!! I w porownaniu do kindle (ktory jest takze super technicznie czytnikiem) wygrywa glownie ze mam dostep do niego i moge ladowac ksiazki jakie chce bez problemu (np. te ksiazki z tad
)
A poza tym
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Wszystkim