|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 22 gru 2024 9:56:33
|
Polski fbKindle czyta EPUB-y i inne ;)
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Kindle 3
|
Re: Polski fbKindle czyta EPUB-y i inne ;)
Nie wiecie czemu po dodaniu oryginalnej Kindlowej czcionki Caecilia do FBKindle, cały tekst pokazuje się jako kursywa? Po usunięciu wersji fontu z kursywą, i zostawieniu tylko "regular", tekst pokazuje się poprawnie, ale za to nie ma kursywy (tzn. jest, ale nie prawdziwa a tylko pochylona wersja "regular".
|
24 paź 2011 0:21:05 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: kindle 3 WiFi, Kindle Paperwhite II
|
Wszystko ładnie pięknie, ale co jeśli znajomość kundelka kończy się na włączeniu i przewijaniu stron, a chciałoby się mieć np. EPUBy. Jailbreak i Launchpad to dla mnie czarna magia, a boję się eksperymentować samemu, żeby kundla nie popsuć. Co w takim przypadku? (Najprościej to dać sobie na wstrzymanie, ale ja bym mimo wszystko chciał).
|
18 lut 2012 20:29:42 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 13 cze 2008 14:47:02 Posty: 2836 Lokalizacja: Gdańsk
eCzytnik: kindle
|
Możesz jeszcze wysłać soksymorze, żeby Ci zmodyfikował, albo sprzedać kindle i kupić coś, co fabrycznie czyta epub
_________________ Porównywarka cen ebooków
|
19 lut 2012 13:09:15 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: kindle 3 WiFi, Kindle Paperwhite II
|
Już myślałem, żeby dogadać się z kimś, kto mi to zrobi, ewentualnie jakaś instrukcja krok po kroku, ale taka dla średnio rozwiniętego sześciolatka co i jak instalować. Może ktoś się zlituje?
|
19 lut 2012 17:33:37 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Kindle 3
|
Przeczytałem jedna książkę w ePUB chciałem dodać kolejną. Kindle z fbKindle nie raczy jej widzieć. Zmieniam w opcjach katalog na documents. Zero reakcji po włączeniu. Co teraz? Instalować wszystko na nowo?
EDIT: Zadaję pytania i sam znajduje na nie odpowiedzi. Już wiem, dlaczego czytnik z fbKindle nie widział ePubów. Mimo wszystko nadal pozostaje problem zawieszonego urządzenia (brak reakcji). Czy katalog fbKindle mogę po prostu usunąć i wgrać wszystko od nowa?
|
11 cze 2012 22:09:08 |
|
|