Teraz jest 07 sty 2025 7:46:30

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 165 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Coś o nas, w troche szerszym wydaniu ... 
Autor Wiadomość
o ja, ja zawsze jeden zeszyt jedna ksiazka, i lecilam do szkoly :P

chwala ze w liceum mialam szafke :D

19 lip 2007 21:49:47
Użytkownik

:D:D pedantki ? :D dobra ja tez tak pakowałem sie ... najpierw ksiazka do angielskiego i zeszyt do matmy - format a4 - poziomo .... potem ukladałem zeszyty ... gruba okladka pionowo i miałem taki plecak ze na styk wchodziły 2 zeszyty obok siebie :) a potem ksiazki - pionowo - i miałem porzadek ... a potem w szkole wrzucałem jak poszło ;D Za to powiem wam ze ja w piorniku mialem porzadek ;] zawsze miałem tak: 2 cienkopisy czarne, 2 cienkopisy niebieskie, 1 cienkopis czerwony, 1 cienkopis zielony, linijka (brechtali sie ze mnie na matmie jak kreski ulamkowe od linijki rysowałem - ale co robic jak nic innego mi nie wychodziło ? :D ), 2 ołówki automatyczne (HB) , 1 ołówek zwykly B-2, 1 ołówek zwykly H-3, 2 żel-peny czarne, 2 żel-peny niebieskie, 1 żel-pen pomarańczowy, 1 korektor, 1 gumka do ścierania, 1 cyrkiel. Innymi slowy cały asortyment, oczywiscie wpadały tam tez aktualnie niezbedne ściagi, jednak po danym sprawdzienie lądowały w odpowiednim miejscu w plecaku - przegrodka na telefon :D

W sumie lubie porzadek ;) choc nie lubie o niego dbac - chyba ze sie nudze - musze sie uczyc ale nie mam nic innego do roboty to sie biore za sprzatanie :D swego czasu nagrywalem spore ilosci filmow na CD ... i sie wkurzalem bo porzyczylem komus potem nie wiedzialem komu jak ktos cos chcial to wszystkie futeraly musialem przeszukiwac ;) w koncu kupilem 300 kopert oprozniłem szuflade - dosc sporą ... wyjąłem wszystkie filmy w jeden stosik i pokoleji kazda plyta na kopiercie nadruk numer i tytul, i do szuflady, a dane na spis - Numer płyty, tytuł filmu w Polsce, tytuł filmu w orginale, recenzja, gatunek, dysk - DVD- CD, numer filmu :D przez tydzien to robiłem ale oplacilo sie ;) mam porzadek z filmami :D

20 lip 2007 0:37:35
To dopiero pedant ! Boże, te kreski ułamkowe od linijki... Mi sie nawet nie chcialo, mimo że była na pół linijki :P
No nie mogę :P

Ja np nawet w szawce z ciuchami nie mam porządku, tzn są poukładanie, ale nie równo, mama zawsze mi grozi, że wywali na środek pokoju i będę musiała zbierać :D

Hmm... Na gadu też mam jako taki porządek : Osoby, które są dla mnie szczególnie ważne są na górze listy i zaznaczone *, np *Natalcia. Dodatkowo w każdym kontakcie mam wpisane dane osobowe - imię, nazwisko,nr telefonu jesli mam, oraz email.
Wyłączone dźwięki przychodzących wiadomosci, dostępności użytkownika, oraz emoty.

Muzyke mam posegregowaną zespołami, czasem albumami.
Gdy w danym momencie uwielbiam jakis zespół, naklejam ich plakat na drzwi. Aktualnie drzwi są zaklejone MCR-em, ale wcześniej był LP, Nirvana, Evanescence, Vile Valo.

Czasem, gdy wyjdę na dwór i widzę mojego psa, który nic nie robi, potrafie do niego podejść i zapytać: " Co tam u Ciebie ? ", "moje kochanie" xD

20 lip 2007 9:49:19
Użytkownik

oj no to nudno tam u Ciebuie musi byc skoro masz takie odchyly z pieskiem :D zabierz go na romantyczny spacer do lasu moze ? :P

Co do moich kresek to po prostu w zeszycie od matmy zawsze mialem linijke włozoną a raczej ekirke ;] a ze nie chcialo mi sie liczyc, nie przepadałem za tym, to wolalem sobie ładne kreski stawiac ;d i nie miałem takiego problem jak w wiekszosc podczas zapisu "1 nad 2" nie stawiałem kreski bo trzeba bylo by przylozyc linijke a nie bezmyslnie walnac ja a potem sie wkurzac ze debil :D dobra to byl taki łazszek z lekcji matematyki :D - tak serio to nie zawsze tak robiłem tylko jak wyjątkowo cos mnie naszlo, co nie zmienia faktu ze sie zdarzalo ;D

Co do mojej szafki z ciuchami to mam bajzer ;D niby wszystko na swoim miejscu ale w taki sposob wciścniete ze ;D

A na gg to troche glupie takie oznaczenia * przez co 10 osob moze byc ponad lista :P trzeba pamietac wtedy ze dana osoba jest ta wyrozniona :) a tak to alfabetycznie kuluturalnie kazdego mozna znaleźć :P Pozatym rowniez mam wyłączone wszelkie powiadomienia i emotki ;]

20 lip 2007 10:05:19
* mam oznaczone cztery osoby, więc nie ma problemu ;]
Poza tym Mako, jak sie nie ma z kim chodziś na spacery to idę z psem, nie ? I jaki tam romantyczny ! Z psem mogę pogadać tylko :P A nie Ty od razu 'romantyczny spacer do lasu' :P

Ostatnio edytowano 20 lip 2007 10:25:05 przez Konto usuniete, łącznie edytowano 1 raz

20 lip 2007 10:11:55
nie na gg mam nieraz tak pozapisywane, ze siedze godzinami i siezastanawiam kto to taki ;)wtedy kasuje ta osobe i najczesciej jest tak, ze za jakis czas sie odzywa a ja wiem kto o i udaje ze mi lista poszla sie rypac ;)

20 lip 2007 10:18:35
tja... z tym gygy to tak jest :P ja w ogóle odkrywam jakieś dziwne kontakty u siebie :D

20 lip 2007 10:36:57
Ja na gg mam taki burdel, że hej... dźwięk wylączylam, bo mnie denerwuje, nieraz patrze na swoja listę, patrzę na jakiś nick i mówię sobie "kim ty do cholery jesteś?" :D
Na kompie różnie. Jeszcze jak byl jeden to byl porzadek. Ale teraz jak mama na swój (na którym teraz siedzę), siostra na moj stary, a ja kupilam sobie nowy, to mam śmietnik. Wszystko na pulpicie, nawet mi sie tego nie chce do folderów poupychać.
Co do szafek to hoho...:D W Szczecinie ladnie uporzadkowaną mam tylko szafkę z majtkami i skarpetkami, bo każdy kto przychodzi do mnie na imprezę to zagląda do tej wlaśnie pólki, bo na niej jest tv :D
A w Świnoujściu to mam czyściutko :D Jak jest brudel mamusia mi posprząta, a to, że zaklnie parę razy, że ja żyje w syfie i wstyd kogos do pokoju wpuścić... no cóż, poświęcę się :D

20 lip 2007 21:08:48
no proszę :) mi mamusia niestety nie raczy sprzątać - na szczęście :D znalazła by jesze to co nie trzeba i by później było jaka to ja zła itd :P starczy jej jak wpadnie jak na jakiś czas do mojego pokoju i zobaczy co mam na ścianach :P

20 lip 2007 23:28:38
starczy jej jak wpadnie jak na jakiś czas do mojego pokoju i zobaczy co mam na ścianach :P

@Fylgja, pochwal sie, co Ty masz na tych ścianach ;>

20 lip 2007 23:49:26
Użytkownik

Aj przejmujecie sie ... ;) mi tam nikt nie sprzata w pokoju od ok 10 lat :P sam sobie musze radzic ... niestetty albo i stety ;) w sumie jak bylem maly to lubiel porzadki .. .teraz lubie jak mam czysto poukladane ale na to nigdy nie ma czasu ... :P

@Dorotie ... sadzisz ze ten telewizor to usprawiedliwienie ? :) zrozum ze ludzie obnosza sie z zasada "pokaz jaka masz bielizne to powiem Ci kim/jaka jesteś" :D nie wazne czy potrafia na jej podstawie Cie dobrze ocenic ale facet moze sie napalic :D a z twojej relacji wnoskuje ze Ci to w ogole nie przeszkadza :P

21 lip 2007 2:32:24
Użytkownik

cholera czytam to i sobie przypomniałem ze pokoj musze posprzątać :)

21 lip 2007 12:27:18
Zobacz profil WWW
Użytkownik

jestem pedantem wszystko sobie rowno ukladam, wszyco co odloze na jakies konkrtne miejscu to mam tam lezec - nienawidze jak ktos mi przestawia rzeczy :)

Muzyka, komixy, anime - wszystko posegregowane, piekne spisy - pare sekund i juz wiem co gdzie jest :)

A co do syfu... jakies naczynia czy brudne ciuchy zrzucam w jedno miejsce, i jak widze ze pranie sie szykuje to wrzucam, a zmywam raz dziennie - wieczorem, raz a dobrze :)

nienawidze odkurzac, ale mycie podłogi (ktore nastepuje po odkurzaniu), to czysta przyjemnosc, ot sobie mopem pomachac przy dobrej muzie :D

Obecnie: Nintendo DS jrpg ;)

21 lip 2007 12:38:55
ja uwielbiam robic porzadki najlepiej przed sesja :D wtedy mam pokoj wyczyszczony :P.

mam malo ubran, malo butow, wiec w nich porzadeczku nie musze robic. ograniczam sie dlaytego bo wychodze z zaleezenia ze szkoda na to pieniedzy, wole wydac na jedzenie lub ksiazki :D, za to ksiazek mam wszedzie sporo, w kazdym kacie poupychane :P

21 lip 2007 13:19:15
@Dorotie ... sadzisz ze ten telewizor to usprawiedliwienie ? :) zrozum ze ludzie obnosza sie z zasada "pokaz jaka masz bielizne to powiem Ci kim/jaka jesteś" :D nie wazne czy potrafia na jej podstawie Cie dobrze ocenic ale facet moze sie napalic :D a z twojej relacji wnoskuje ze Ci to w ogole nie przeszkadza :P

problem polega na tym, że ja nie mam miejsca. W pokoju mam wielkie lóżko, stól + 2 fotele, pólkę z książkami, pólkę + tv, i biurko na lapa. A skarpetek w przedpokoju trzymać nie będę :D

21 lip 2007 15:32:42
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 165 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona