|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 22 gru 2024 23:55:14
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
|
Ja swoją przygodę ze Sparksem zaczęłam od książki "Na zakręcie", która jest zwykłym, sztampowym romansem. Bardzo się na tym zawiodłam. Potem jednak, kierowana ciekawością po obejrzeniu filmu "Pamiętnik" sięgnęłam po książkę o tym samym tytule - i poczułam niedosyt. W końcu jednak trafiłam na "Noce w Rodanthe" o miłości, która może "dopaść" każdego, od nasto- do nawet sześdziesieciolatka. O miłości, która czasem odchodzi zanim zdoła naprawdę rozkwitnąć. Ryczałam jak bóbr. Do dzisiaj nie zmieniłam zdania, że to najlepsza książka tego autora, choć jestem po lektórze "Anioła stróża", "Jesiennej miłości" i "I wciąż ja kocham".
|
15 gru 2008 17:08:39 |
|
|
Konto usuniete
|
Równiez z jego książek przeczytałam tylko "Jesienną miłosc". Kiedyś oglądałam film "Szkoła uczuc" i to dzięki temu folmowi sięgnęłam po książkę Sparksa. Bardzo ciekawa i poruszająca opowiesc o miłosci i napotkanych na jej drodze przeszkód.
|
18 gru 2008 17:23:47 |
|
|
iwka
|
Re: Sparks
uwielbiam czytać książki Sparksa, bardzo lubie jego styl.Zastanawiam się z kąd bierze pomysły na swoje książki.Maja one w sobie tyle smutku ale również radości
|
01 lip 2009 11:17:08 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 27 lut 2008 23:53:10 Posty: 31 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
Dziwna ta Twoja wypowiedź w stylu "uwielbiam czytac książki Sparksa...." itd. Bo gdybyś sięgnęła po jego "Trzy tygodnie z moim bratem" otrzymałabyś dokładne genezy SKĄD (bo tak się to słowo pisze, to tak na marginesie) bierze pomysły. Polecam również jego stronę internetową www.nicholassparks.com
|
01 lip 2009 17:10:14 |
|
|
iwka
|
Dziękuję za podpowiedź.Z checią przeczytam "Trzy tygodnie z moim bratem"I dowiem się "z kąd"Sparks bierze pomysły, ale przepraszam powinno się pisać SKĄD.Nie wedziałm że użytkownicy forum są tak przewrażliwieni.
|
03 lip 2009 20:02:49 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 27 lut 2008 23:53:10 Posty: 31 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
NO PROBLEM. Nie odbieraj uwag tego typu, że ktoś jest przewrażliwiony. Absolutnie. Osobiście mnie drażnią błędy ortograficzne i tego nie zmienię. Polecam Sparksa WYBÓR - na pewno Ci się spodoba.
|
04 lip 2009 11:58:51 |
|
|