|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 22 gru 2024 14:27:05
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
[Kindle 3] zamrażanie i restart
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Kindle 3
|
[Kindle 3] zamrażanie i restart
Mój Kindle Keyboard zastrajkował (pogwarancyjny). Od wczoraj przestał reagować i się zamraża.
Po restarcie przyciskiem "Power" klawiatura działa przez ok. 10 sek. a potem czytnik się zamraża. Nie reaguje na żaden przycisk. Przywróciłem czytnik do ustawień fabrycznych i po przywróceniu znów czytnik reaguje tylko 10 sek. Sprawdziłem pamięć na czytniku, nie ma błędów, dane dało się kopiować w obydwie strony. Wszystko w porządku z pamięcią, w końcu dało się przywrócić ustawienia. Nawet próbowałem uruchomić lektora, czyta bez problemu nawet kilka stron i się nie zamraża. Przestaje działać dopiero jak się wciśnie np. pauzę. Wtedy już ponownie odtworzyć się nie da.
Później zauważyłem, że czytnik po jakiejś chwili sam się restartuje i tak na okrągło. Po ściągnięciu obudowy nie znalazłem widocznych uszkodzeń.
Baterię naładowałem do pełna. Tak jak wyżej Kindle daje się naładować , gdy podłączę go do tych ok. 10 sek. po restarcie. Gdy później, to nie ładuje i nie jest widoczny w systemie. runkiem, że zdarzę z
Co najciekawsze, mogę nawet zainstalować hacki, pod warunkiem, że zdążę w tych 10 sekundach.
Jakieś pomysły? Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowano 22 wrz 2014 16:28:52 przez Ackbar, łącznie edytowano 1 raz
|
22 wrz 2014 11:48:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|