Re: M90 - problem i dylemat co dalej
Mi wszystko działa, nie mam problemów - po za paroma drobiazgami. Chmura się sypie - ale TYLKO GoogleDrive - ja i tak używam Storino i nie mam żadnych problemów. Mam w Storino wykupioną większą przestrzeń, bo używam też Chmury do innych celow.
I TAK - przez zakupem DOKŁADNIE się zapoznałem z materiałami - zrówno tymi oficjalnymi jak i tymi z róznych forów, recenzji. Rozmawiałem i testowałem sprzęt wypozyczony od znajomych. I doskonale wiedzialem jake sa wady i zalety.
DOKŁADNIE dlatego kupiłem tablet HP SLATE 2 a nie SrajPada czy jakiegoś Androida. Bo potrzebowałem taką a nie inną funkcjonalność i godziłem się na takie a nie inne wady.
Wystarczy zapoznać sie z opinami i mam cąłkiem niezły obraz.
Ja na mojego i62 Espresso nie nażekam, działa dobrze, Storino śmiga aż miło, Ivona też działa - choć używalem ją może dwa razy - i zasadniczo mogła by nie istnieć dla mnie, przy niskim stanie baterii nie mam kłopotów - a jak zpomnę naladować to czytnik się wyłączy
Godzę się na pewne wady sprzetu.
Ale wyboru dokonałem ŚWIADOMIE - tymczasem Twoja postawa przypomina mi pretensję i oburzenie ludzi, którzy podpisali umowy NIE CZYTAJĄC ich - a później się dziwią.
Gwarancja na sprzęt jest JAWNA - i każdy może się zapoznać. JEśli zaś zakupiony sprzęt NIE działa - na przykład GoogleDrive - ZAWSZE możesz się powołać na Niezgodność Towaru z Umową i zarządać naprawy lub wymiany sprzętu na sprawny.