|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 21 lis 2024 14:49:08
|
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Proponuję Anthony Piers - cykl Xanth.
Zwariowany świat lekkiej, pełnej humoru i zupełnie nietypowej fantazji. Są smoki, są romanse, są czary - jest wszystko co trzeba, żeby umilić sobie czas.
Gorąco polecam
|
08 mar 2008 15:49:06 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Już starczy tej wyliczanki. Justyna, o ile tu w ogóle zagląda, na pewno coś dla siebie znajdzie.
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
08 mar 2008 17:13:49 |
|
|
Konto usuniete
|
"Przygody Wędrowca Tuffa to w zasadzie dokładnie to czego szukasz. Tam tylko jest inna kolejność. Zaczyna się thrillerem. Potem jest seria miłych przygód a romans - gdzieś w tle się rozwija. Muszę Ci powiedzieć, że czytałem z najwyższą przyjemnością..."
I chciałem jeszcze coś więcej napisać, żeby zachęcić Justynę aż znalazłem ten wpis niejakiego Kellhusa. Wiecie co Panowie adminowie - jesteście niepoważni. O co wam chodzi? Mamy się wymieniać tym co lubimy i dlaczego czy nagle zamienić się w niesamowitych krytyków literackich? Czemu się tak staracie żeby było nieprzyjemni?
|
09 mar 2008 20:09:26 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 16 lip 2007 13:54:46 Posty: 656 Lokalizacja: Atol Bikini
eCzytnik: PRS-505, eClicto, Kindle 3, HTC LEO
|
Witam,
Ostatnia bytność założycieli tematu na forum - 29 luty.
Kilkanaście postów z rekomendacjami wystarczą jej na rok czytania - o ile jeszcze się tu pojawi, by przejrzeć Wasze posty.
Temat zamykam
_________________ Pozdrawiam, Chesuli
|
09 mar 2008 20:22:14 |
|
|
Użytkownik
|
Co czytać
Proponuję Robin Hobb
Ostatnio edytowano 01 lis 2009 17:22:53 przez wetor, łącznie edytowano 1 raz
|
01 lis 2009 0:06:29 |
|
|
Mod
|
Re: Co mi proponujecie???
Z fantastyki, w której w znaną nam rzeczywistość wkradają się (bądź egzystują poza naszą i bohaterów - do czasu - percepcją) elementy nadprzyrodzone poleciłbym Neila Gaimana - sięgnij po "Nigdziebądź", "Amerykańskich bogów", lub "Chłopaków Anansiego". Fajny jest ponadto, humorystyczny "Agent Dołu" Marcina Wolskiego. Poza tym raczej fantastyczna jest równie dylogia "Talizman" / "Czarny Dom" duetu Stephen King / Peter Straub. Sądzę, że na ww. pozycjach się nie zawiedziesz!
01 lis 2009 1:29:31 |
|
|