Re: wydawnictwo internetowe you-ebook beta testy
W sumie... Ma to jakiś sens. Będą jakieś wyższe przedziały niż ten, do którego wpada
Przedwiośnie?
Hej, hej, hej. Najpierw zwracałeś uwagę, że macie wersje po korekcie, ładnie sformatowane, a teraz nie da się tego pokazać side-by-side?
Tak, ale ja pytałem o nazwy
Myślałem, że macie już zakontraktowanych, tylko digitalizujecie/puszczacie przez korektę /etc.
To trzeba było tak od razu
Kell właśnie o wydawnictwach papierowych, które w wersji e- jeszcze się nie sprzedają, mówił. Czyli, nie wiem, jakby taki FS chciał, to moglibyście współpracować? Czy w takim wypadku Pilipiuk w necie byłby możliwy tylko pod szyldem 'You-ebook', a nie 'FS'?
No nie wiem, dla mnie to w miarę normalna procedura weryfikacji firmy. Na razie ciągle pozostajecie "w organizacji" - czyli, jeśli dobrze zrozumiałem przepisy, nie macie wpisu w KRSie - bo gdyby był numer z KRSu, to pewnie i jego bym zweryfikował. Pewnie za 3-4 miesiące będę mógł sobie to wszystko sam wyszukać na
http://krs.cors.gov.pl/Udowodnić, że wcale tak nie musi być? Jestem przekonany, że rendery w
tej reklamie nie zostały kupione. Nie mam w tej chwili zdjęć pod ręką, ale widziałem też mnóstwo reklam firm zajmujących się tuningiem, gdzie w tle były zdjęcia z neta - z normalnymi copyrightami... Podchodzę więc nieufnie do wszystkiego, co wygląda na popularny obrazek.
Zdaję sobie z tego sprawę i doceniam to, naprawdę.