|
|
Teraz jest 22 lis 2024 19:09:47
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
infeka2008
|
Witam serdecznie!
Mam 20 lat i interesuję się literaturą (choć nie tylko).
Mam nadzieję że znajdę tu zarówno interesujące e-booki, jak i osoby
Pozdrawiam!!
|
04 lut 2009 15:54:28 |
|
|
zozoldr125
|
Witam wszystkich!
Mam na imię Aleksandra, mieszkam w Sopocie i lubuję w różnych książkach: psychologicznych, sensacyjnych, horrorach itd.
Oprócz czytania interesuje się muzyką typu metal progresywny, a także siatkówką.
Pozdrawiam
Ola
|
04 lut 2009 16:35:23 |
|
|
asiek.m.88
|
Cześć, jestem studentką matematyki. Swoje wolne chwile spędzam na czytaniu książek, szczególnie romanse i fantasy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Asiek;)
|
04 lut 2009 23:20:22 |
|
|
onjest
|
Witam Wszystkich Twórców i Użytkowników tak niezwykłego Forum. Jestem sobie polonistą i to nawet czynnym zawodowo - uczę dzieci w gimnazjum. Oczywiście kocham książki (jak mówi Nabokov - "Literatura to miłość"), film, jazz. Jakie lubię książki? Takie, przy których odpływam:)
POzdrawiam wszystkich - i aż palce mi się rwą do dyskusji, czytania, itd:) Aaaa - imię moje - Krzysiek.
|
04 lut 2009 23:46:33 |
|
|
Użytkownik
|
Cześć, ty Ewa (^^)/
Jak chyba każdy na tym forum lubię czytać książki. Poza tym interesuję się komputerami, mangą, anime, muzyką, filmami, robótkami ręcznymi (lol) i zapewne innymi rzeczami, o których teraz nie pamiętam.
Witam wszystkich
|
05 lut 2009 14:39:06 |
|
|
gabcia102
|
Witam wszystkich Mam na imię Gabrysia i uwielbiam czytać książki
|
05 lut 2009 23:24:47 |
|
|
Użytkownik
|
Witam wszystkich uzytkownikow, i tych malych i tych duzych. na imie mam Gerard. Lubie czytac, bardzo lubie sluchac audiobooki gdy prowadze samochod.
By zazyc nieco ruchu, od pol roku biegam.. i lubie to coraz bardziej z dnia na dzien.
_________________ dziekuje za uwage.
|
06 lut 2009 23:49:32 |
|
|
masmika
|
Witam serdecznie
Mam na imię Beata, ale wolę, jak mówią na mnie "masmika" co znaczy "kobieta się rumieni"
Od małego książka była moim światem i zostało mi to do dziś
Cieszę się, że znalazłam to forum.
Jestem troszki nieśmiała, więc na razie tyle o mnie...
Pozdrawiam - Masmika
|
07 lut 2009 1:43:54 |
|
|
Użytkownik
|
Cześć!
Witam wszystkich
Mam na imię Asia, lubię czytać książki, słuchać Trójki i oglądać dobre filmy.
Pozdrawiam serdecznie.
|
08 lut 2009 21:18:40 |
|
|
pantarejka
|
Witam
Witam,
jestem miłośniczką książek w formie pisanej. Logując się na forum, chciałam się przekonać, czy forma dźwiękowa również będzie mi odpowiedać Pozdrawiam serdecznie.
|
09 lut 2009 17:05:50 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 10 lut 2009 11:29:44 Posty: 1 Lokalizacja: CzĂŞstochowa
|
Witam mam na imie Marek mam 26 lat dopiero ruszam na tym forum.
Moje zainteresowania to gownie muzyka, ksiazki i sport (uprawiany nie ogladany)
Narazie tyle o mnie
Pozdrawiam
_________________ Kłamstwo i prawda. Czym jest prawda?? Zaprzeczeniem kłamstwa?? Czy stwierdzeniem faktu?? A jeżeli fakt jest kłamstwem, czym jest wówczas prawda??
|
10 lut 2009 11:38:01 |
|
|
namfang
|
Czesc,
Nazywam sie Romek, mam dwadziescia pare lat. Interesuje sie literatura sci-fi.
Trafilem tutaj przypadkiem, z rekomendacji. Korzystalem wczesniej z innego popularnego forum, ktore niestety przezywa problemy techniczne.
Ufam, ze znajde tu przyjazny kacik, szczegolnie jesli ktos np. czyta ebooki na iPhone;ach albo innych pda
Do poczytania!
|
11 lut 2009 2:18:29 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 11 lut 2009 10:05:46 Posty: 18 Lokalizacja: KrakĂłw
|
Cze, ile mam lat to mało istotne studiuje a w zasadzie to uzyskałam niedawno zaszczytny tytuł "MaGazynieRa" na równie zaszczytnej uczelni w moim rodzinnym mieście... ale to nie koniec mej edukacyjnej kariery, wszak jak każdy krakus ambitna jestem i zbyt leniwa aby wkraczać tak szybko w dorosłe życie więc czas studenckiej dekadencji przedłużam jak tylko mogę - studiuje jeszcze bowiem religioznawstwo ale finisz z każdym semestrem coraz bliższy ;( ..... Co do moich zainteresowań - to poza dobrą książką ( ale to chyba oczywiste, znalazłam Wasze zacne forum) to dobra muzyka, dosyć różnorodna -starzeje się, i mój ukochany szeroko rozumiany Bliski Wschód - język oczywiście arabski , literatura, filmy ... szeroko rozumiana kultura... To chyba tyle Pozdrawiam wszystkich
_________________ chasing white rabbit
|
11 lut 2009 10:39:48 |
|
|
monikar80
|
Witam wszystkich! Nie będę ukrywać, że dołączyłam do tego forum przede wszystkim, aby ściągnąć sobie kilka ebooków z Waszej ciekawie zaprojektowanej biblioteki, a także, aby zostawić trochę przemyśleń na temat tego, co do tej pory przeczytałam. Aktualnie przebywam we Francji, stąd za każdym razem, gdy wybieram się do Polski, w mojej walizce znajduje się przynajmniej 10 książek, które bądź czytam po raz kolejny, bądź nadrabiam wieloletnie zaległości, bądź pożyczam coś od rodziny/znajomych.
Pomimo że posiadam Palma, nie lubię na nim czytać książek - trochę to za małe, no a poza tym bateria nie wystarcza na wielogodzinne czytanie. Ostatnio jednak napaliłam się na zakup BeBooka tudzież innego ebook readera, stąd mam nadzieje, że i na tym forum znajdę jakieś porady.
A na koniec może trochę o moich zainteresowaniach czytelniczych, w końcu to po to tu jestem... W zasadzie jestem otwarta na wszystkie gatunki literackie, chętnie czytam coś poleconego przez znajomych, z zainteresowaniem śledzę nowości, ale i często wracam do nieśmiertelnego kanonu literatury pięknej oraz do książek dzieciństwa. Jeśli zaś chodzi o nazwiska, to wymienię tylko kilka - Musierowicz, Lem, Kapuściński, Tolkien, Forsyth, Verne, Sienkiewicz, Dumas, Ożogowska i wielu wielu innych... Najbardziej lubię czytać po polsku, ale tu we Francji bardzo często sięgam po książki w tym języku, znam tez angielski, ale od ostatniego tomu Harrego Pottera nie sięgnęłam po nic innego w tym języku.
To chyba tyle tytułem przedstawienia się. Pozdrawiam wszystkich czytelników tego forum i miłośników książek!
Ostatnio edytowano 15 lut 2009 18:10:21 przez monikar80, łącznie edytowano 1 raz
|
12 lut 2009 12:41:15 |
|
|
annnorton
|
Hej Wam wszystkim!
Jestem Ania, ur. w 1989r., mieszkam sobie w najmniejszym (chyba) mieście w Wielkopolsce. Życie płynie, jak to na prowincji, szaro, nudno i wszystko jest tematem plotek. Obecnie siedzę sobie w cieplutkim mieszkanku w Poznaniu i snuję reflekscję nad trudnym życiem studenta... tfu... STUDENTKI. Odkryciem nie będzie, jeśli napiszę, że lubię czytać. Niestety ostatnimi czasy nie mam na to czasu. A szkoda. Wielka szkoda. Aktualnie szaleję za prozą Sapkowskiego i ogólnie lubię czytać fantasy. Dzięki temu wprowadzam mnóstwo kolorków do mojego (powiedzmy to szczerze) nieciekawego życia. Zwierzać się dalej nie mam zamiaru, a więc zakończę mą wypowiedź.
Jeszcze raz witam wszystkich - odczuwam wielką ulgę na myśl, że jest jeszcze tylu ludzi , dla których ksiązki mają ogromną wartość;]
|
12 lut 2009 14:55:38 |
|
|