Autor |
Wiadomość |
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
Fakt, można to potraktować jako zubożoną wersję Southparku. Ale oceniam na podsatwie 2 odcników, Southparku widziałem z ... kilkanaście(?).
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
15 wrz 2007 23:43:21 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 19:05:04 Posty: 177 Lokalizacja: SĂŞpopol, Olsztyn
|
Ja "Włatców móch" oglądałem bodajże try odcinki + sporo urywkó, natomiast "South Parku" oglądałem każdy odcinek. Przynajmniej trzy razy.
_________________ Myślenie boli tylko za pierwszym razem...
|
15 wrz 2007 23:54:31 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 24 lip 2007 17:58:35 Posty: 551 Lokalizacja: from the city
|
Wiesz ludzie porównują z jednego prostego powodu: bo obie kreskówki działaja na tej samej zasadzie. Mamy 4 różnych 8-latków (chyba. nie pamiętam ile lat mają w SP). Do tego obie te bajki są pełne przekleństw i totalnej głupoty. 'BUUUM!' 'Władców Much' polega na tym, że są narodowości Polskiej i, że ludzie kochają Czesia (co widać wyżej) .
Zauważ fakt, że 'Władcy Much' są polskim 'South Park', a nie na odwrót. Po za tym 'South Park' stworzył swego rodzaju gatunek i jest symbolem parodii. Jest żyjąca legenda. I przez tyle lat (ile to już będzie?) wciąż są ludzie, którzy to oglądają. I są nowy też. I może kiedyś 'Władcy Much' się przejedzą, a 'SP' nie.
Także nie tragizuj Kuba, 'SP' nie jest zagrożone. Jest masa ludzi oglądających to i fanów jak Ty.
SOUTH PARK FOREVER!
I w sumie 'Władcy Much' mogą być, ale przyznaj się: są fajni ale 'South Park' lepszy.
_________________ Lepiej zabić dziecko w kołysce niż hodować niespełnione żądze.
|
16 wrz 2007 8:11:10 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 15 lip 2007 19:05:04 Posty: 177 Lokalizacja: SĂŞpopol, Olsztyn
|
Jak dla mnie to mogą być Powiedziałem tylko, że irytuje mnie określanie tego serialu polskim South Parkiem, sam serial mnie nie irytuje, ale też jakoś szczególnie nie pociąga. Wisi mi po prostu
A co do tej totalnej głupoty.... Może tak jest we Włatcach móch ( wkurzają mnie te błędy ortograficzne na siłę w każdym miejscu :/ ), na podstawie tych odcinków, które obejrzałem, sam bym tak powiedział. South Park jednak w większości odcinków ma jakąś pointę, naukę, morał i to do tego w zdecydowanej większości całkiem niegłupi i pouczający...
_________________ Myślenie boli tylko za pierwszym razem...
|
16 wrz 2007 8:55:20 |
|
|
Użytkownik
|
Racja błędy są wnerwiające. 'Władców Much' oglądałam wszystkie bo mi się nudziło, a są łatwo dostępne. I to jest ich przewaga.
'South Park' i morał? Dziwnie to brzmi. Chociaż jakby tak pomyśleć to racja: 'South Park' ma jakiś morał.
_________________ Lepiej zabić dziecko w kołysce niż hodować niespełnione żądze.
|
16 wrz 2007 9:13:39 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 13 lip 2007 13:39:17 Posty: 318 Lokalizacja: GdaĂąsk
|
a ja tu powiem ze nie ma co na sile rozpoczynac wojny 'fani wladcow' vs 'fajni sp' niczym fani hondy vs fani vw. kazdy ma indywidualne poczucie humoru indywidualny gustniektorzy lubia smiac sie z glupizny a inni z ambitniejszych zartow ja lubie zarowno sp i wm
16 wrz 2007 11:01:53 |
|
|
Pocketbook Killer
Dołączył(a): 13 lip 2007 20:07:55 Posty: 1513 Lokalizacja: Toruń
eCzytnik: Kindle 3 WiFi
|
To ja jednak zostanę przy Beavis & Butthead, najlepszej z tych trzech kreskówek
Chociaż całkiem możliwe, że gdybym był młodszy, to bym był fanem albo WM albo SP.
_________________ "A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu?
Splunął na drogę krwawą flegmą. Wstałem dziś rano, odparł."
//Cormac McCarthy - Droga
|
16 wrz 2007 11:14:25 |
|
|
Konto usuniete
|
czesio
genialna kreskówka. Mój ulubiony to ten co sie gównem smarująxD Ale wszystkie odcinki zajebiaszcze
|
02 lis 2007 20:09:42 |
|
|
Użytkownik
|
Ostatnio u mnie na WOS'ie gadali o tym z facetem, który się przyznał, że to ogląda. Do tego powiedział nam co swoje ulubione odcinki i zaczęła się dyskusja, ale zadzwonił dzwonek i po dyskusji. Załamałam się jak facet powiedział, że jego ulubiona postać to Andżelika, a ulubionym odcinkiem był ten, w którym ona się pojawiła.
|
02 lis 2007 21:25:31 |
|
|
Konto usuniete
|
Powiedzmy sobie szczerze Włatcy móch to tylko bardzo marna kopia South Parku. WM jest po prostu do du**!
South park 4life!!!
|
03 lis 2007 12:15:20 |
|
|
Użytkownik
|
Jak widzę, jeszcze nie wypowiedziałem się w tym temacie, a powinienem.
Ta "bajka" to imo najbardziej bezsensowna i najbardziej wulgarna kreskówka jaką widziałem w telewizji. Obejrzałem jeden odcinek i dużo urywków(otacza mnie niestety wiele fanów tego idiotyzmu). Przekleństwa nie na miejscu, błędy ortograficzne, które nikogo nie śmieszą i rynsztokowe żarty. Nie mówiąc już o genialnej animacji.
SP wielkim fanem też nie jestem, oglądnąłem może jeden sezon, ale jest nieporównywalnie lepszy od Włatców.
|
03 lis 2007 13:41:20 |
|
|
Użytkownik
|
No bo SP ma żarty na jakimś poziomie, wyśmiewa coś co istnieje, wytyka wady. Natomiast WM to właśnie o to chodzi, że jego 'żarty' polegają na wulgaryzmach i ogólnej głupocie, a także na obrzydlistwie (ktoś tu wyżej powiedział, że WM się gównem smarowali).
|
03 lis 2007 14:34:16 |
|
|
Konto usuniete
|
heh
Jak dla mnie WM sa nieźli, ale SP dużo lepszy
|
03 lis 2007 15:59:28 |
|
|
Użytkownik
|
SP to już legenda w sumie jest. To nawet nie ma co dyskutować na ten temat .
|
03 lis 2007 16:07:19 |
|
|
Konto usuniete
|
SP
Ja tam to oglądam
|
03 lis 2007 16:18:48 |
|
|