|
|
Teraz jest 24 lis 2024 8:31:53
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 30 lis 2007 12:02:51 Posty: 139 Lokalizacja: Chicago
|
To super. Teraz musisz troszkę popracować aby zdobyć dostęp do naszej ebiblioteki, zapewniam cię że warto. Witaj.
12 wrz 2008 15:42:15 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam.. Mam na imię Radek. Jestem z Bielska Białej. Interesuje się sportem, książkami i dobrą muzyką. Moje ulubione serie to Harry Potter, Władca Pierścieni i Pan Samochodzik
|
12 wrz 2008 22:51:51 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich!!! Mam na imię Agnieszka, obecnie mieszkam w Glasgow, na Wyspach. Dowiedziałam się o Was z pragnienia przeczytania kolejnej części Sagi o Ludziach Lodu.... Może trochę śmiesznie brzmi, ale... Otóż Wyjeżdżając tu, z Polski, zabrałam ze sobą w/w książkę, niestety dopiero przed wczoraj zaczęłam ją czytac. Nie jest może najnowsza, ale tak bardzo mnie wciągnęła, że chciałabym przeczytac kolejne tomy. Tu niestety, nie mam dostępu do polskich książek, dlatego zaczęłam szukac po internecie e-book-ów:) i tak znalazłam Was:) Bardzo mi zależy na pozyskaniu tych książek, choc nie wiem kiedy uda mi się "dostac" do bibloteki... Niestety nie mam zbyt dużo czasu na siedzenie przed komputerem- mam syna, który w lipcu skończył 1,5 roczku, i to On pochłania większośc mojego czasu:) Oczywiście jest też mąż:) Nigdy nie przepadałam za czytaniem ksiązek, jednak ciąża i dużo wolnego czasu sprawiły, że znów zaczęłam i gdy czytam- zapominam o całym świecie!!! Pewnie nie jeden z Was tak ma:) Mam nadzieję, że będę tu często zaglądac i może w przyszłości "zarażę" swojego syna czytaniem:) POZDRAWIAM! Aga.
PS. W laptopach niestety nie można napisac literki c', ponieważ w tej kombinacji jest jakiś durny skrót|(przynajmniej w moim), więc z góry przepraszam za jej brak:)
|
12 wrz 2008 23:29:30 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
~ (tylda) + c = ć
(tylda to to na lewo od jedynki, nad TABulacją i poniżej ESCape'a)
13 wrz 2008 7:53:34 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam, mam na imię Michał, rocznik 1989, interesuje się sportem, książkami i lubię Star Wars.
|
13 wrz 2008 10:32:32 |
|
|
Konto usuniete
|
Witaj Mori! Dziękuję za podpowiedź, mam nadzieję, że się przyda:) Choc właśnie próbuję i nic...: `cc` Ten skrót chyba w moim laptopie nie działa... Ale to chyba nie będzie problem jeśli będę pisała w ten sposób (jak wyżej)? Pozdrawiam!
|
13 wrz 2008 22:40:13 |
|
|
Admin
Dołączył(a): 11 lip 2007 19:38:54 Posty: 3266 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: eClicto, iPad, K3 WiFi, K4
|
Huh, ale tyldę musisz "zrobić". Czyli shift + `, puszczasz, wciskasz c == ć. Spróbuj one more time xD
Co Ci się załącza przy ALT + C? ATI Catalyst Center? Wyłącz w Autostarcie, wyłącz program i już po sprawie.
13 wrz 2008 23:11:20 |
|
|
Konto usuniete
|
ĆĆĆĆćććNo proszę... działa!:) Dziekuję bardzo! Wiesz, ze mnie taki informatyk jak z koziej....hehe! Poza tym blondynka jestem, a to chyba mówi samo przez się... (nie ma to jak samokrytycyzm:))
|
13 wrz 2008 23:27:11 |
|
|
Użytkownik
|
Dobry Nazywam się Agata, rocznik 91 książki czytam bo lubię, raczej o tematyce historycznej, chociaż nie ma na to reguły. Interesuję się fizyką i lubię montować filmy. Gorąco pozdrawiam
|
14 wrz 2008 8:40:39 |
|
|
Konto usuniete
|
Hej .
Mam na imie Bogusia i mieszkam w Ciechanowie wiem ze w wiekszosci nikt nie wie gdzie jest ale mi to nie przeszkadza -P .
Dorobilam sie dwoch diabełków - dzieci i psa. chce wrocic do nalogu czytania. mam troszke wolnego czasu z godzinke dziennie wykradne rodzince .
Nick powstal od jednego z hobby mianowicie od postaci w grze Word of warcrfaft ,mojego maga w tej grze.
A tak wogole czasem udaje mi sie być tako Iskierko w życiu innych tylko niektorzy mnie gasza za szybko wrecz prawie po poznaniu. na co dzien czasem gram , czytam jestem mamo a cały etat zoną na cały etat tą ktora jeść daje i wyprowadza na spacer psa i wogole . superwoman .
buziaczki na dobry dzien.
|
15 wrz 2008 8:48:08 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich forumowiczów.
Lat sobie liczę dziewiętnaście, od października będę się dumnie tytułował studentem geografii. Mieszkam na Śląsku, ale cieszyńskim. Uwielbiam czytać, czasem sam coś napiszę, ostatnio naszła mnie chętka na spłodzenie recenzji jakiejś książki. Co czytam? Wszystko, poza klasycznym fantasy i thilerami politycznymi. Moją pasją jest poznawanie przyrody.
Na razie tyle. Pozdrawiam wszystkich.
|
16 wrz 2008 9:36:26 |
|
|
Konto usuniete
|
WItam wszystkich serdecznie . Jak z mojego nicku latwo wywnioskowac na imie mam Aska i jestem poki co bezrobotna 23latka ktora by wypelnic wolny czas pochlania ksiazki ktore mi sie nawina a ze moj tata ma spora biblioteczke z przewaga fantasy, ja rowniez jestem fanka tego gatunku
pozdrawiam wszystkich na fomum
|
16 wrz 2008 14:04:03 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy na forum więc na pewno wybaczycie jak strzelę jakąś gafę.
Mam na imię Mariusz i mieszkam nie daleko Sandomierza.
Obecnie pracuję w szkole podstawowej jako nauczyciel matematyki.
|
16 wrz 2008 20:52:30 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam!
Mam na imię Milena i mieszkam w Sochaczewie (tak dla ułatwienia jest to 55km od Wawy). W tym roku pisze maturę i nie powiem żebym była jakoś bardzo z tego powodu szczęśliwa... Jak na razie mam nadal 17 lat i nie widzę sensu żeby się postarzać, choć za dwa miesiące to się szybko zmieni. Uwielbiam czytać książki. Nie lubię pisać o sobie więc na tym zakończę.
Pozdrawiam wszystkich
|
17 wrz 2008 14:22:34 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich serdecznie !
Piotr
|
17 wrz 2008 15:17:04 |
|