|
|
Teraz jest 23 lis 2024 13:45:48
|
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych!
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Witam wszystkich. Nazywam się Karol, urodziłem się w 1980 roku więc z prostej artmetyki wiek obliczycie. Książki czytałem od najmłodszych lat choć ostatnimi czasy zdecydowanie rzadziej mam okazję (wie ktoś gdzie można kupić wolny czas?). Wolę wersje papierkowo-szeleszczące ale gdy się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:) albo jakoś tak. Witam wszystkich
|
24 sie 2008 20:47:02 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich. Mam na imię Małgosia. O sobie mogę napisać tyle, że wolę czytać niż pisać.
|
26 sie 2008 22:21:43 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam. Rocznik 80, uzalezniony od czytania, zyjacy na obczyznie.
|
28 sie 2008 15:12:16 |
|
|
Użytkownik
Dołączył(a): 22 sie 2008 18:55:26 Posty: 26 Lokalizacja: daleeko
|
Już dawno powinnam się przywitać. No cóż mój błąd i postaram się go natychmiast naprawić.
Imię me to Marta, lat obecnie 15. Dzień bez książki to dla mnie dzień stracony a podczas czytania lubię posłuchać muzyki.
|
28 sie 2008 15:38:18 |
|
|
Konto usuniete
|
witajcie
nie wiem czy wpisalem sie w dobre miejsce ale jakos to bedzie pozdrawiam... ------------------ Dodano: Dzisiaj o 8:15:24 ------------------ to dopiero zdjecie ma marago...
dziendobry... ------------------ Dodano: Dzisiaj o 8:25:00 ------------------ od dawna nie czytalem polskich ksiazek bo nie mam dostepu wiec przypomnialem sobie ze istnieja e-ksiazki i ze odwiedzalem juz te strone ale nie moge sie zalogowac pozdrawiam ------------------ Dodano: Dzisiaj o 8:32:28 ------------------ tez sie witam i smutno mi troche bo nie moge zaczac czytac a to dlatego ze nie moge sie zalogowac...czy moze ktos mi pomoc?
|
29 sie 2008 8:32:28 |
|
|
Użytkownik
|
No to w takim razie witam wszystkich!
Podobnie jak kuderskiegerard (a swoją drogą kuderskigerard w jakim języku książki czytasz?) również już od dłuższego już czasu nic po polsku nie czytałam. Ale ostatnio wpadła mi w ręce książka Wojciecha Cejrowskiego i zdumiało mnie to, jak szybko połknęłam tę książkę. Nie wiem, czy to dlatego, że była bardzo ciekawa, czy po prostu dlatego, że po polsku. W każdym razie stwierdziłam, że skoro w pracy czasami są przestoje, to z chęcią wykorzystam je na czytanie książek. A to kiedyś po prostu uwielbiałam. Tak więc witam wszystkich i mam nadzieję, że już wkrótce otrzymam dostęp do biblioteki
Pozdrawiam wszystkich e-bukowców, względnie e-czytelników
|
29 sie 2008 19:19:46 |
|
|
Konto usuniete
|
o mnie
Ja jestem Bartek z rocznika 93. Moje zainteresowania to książki, informatyka fantastyka (RPG itd.) Lubię takze świat Star wars i wszysko co jest z nim związane.
|
30 sie 2008 10:50:41 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich!
Mam na imię Malwina. Jestem 22-letnią fanką horrorów, thrillerów i kryminałów. Rzadko mam czas na czytanie, ale jak już zaczynam jakąś książkę to najczęściej tego samego dnia ją kończę . Moim ulubionym autorem jest Robin Cook, a autorką Agatha Christie. Czasem sięgam również po Harlana Cobena i Stephena Kinga. Poza tym jestem pełna przeciwności: pracuję w motoryzacji a dodatkowo jestem dyplomowaną stylistką paznokci. Uwielbiam szybką jazdę na motocyklu, ale sama nie mam prawa jazdy nawet na samochód, lubię dużo imprezować i dużo spać.
Tak w skrócie to tyle o mnie
Pozdrawiam!!
|
30 sie 2008 17:06:08 |
|
|
Użytkownik
|
Witam serdecznie...
Mam na imię Krzysztof. Trafiłem tu, bo lubię... czytać . Namiętnie i dużo, o ile mam czas, a że nie mam go za wiele, to cierpię, zwłaszcza, że nie ograniczam się do jednego gatunku literackiego. Lubię powieści historyczne, klasykę kryminału, sensację, fantastykę, zwłaszcza polską i jeszcze więcej. Więc jak juz mogę pozwolić sobie na jakąś lekturę, to nie zawsze wiem, w co oczy włożyć
To tyle na początek.
Pozdrawiam.
|
01 wrz 2008 12:52:02 |
|
|
Konto usuniete
|
Tak ogolnie o mnie to mam na imię Sławek, moje hobby to język angielski, uwielbiam czytac w tym jezyku i ogolnie sie go uczyc. W wiekszosci czytam kryminały i sensacyjne ale nie pogardzam też dobra fantastyką
|
01 wrz 2008 17:02:42 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam wszystkich!
Jestem skromnym studentem z Krk, który uwielbia czytać lecz z czasem ma kiepsko:/ Chyba jak wszyscy tutaj uważam ze eBooki to błogosławieństwo technologiczne naszych czasów:) Pozdrawiam wszystkich i wrześniowiczom życzę udanej zbliżającej się kampanii:)
|
02 wrz 2008 12:39:10 |
|
|
Konto usuniete
|
witam. jestem studentem II roku tlumaczen specjalistycznych na UW, ale swoja przyszlosc wiaze z rezyseria...
interesuje sie literatura, muzyka, malarstwem no i oczywiscie filmem oraz teatrem ...
|
03 wrz 2008 1:16:52 |
|
|
Konto usuniete
|
Witajcie jak mój nick wskazuje mam na imie olga!Kocham ksiązki dlatego pewnie sie tu znalazłam:)
Zycze wszystkim miłego czytania!
|
03 wrz 2008 23:27:36 |
|
|
Konto usuniete
|
Witam.
Jestem Hitokiri, mam 20 lat, mieszkam w Gdańsku i lubię czytać.
Pozdrowienia znad morza
|
03 wrz 2008 23:36:41 |
|
|
Użytkownik
|
Witam.
Mam na imię Ola i studiuję medycynę w Poznaniu. Od października zaczynam 3 rok.
Lubię czasami przeczytać coś innego niż książki naukowe;) zwłaszcza jeżeli jest to fantastyka:D
|
04 wrz 2008 16:04:50 |
|
|