Teraz jest 23 lis 2024 9:52:52

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość
Witam! Nazywam się Patrycja, 20 lat temu przyszłam na świat :D Jestem z Lublina

29 maja 2008 17:24:44
Użytkownik

Jestem Piotrek pochodzę z Whitestoku i obecnie próbuje skończyć 2 klasę LO. Moje zainteresowania to książki, historia i od czasu do czasu płyny wysokoprocentowe przez wielu mylnie nazywane rozpuszczalnikiem :P

30 maja 2008 18:13:15

jestem CeeManiakiem (od serii gier Championship Manager, teraz Football Manager) i zalozycielem serwisu http://stadiony.net
studiuje sobie informatyke i od dobrych kilku lat robie w branzy webowej (jako front-end developer, od niedawna tez troche back-end).

posiadam od kilku tygodni czytnik Sony Reader 505.

do tej pory za duzo beletrystyki nie czytalem (mam nadzieje, ze teraz sie to zmieni), raczej wylacznie ksiazki techniczne, ale z tego co udalo mi sie ustalic, to lubie klimaty Sci-Fi (Philip K. Dick, Lem).

31 maja 2008 4:05:01
Witam, mam na imię Grzesiek. Pochodzę z Krakowa :), studiuje tutaj i zawsze uwielbialem czytac. Niestety jak zauwazylem studia koliduja z moja pasja :).

31 maja 2008 14:52:01
witam wszystkich serdecznie, mam na imię .... ivo i miło jeest mi tu gościć

31 maja 2008 15:28:10
Na imię mam Maciek. Pochodze ze śląska i właśnie za miesiąc kończę studia... Nareszcie

03 cze 2008 19:27:29
Mnie wszyscy nazywaja Bruner. Jestem troszke starszy ... :)

Moje hobby to ksiazki, zwlaszcza fantastyka. Czytam nieco wiecej niz zarabiam i dlatego sie tu zarejestrowalem.

04 cze 2008 16:37:50
Użytkownik

Mam na imię Krzysiek Jestem z Olsztyna. Student 5 roku informatyki pracujący jako "informatyk od wszystkiego" w Telecentrum. Żona sztuk 1 dzieci sztuk 0.
Trafiłem na tą stronę szukając ciekawych alternatywnych źródeł informacji o konkretnych książkach co potrzebne jest mi do pracy magisterskiej. Czytam sci-fi, horrory i coraz rzadziej już fantasy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

05 cze 2008 0:08:03
Na imię mi Paula [w zasadzie paulina, ale nikt tak do mnie nie mówi.]
Uczę się w miejscowym ogólniaku, jestem w klasie geograficzno-historycznej, dopiero pierwszej.

Zaczytuję się ostatnio w wszystkim, co stworzył Eric Emmanuel Schmitt. Kończę aktualnie 'Kiedy byłem dziełem sztuki'.
Po 'S@motności w sieci" nabrałam ogromnej ochoty na czytanie wszelkich innych dzieł pana Wiśniewskiego, chcę właśnie ściągnąć 'Martynę'.
Co dalej? Nie wiem.
Wyjeżdżam za to w wakacje, i mam ochotę zabrać ze sobą masę książek.
I tych ulubionych, do których powracam i nie tylko.

05 cze 2008 22:06:46
Mam na imie Ania, mam 21 lat, pochodze z Poznania, ale mieszkam w Bristolu - slicznym miescie w poludniowo zachodniej Anglii. Nie pracuje, nie ucze sie, moje zajecie to wychowywanie 10miesiecznej corki i oczywiscie czystanie ksiazek :D Od zawsze lubilam czytac i nie mam jakis konkretnych typow raczej, czytam to co dostane i do czego mam dostep, jestem jednym slowem wszechstronna ;)

05 cze 2008 23:38:33
Chyba powinnam tu trafić w pierwszej kolejności, ale jakoś tak bardziej zainteresowały mnie inne tematy.
paulina '79, były student, obecny student (kiedyś wydawało mi się, że się nudzę, więc poszłam na kolejne studia - duży błąd; następnym razem jak będzie mi się nudzić pójdę na spacer - zdecydowanie zdrowsze).
Lubię książki, ale jest z nimi pewien problem - zajmują sporo miejsca. Jako że mój pokój ma powierzchnię skończoną (niestety), więc rozważam zakup czytnika i przestawienie się na wydania cyfrowe (stąd moja obecność na forum).
Pozdrawiam wszystkich i życzę więcej czasu (na czytanie, oczywiście) :]

06 cze 2008 11:27:19
No to i na mnie przyszła pora. Mam na imię Michał i studiuję na 4-tym roku Politechniki Rzeszowskiej. Pochodzę z Ropczyc, ale od 2 lat mieszkam w Rzeszowie. Najchętniej czytuję horrory i fantastykę. Pozdrawiam wszystkich

08 cze 2008 12:22:46
Użytkownik

eCzytnik: Iriver Story HD
Studjuję w Olsztynie na UWM'ie geodezję i geoinformatykę.
Czytam fantastykę, kryminały czasem horrory.

08 cze 2008 13:59:46
Witam wszystkich! to mój pierwszy wpis, więc mam lekką tremę ;-) Na imię mi Sylwia, jestem tutaj, bo czytać uwielbiam, a los rzucił mnie za granicę, gdzie z polską literaturą raczej krucho, z entuzjazmem więc przyłączam się do Was :)

08 cze 2008 20:02:04
Post Witam
Witam wszystkich. Mam na imię Anka i pozdrawiam wszystkich czytelników książek. Pracuje w szkole, aczkolwiek nie jako nauczyciel. Uwielbiam czytać. Bardzo lubię książki Margit Sandemo. Podobnie jak jeden z moich poprzedników czytam więcej niż zarabiam i dlatego tu jestem.

09 cze 2008 13:46:26
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Następna strona