Teraz jest 23 lis 2024 7:24:57

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Następna strona
Witam wszystkich starych użytkowników oraz tych nowych! 
Autor Wiadomość

Czytam różne rzeczy, od kryminałów po książki ezoteryczne. Jednym słowem wchłaniam wszystko co ciekawe i w jakiś sposób rozwija moje spojrzenie na świat. SF rox.

Wielkopolska pozdrawia ! : D

14 kwi 2008 22:07:34

Właśnie dołączyłam do Waszego grona i na początek podam kilka informacji o sobie.

Imię: Agnieszka
Zajęcie: Studiuję i pracuję

Zainteresowania: szeroko pojęta literatura, snowboard, siatkówka, muzyka

Mam nadzieję, że zadomowię się na tym forum i wniosę też coś od siebie.
Pozdrawiam serdecznie :)

14 kwi 2008 23:17:52
Użytkownik

Witam wszystkich :) Jako iż dołączyłam do tak licznego grona chciała bym nieco o sobie napisać. Mam na imię Agnieszka ale wszyscy mówią na mnie Lodówa[ciągle mam zimne ręce i to dla tego]. Oprócz tego uczę się w liceum ogólnokształcącym, lubię czytać książki oraz oglądać filmy o tematyce fantasy. Czasami są to też filmy przygodowe, anime. Uwielbiam słuchać muzyki techno a raczej jednego ze stylów tworzących ten oto gatunek muzyki czyli Trance. I to chyba wszystko co mam do powiedzenia na swój temat. Jak co to na pw. pisać. Pozdrawiam serdecznie:)

~~*~~*~~*~~

18 kwi 2008 17:46:46
Użytkownik

Witam. Mam na imię Paweł i mimo iż biologicznie jestem juz dziadkiem a fizycznie prawdopodobnie znacznie zawyżam średnią wieku forumowiczów, ciągle otwarty jestem na nowe technologie i stąd właśnie oprócz zamiłowania do książek moja obecność na tym forum. Pozdrawiam wszystich miłośników wszelkich gatunków literatury.

18 kwi 2008 19:24:01

studiuję medycynę, a moja życiowa pasja to podróże :)

19 kwi 2008 0:54:21
Witam wszystkich ,nazywam się Ola interesuje się Japonią,komputerami,mangą,anime i fantazy :) oraz grami RPG,cRpG i jRpG.

27 kwi 2008 14:28:13
Witam! Jestem Juicy, mam 16 lat i jestem w liceum. Uwielbiam czytać książki, wszelakiej maści. Kocham muzykę, lubię komputery i sport

27 kwi 2008 18:32:17
Witam! Mam 24 lata. Jestem z Tczewa. Czytam, co wpadnie w ręce; gatunek książki nieistotny, byle była ciekawie napisana.

28 kwi 2008 15:54:30
Witam, mam 29 latek, jestem z Łodzi, uwielbiam czytać, szczególnie książki historyczne i biografie, nie gardze też fantastyką..
Lubię biegać, grac w strategie i wędrować po świecie :) Tak wszystkiego po trochu by nie było za nudno

29 kwi 2008 1:15:46
hej;p mam na imie martyna, jestem z oklic warszawy i tam sie edukuje tez;p kocham czytac;p imprezowac, spotykac sie z ludzmi i uwielbiam wprost muzyke i taniec:D

30 kwi 2008 13:18:37
Użytkownik

Hm, witam serdecznie pozostałych użyszkodników czytaczy :)

Przede wszystkim, chciałam zauważyć, że to chyba najbardziej restrykcyjne forum, na jakim zdażyło mi się rejestrować. Wgląd w profil innego użytkownika powyżej 30 postów? Które zresztą naliczane są tylko w hm *nielicznych* wybranych działach? Ojjj, ciężka czapka... Cóż, kocham literaturę, jakoś to przeżyję. Aczkolwiek dziwi mnie to i dziwić będzie

Przyznam też od razu na wstępie szczerze, że tym, co skusiło mnie do zarejestrowania się na tym portalu są ebooki. Jestem maniaczką tychże. Zwłaszcza gdy wziąć pod uwagę, że niektórych książek dostępnych w wersji elektronicznej i tak w bibliotekach tradycyjnych się nie uświadczy. Wiem, bo sprawdzałam, szukałam i nie raz nie dwa wychodziłam zawiedziona. Zwłaszcza jeśli o fantastykę chodzi, zaznaczę.

O, właśnie, post przywitalny, więc nie zaszkodzi oprócz ogólnego biadolenia parę słów o mnie. (a ktoś to czyta swoją drogą?)
Mam na imię Monika, lat 22 niepełne. Interesuję się oprócz fantastyki rzeczonej mangą i anime, fotografią, językami obcymi i tfu tfurczością we wszelkich przejawach :))
Jestem, jak się będzie można jeszcze przekonać, nieprzewidywalna, choleryczna, złośliwa i bardzo ale to bardzo subiektywna.

No, dogadamy się jakoś bez większych zgrzytów chyba.

30 kwi 2008 19:33:22
Użytkownik

Pewnie wszyskich zaskoczę.... Ale ja to czytam :P I oczywiście offtopuję ile wlezie... :D Kiedyś się doigram ale jak narazie władza była dla mnie wyrozumiała :P Mam nadzieję, że i tym razem mi darują :P A tak wracając do tema... eee... offtopa :P Ja też cię witam w naszym gronie uciśnionych przez władzę "najbardziej restrykcyjnego forum"... I nie tylko ciebie. Witam wszystkich dotąd niewitanych i ignorowanych...

Obi... Mógłbyś choć cześć powiedzieć nowym... To tylko kilkaset wiadomości o treści "Witam". Wyrobiłbyś się w jakieś 2 tygodnie.:P

Trzymajcie się zasad a przeżyjecie :P I pod żadnym pozorem nie bierzcie przykładu ze mnie... :D Ja lubię sporty ekstremalne :P

30 kwi 2008 20:25:38
Użytkownik

PS. @Rasalom - lepiej się na gg nie pokazuj...

01 maja 2008 23:13:44
Zobacz profil WWW
Użytkownik

Mój nick jest co prawda mylący, ale jestem dziewczyną i mam na imię Ania.
Rocznik 1981.
Książkoholik od urodzenia jak zresztą pół mojej rodziny (jakaś tam mutacja w genach musi być). Czytam wszystko i wszędzie.
Poza tym interesuję się historią religii oraz muzyką filmową.
Pozdrawiam

05 maja 2008 22:43:44
Użytkownik

Możesz umieścić znaczek płci, jeżeli nie chcesz, żeby uważano Cię za faceta :D

06 maja 2008 10:49:15
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 742 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 50  Następna strona