|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 gru 2024 19:08:01
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: pocketbook touch lux 4
|
Re: InkBook- ostrzeżenie.
karolkorol, kolego i co na Twojego emaila odpowiedzieli ? Mam podobny problem, chcą mi wmówić, że uszkodziłem ekran. Tylko w jaki sposób pytam. Od leżenia na stole i czytania. Chyba mam ciemną stronę mocy w oczach, albo ciśnienie w kuchni lub pokoju jest tak silne, że trzaska ekrany .....
masakra jakas .....
|
13 lut 2020 0:02:59 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: inkBook
|
Odpowiedzieli tak jak można było się tego spodziewać. 1. Nie zrozumieli, kiedy napisałem "dziura w płycie głównej",że jest to ironia i wyśmianie ich projektu 2. Odesłali na youtube, żeby sobie zobaczyć że inne czytniki też mają tak zaprojektowane płyty główne. 3. Napisali że u innych ekrany też pękają.
Osobiście, ich obecnymi czytnikami nie chce mieć nic do czynienia.
Poniżej cała treść ich odpowiedzi jakby kogoś interesowała: "Kształ płyty głównej PCB laminatu - jest nadany w fabryce orzez producenta i nie jest to wycięta dziura - tylko tak jest zaprojektowany PCB - nei zmieściłaby sie bateria razem z laminatem Czytnik musiałby być 2 razy grubszy Wycięcie na baterię - jak PAn to nazywa - Stosuje : Kindle , Pocketbook, SONY, Onyx itd..zapraszam na youtube na filmiki z otwierania urządzeń. w Pana przypadku widać że pęknięcie jest rozległe - czytnik został zmiażdżony a nie uszkodzony przez Baterię Firmy które sztosują stelaże metalowe pod ekran - także w tych modelach klienci tłuką ekrany : np Kindle PW , Kindle 3, Onyx M92/M96 itd itd itd Nigdzie nie widac by spuchła i powiększając swoja objetość wypchała ekran."
|
13 lut 2020 8:39:31 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: InkBOOK Calypso Plus
|
U mnie podobnie - dwa miesiące po zakupie - chyba drugie ładownie (wcześniej bardzo mało używany) - przed podłączeniem działa - rano ekran nie reaguje. Oczywiście serwis każe wysłac zdjęcie i praktycznie od razu odpowiada ze uszkodzenie mechaniczne
|
12 mar 2023 19:19:06 |
|
|
Użytkownik
|
Cześć, jestem w identycznej sytuacji, czytnik magicznie przestał działać po 2 miesiącach. Oczywiście odpowiedź serwisu natychmiastowa, uszkodzenie mechaniczne ekranu - koszt naprawy 600zł, jednak po kolejnych mailach i przyjęciu sprzętu do ekspertyzy już spadł do 300zł. Ewidentnie starają się naciągnąć klientów, co pokazuje plątanie się w zeznaniach. Udało się wam coś wywalczy. W tej sprawie?
|
23 paź 2023 16:44:08 |
|
|