|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 24 lis 2024 20:51:26
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
Dołączył(a): 09 lis 2009 20:20:04 Posty: 1433 Lokalizacja: Kraków
eCzytnik: inkBOOK Onyx
|
Re: inkbook bateria
To dodatkowa aplikacja, screeny są z programu BetterBatteryStats, używam wersji 1.13.4.
Jeszcze o warunkach pracy czytnika. Używam głównie programów do czytania, Legimi również, a nawet ostatnio w większości. Czasem wbudowana przeglądarka. Nieliczne programy wymagające dostępu do internetu (ale tylko na życzenie), typu: Wikipedia, Pismo Święte. Z chmur (także midiapolis) i zasobów sieciowych korzystam poprzez wtyczki w TotalCommanderze (nie lubię dedykowanych programów "rezydentnych").
_________________ W też
|
17 wrz 2015 11:00:36 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Nook Simple Touch, InkBook
|
Re: inkbook bateria
Dziekuję za odpowiedź. Właśnie brakowało mi dostępu do sprawdzenia wydajności baterii.
Ja swojego Inkbooka również prawie nie wyłączam (tylko przed ładowaniem) i wytrzymuje mi około 5 dni. Biorąc pod uwagę to, że sporo czytam i codziennie korzystam z internetu (aplikacje pocket, evernote, wikipedia, kalendarz jorte), uważam to za całkiem dobry wynik. W każdym razie spodziewałam się częstszego ładowania.
|
17 wrz 2015 11:35:41 |
|
|