MU Online - server 500-1000 expa to pare wieczorow fajnej gry (bo sie konczy gre juz wtedy
), czasem ze swietnymi ludzmi
Silkroad Online - gralem tak do 30lvl, potem juz nudne farmienie - nie polecam
Guild Wars - totalne dno, nie wiem co w tym ludzie widza - gralem w 4-5 Open testow, zawsze sie nudzilem. Jestem fanem moobingu, szukania dropow, bicia setek moobow w party a tego w GW nie ma
Cabal Online - gra tylko dla Europy, zadnych brazyli czy innych ktorzy nic nie potrafia powiedzeic po angielsku
Fajny system skilli, sporo klas, fajna grafika, maaaasa quest - swietna gra
Ja niestety walcze z supportem
Lineage II - gralem na C2 albo C3 - grafika swietna, swiat tez, fajne klasy i sciezki rozwoju, ale gralem slabym serverze, jakbym znalazl cos z niezlym expem i dropem to wroce
i juz chyba jest C5
Xiah Online - bardzo przyjemne
gralem jeszcze w pierwsza bete - postacie nie byly za dobrze wywazone, dlatego porzucilem, ale kiedys wroce
World of Warcraft - TO JEST KU**WA TO !!!. Gralem w 2 bety, praktycznie 16h/day - genialna gra, ten swiat ktory poprostu kocham... niedlugo szarpne sie i bede graaal i graaaal
Najlepsze MMO w jakie gralem
Knight Online - niby graficzne ubogie, ale masa itemkow, denerwowaly mnie przepelnione servery i kradzieze - szybko skonczylem, a fajnie sie zapowiadalo.
Legend of Mir - slabizna, nawet nie ma co pisac...
Diablo II - battlenet to shit, szkoda czasu...
Ultima Online - dla mnie zbyt archaiczna, czasem smieszne zasady shardu...
z browserskich gier:
Plemiona - ulepszony, szybszy, ciekawszy Travian
Warto, bo wystarczy pare klikniec dziennie, a zniszczenie wioski wroga bardzo cieszy
Bloodwars - hmmm... dobra, jesli nie powiedziec swietna gra
naprawde warto sie zapoznac
DragonFable - flashowe RPG, godny nastepca słabego Adventure Quest, masa itemkow, kapitalny humor, 3 zroznicowane klasy, niezla fabula
KnightFight - z poczataku wciaga, podkrecanie statystyk kupowanie broni, walka z rywalami - ale szybko sie nudzi...
------------------------------------------------
mozesz odnosnie tego Maple cos wiecej napisac
Jak wyglada expienie, czy jest handel miedzy graczami ? czy sa artefakty ? z ilu czesci sklada sie ekwipunek ? Bo screeny wygladaj przezajebiscie
------------------------------------------------