Re: Firmware 1.8 20121101 [Booxtor] dla M92
Nie zawsze sprawdzają - a Regenesis to znam dobrze - znajomy tam pracował.
Pracują jak by "na akord" tak ich cisną - nie mają czasu sprawdzać - ale czasem to robią. Najczęściej nawet NIE sprawdzają telefonu - czytają opis i z automatu wymieniają płytę czy dokonują innych napraw. Zwłaszcza jak jest to typowa i znana usterka. Po dwóch latach pracy znajomy zrezygnował - pospiech, nie najlepsze zarobki i nieciekawa atmosfera w pracy. Nie dziwię się, że Tobie i wielu innym się udało - znajomy twierdził, że nawet jak serwisant wykrył roota - to najczęściej niechciało im się zgłaszać, zwłaszcza, że nie mieli z tego nic. Jak by im przyznawano premię za wykrycie root'a to było by inaczej
Ja też rootowałem mojego HTC - co ciekawe HTC daje narzędzia do rootowania - ALE uprzedzają, że jest to równoznaczne z utrata gwarancji.
Sam się zastanawiam nad zakupem Kindle - jakiś używany bardzo tani model z przeznaczenim na "eksperymenty" - kumplowi cały czas coś szwnankuje w zmodowanym Kundlu - ja z moim i62E nie mam problemów - czytam i jest OK. Jak kupię taniego Kundla to jego będę "torturował"
jak sie coś spie... to nie zostanę bez czytnika. Po za tym od zmodowanego Kindla wolał bym na mojego i62E wgrać Androida
normalnego, "czystego" Androida, bez nakładek.