Re: Kindle 7 czy Pocket Book Aqua?
Dzięki za odpowiedź
Jestem wdzięczna.
Mam jeszcze kilka pytań. Czy sprawdzaliście może, jak bateria w Aqua trzyma, jeżeli się używa czytnika do czytania 2-3 godzinny dziennie (no i jak to się ma do Kindla, tak naprawdę).
Vroo, masz rację w temacie przemakania, że coś da się z tym zrobić, ale np. w tym roku byłam na Islandii i tam po prostu przez tydzień lało non stop, a w pozostałym czasie kilka razy dziennie
, więc w końcu już wszystko było mokre, do tego mgła i po prostu wilgoć w powietrzu w zasadzie non stop. Trochę właśnie o tą wilgoć też mi chodzi, bo miałam wrażenie po pewnym czasie już zawilgocenia równo wszystkiego. Ale tak jak napisałam, jeżeli Aqua gorszy pod innymi względami, to nie będę się upierać.
Z tym podświetlaniem - niekoniecznie, ostatecznie jest czołowka, a podświetlenie pewnie zżera baterię. Pewnie fajnie mieć, ale dla mnie to chyba nie jest najważniejsze kryterium z tych wszystkich.
Za to doszła do zestawu kryteriów jeszcze bezawaryjność
Athame, co z tą awaryjnością PB? Chodzi o to, że można trafić zły egzemplarz, czy że ogólnie szybciej się psują?
No i jeszcze pytanie o ten szary ekran. Czy to chodzi o konkretne egzemplarze, czy o coś innego.
Vroo napisałeś, że w Kindlu trochę wygodniej się czyta. A na czym ta różnica polega?
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc