|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 27 lis 2024 21:31:46
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Konto usuniete
|
Dziwny nieznajomy II
Rano obudziły ją promienie słońca przyjemnie świecące jej na twarz. Otworzyła oczy i zobaczyła, że znajduje się w swoim wlasnym łóżku. Przymknęła powieki próbując przypomnieć sobie wydarzenia minionej nocy przypomniała sobie jakiś obcy głos z którym rozmawiała, później przypomniała sobie grabarza, a później... czarna dziura, zemdlała. Ubarła się i szybko zeszła na dół pomóc babci przy śniadaniu.
- O witaj kochaniutka. Jak ci się spało?
- Dziękuje babciu, dobrze
- Dziś przyszedł prezent dla Ciebie nie wiem od kogo sama zobacz stoi na ławie w pokoju. - nie wiedziała co oznaczał tajemniczy uśmiech,który posłała jej babcia.
- ... Babciu od kogo to ?? - na ławie w wazonie stał wielki bukiet czerwonych róż.
- Nie wiem. Zobacz może jest liścik. - przeszukała dokładnie bukiet i znalazła...Znalazła białą kopertę zapieczętowaną na której widniał napis dla Karo.
-yyyyyyy...
- Karo znalazłaś??
- Tak. Babciu?
- Słucham Cię kochanie
- Czy ja mogę iśc do swojego pokoju go przeczytać??
- Możesz narazie nie jesteś mi potrzebna- poszła do swojego pokoju położyła się wygodnie na łóżku i zaczęła czytać...
Droga Karo !!!
Zapewne zastanawia Cię skąd znam Twoje imię i kim jestem...
Jestem osobą, z którą rozmawiałaś na cmentarzu dzisiejszej nocy, to ja Cię przyniosłem do domu. Twoja babcia o niczym nie wie. Po naszej wczorajszej rozmowie doszedłem do wniosku, że Ci się pokaże, ale gdy dotknąłem Twego ramienia zemdlałaś. Chciałbym się dziś z Tobą spotkać, ale w dzień. Jeśli mogłabyś bądź dziś na cmenatrzyku tam gdzie zawsze o godzinie 15:00.
Zawsze Twój
Karo zamyśliła się... Myślała nad wieloma rzeczami dopóki nie usłyszała głosu babci wołającej jej na śniadanie.
|
26 sie 2008 19:51:59 |
|
|
Konto usuniete
|
Mogłabyś pisać dłuższe części. Jestem bardzo ciekawa co się dalej wydarzy.
Edit by Rudi: Ost za spam.
|
03 wrz 2008 17:16:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|