|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 21 lis 2024 14:06:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Amazon zabiera pieniądze z konta
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Pocketbook Touch HD3
|
Amazon zabiera pieniądze z konta
Patrzę dziś na konto, i zonk, -72,30 Amazon mi zabrał. Kupiłem parę miesięcy temu Kobo glo HD a potem Voyage. Kobo zwróciłem. Jakbym wiedział że będą takie numery wycinać to usunąłbym wcześniej kartę płatnicza z konta Amazonu. Zrobiłem to dopiero dziś. Jakieś podejrzenie ktoś ma czemu tak się stało? I czy teraz moje pieniądze będą bezpieczne?
|
05 paź 2016 9:51:01 |
|
|
Mod
eCzytnik: PB622
|
Re: Amazon zabiera pieniądze z konta
A może ktoś coś sobie kupił na Twoje konto? Sprawdź listę transakcji - przecież powinno być widoczne na co pieniądze poszły?
A poza tym tak jak athame zaproponował - pisz do wsparcia Amazonu.
|
05 paź 2016 12:06:22 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Pocketbook Touch HD3
|
Re: Amazon zabiera pieniądze z konta
Dziękuję. Nasiałem paniki. a wszystko już wyjaśnione. Napisałem do supportu, za kilka minut otrzymałem maila z odpowiedzią, w której były przeprosiny i obietnica zwrotu pieniędzy. System się pomylił. Zastanawiam się tylko, co zrobiłby ktoś, kto ni huhu po angielsku nie rozumie? Ale chyba się czepiam, bo wtedy nic by z Amazonu nie zamawiał. W każdym razie jestem kolejny raz pozytywnie zaskoczony jakością obsługoi w Amazonie.
Można prosić o zezłomowanie tematu?
|
05 paź 2016 12:27:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|