|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 28 lis 2024 6:45:00
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
X60 - brak reakcji i pulsujące, nieregularne plamy
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Onyx Boox AfterGlow
|
X60 - brak reakcji i pulsujące, nieregularne plamy
Witajcie! Po trzech latach bezproblemowej współpracy z Onyxem X60 postanowiłem wymienić go na nowszy model. X60, jako że był zadbany i w pełni sprawny oddałem ojcu. Niestety już na drugi dzień niespodziewanie przestał działać. Odłożony po skończonym czytaniu już się nie włączył. Nikt z domowników nie przyznaje się do jakiejkolwiek fizycznej napaści na czytnik. Wygląda na to, że obraził się i popełnił samobójstwo.
- Na ekranie wyświetlają się tylko nieregularne, szare plamy, które powoli pulsują, co jakiś czas znikając i pojawiając się z powrotem. - Czytnik włącza się i wyłącza, ale poznać to można tylko po niebieskiej diodzie i cichym szumie (procesora?). - Komputer po podłączaniu nie wykrywa ani czytnika, ani karty SD. - Nie pomogło włączanie i wyłączanie, resetowanie, podłączanie do zasilania, przekleństwa i krwawe rytuały...
Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem? Czytnik kupiłem ponad trzy lata temu. Czy opłaca się wysyłać go do naprawy pogwarancyjnej?
|
10 kwi 2014 23:54:39 |
|
|
ArtaTech.pl
eCzytnik: Onyx Boox
|
Re: X60 - brak reakcji i pulsujące, nieregularne plamy
Zdjęcie pozwoliłoby nam zweryfikować ten przypadek. Prosiłbym o przesłanie zdjęcia ekranu na serwis@artatech.pl. Nasz serwis pomoże w identyfikacji problemu i przekaże wszelkie wskazówki w kwestii ewentualnych napraw. Pozdrawiam Miłosz
_________________ www.booxsource.com www.onyx-ereader.pl
|
11 kwi 2014 8:37:17 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Onyx Boox AfterGlow
|
Wysłałem. W tym folderze dodałem zdjęcia pokazujące, jak plamy pojawiają się i znikają.
|
11 kwi 2014 12:11:45 |
|
|
ArtaTech.pl
eCzytnik: Onyx Boox
|
Dostałem informację z naszego serwisu, że korespondencja dotarła Proszę poczekać na odpowiedź od serwisanta, który będzie się tą sprawą zajmować.
Pozdrawiam Miłosz
_________________ www.booxsource.com www.onyx-ereader.pl
|
11 kwi 2014 12:30:08 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|