|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 23 lis 2024 16:16:53
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
fbreader przestał działać
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: Onyx Boox X60
|
fbreader przestał działać
Nie wiem z jakiego powodu, ale w moim booxie X60 przestał działać fbreader przez co nie mogę czytać żadnej książki zapisanej w mobi i epubie bez zagnieżdżonych czcionek. Po kliknięciu na książkę pojawia się ikonka zegara, po czym ekran miga i zamiast aplikacji z książką widzę z powrotem katalog.
Co ciekawe adobre reader nie ma żadnych problemów. Nie działa mi także skrypt listujacy zawartość booxa, czyli wykonujący komendy:
find / >> $0.find.txt
A pterminal działa. Próbowałem wgrać jeszcze raz ostani update, sformatowałem pamięć flash i próbowałem z pamięci wewnętrznej otworzyć pliki (wgrane kablem, nie funkcją kopiowania w booxie). Mam pytanie do serwisu, z jakiej lokalizacji odpalany jest fbreader, chciałbym spróbować go wyszukać i zobaczyć co wypluje w konsoli. Jescze tydzień temu wszystko działało. W tym czasie jedyną rzeczą, jaką robiłem z czytnikiem to ustawienie ekranu zamknięcia wedle opisu pana Roberta z forum.eksiazki.org
|
27 paź 2011 1:59:32 |
|
|
Użytkownik
eCzytnik: Onyx Boox X60
|
Re: fbreader przestał działać
Jednak moja panika była przedwczesna. Zrobiłem scandisc pod win7 i znalazł problem z plikiem czcionki adobowej. I nawet to było przyczyną niedziałania skryptu. Temat zatem do zamknięcia/usunięcia
|
27 paź 2011 2:12:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|