Witam. Mam pytanie czy warto go kupic gdyz mam okazje za okolo 250 zl. a nie wiem jak to bedzie wygladalo z polska czcionka. Jestem w tym temacie nowy, jesli sa jakies problemy to czy mozna je ewentualnie obejsc. Prosze o pomoc.
Nie powinno być żadnych problemów z polską czcionką.
Dzieki. Kurde caly czas sie wacham. Teraz sie okazuje ze 3 grudnia maja byc w niemieckim Tchibo Sony eBook ReaderTM PRS-T3S za 89 Euro. Tolino ma ogolnie wszystko co potrzeba, Sony tez ale wkurza mnie to ze znowu bez podswietlenia. Chce komus sprawic prezent wiec jeszcze pomysle.
Teraz sie okazuje ze 3 grudnia maja byc w niemieckim Tchibo Sony eBook ReaderTM PRS-T3S za 89 Euro.
No to skoro kupiłeś, to już Ci nie będę pisał, że 3 grudnia Sony ma być (w niemieckim Tchibo) podobno w cenie 69,95 EUR. Ale Tolino wygląda dość dobrze i sądzę, że nie zrobiłeś źle zamawiając.
Jest super ale mnie jakos drazni ten brak podswietlenia. Jest minimalnie inny ten PRS-T3S z Tchibo od PRS-T3 ale technika jest w nim taka sama. Ale zobacze jak bede mial czas to pojde go do Tchibo zobaczyc ( o ile beda w co watpie).