|
Vortal •
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest 24 lis 2024 22:48:12
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
eCzytnik: pdf
|
Prc na samsungu
witam mam pytanie czy jest jakiś sposób odczytywania pliku prc na moim samsungu c3050??
Wiecie próbowałem read maniaci 'em wgrać plik do komórki naszej 1.Zrobiłem pliki jar i jad 2.Miałem zapisane je na pulpicie mojego pc. 3.wgrałem do telefonu 4.zainstalowałem ksiązkę 5.po otwarciu ksiązki mam ekran tytułowy i loading napis w ramce małej na srodku ekranu po czym nic się dalej nie ładuje . 6Wyłaczam i mało tego -po wyłaczeniu ksiazki nie pokazuja mi się inny gry a opcje moje gry jest cała czarna w ogóle nie podswietlona.dopiero po wyjsciu na pulpit komórki i ponownymwejsciu w gry i aplikację dopiero jest mozliwe załadowanie innych gier.
to trochędziwne podobno przeciez Read maniac obsługuje prc.
zainstalowałem mobipocketreader i na pc normalnie czytam ksiązkę w formacie prc.Niestety nie ma tam w tym programie opcji kopiowania strony z jednoczesnym przewijaniem tak jak w wordzie. No wiecie litości ?! Nie bede kopiował kazdej strony w mobipockecie i wklejał do notatnika(read maniac zamienia pliki txt na jar i jad tak przeczytałem większosc ksiązek) bo to mi zajmie wieki.
zatem czy ktoś ma prostszy sposób zeby czytać prc na c3050?
|
21 lip 2010 14:27:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|