Witam, jak w tytule. Kupiłem na Allegro miał służyć głównie jako klient poczty, wiedziałem z opisu że brak możliwości rejestracji. Wygooglowałem że spowoduje to tylko brak dostępu do sklepu Amazon, więc kupiłem. Okazało się jednak że poczta też wymaga zarejestrowania. Jest jakiś sposób na rejestrację? Tableta kupiłem od legalnej firmy wraz z paragonem.
Legalna firma sprzedała Ci tablet zablokowany przez Amazon i jeszcze tego nie ukrywali w opisie? Coraz lepiej. On może być oznaczony w Amazonie jako zagubiony lub skradziony, albo po prostu zgłoszony jako uszkodzony...
@Vroo to mnie zmartwiłeś, a nie mogło być tak że poprzedni właściciel go po prostu nie wyrejestrował? @athame a czy mnie biednemu maluczkiemu padawanowi możesz uchylić rąbek tajemnej wiedzy ciemnej strony
Z czytnikami jest tak, że możesz je zawsze wyrejestrować żeby ponownie zarejestrować. Jeśli polityka dot. tabletów jest taka sama, to masz egzemplarz przez poprzedniego użytkownika zgłoszony jako ukradziony lub uszkodzony.