Roberto, dzięki za wskazówkę. Tak mogło się stać. Nie powinienem traktować M92 jak laptopa (brak buforowania napięcia?). Nie trzeba ryzykować następnego razu. Właśnie pogładziłem Onyxia po grzbiecie
Teraz kolumienki są włączone do przenośnego Nomada MuVo. Muzyka sączy się spokojnie, a ja zacząłem czytać epuba z pamięci wewnętrznej, ponieważ chciałbym sprawdzić, na ile wystarcza mi bateria, bo SD 8 GB jest chyba powodem zbyt szybkiego ubywania energii.
Artur, na Twoim sofcie - M92 Czarna Perła przewija się szybciej. Super! Tak jak powyżej napisałem, epuba (only jednego) czytam z pamięci wewnętrznej (by sprawdzić, na ile wystarczy bateria). Nie wiem dlaczego, na Cool Readerze jej nie mogę otworzyć. Zamieniłem przed chwilą plik, by sprawdzić to jeszcze raz. Nie otwiera. Inne otwiera. Być może to przypadek. Na FBReaderze jest O.K.
Czy dasz mi szansę oraz kolegom, aby była możliwość powrotu do oficjalnego Firmware'u? please... tak na wszelki wypadek.
Nie mam czasu sprawdzać dokładnie, ale chyba zmienia się także za często interlinia. W kolejnej przeglądanej książce, musiałem ją zmieniać, bo tekst się "zbijał" (zauważyłem, że zmiana czcionki prawdopodobnie także ma wpływ na to). Będę to obserwować. W oprogramowaniu Roberta tego nie było.
Uff, za dużo tego pisania: Czy Was też drażni "galimatias literowy" na ekranie podczas "przewracania" kolejnej strony książki? Podczas naciskania joysticka, zamykam na ten moment oczy. Hmm! kilka tysięcy razy tygodniowo