[rozwiązany] Wiecznie wiszące A60
Witam.
Mam ja sobie czytnik A60, czytnik ma miesiąc.
Dwa dni temu nie chciał się włączyć - uruchamiał się póki nie puściłem przycisku. W końcu się uruchomił, ale potrzebował do tego podpięcia do ładowania (bateria nie była wyczerpana, miała około 50%). Po uruchomieniu działał do wczoraj (nie wyłączałem go, jedynie wygaszałem) - przestał reagować na cokolwiek a na ekranie widziałem tekst ostatniej strony. Podpiąłem go do ładowania - dioda zaświeciła i nic poza tym się nie stało, podpiąłem do komputera - wykonał wszystkie wciśnięte przeze mnie kombinacje
klawiszy dnia wcześniejszego i wyświetlił monit czy chcę go podpiąć do komputera.
Odpiąłem go i próbowałem wyłączyć - ekran zgasł, dioda świeciła całą noc.
Próbowałem go resetować, podpiętego do PC i do ładowarki, efekt jest taki, że się uruchomi, ale po 15 minutach (czas wyłączenia podczas bezczynności), próbuje się wyłączyć, czyści ekran i zapala diodę... i ona sobie tak świeci, i świeci, i świeci...
Sygnalizację zasilania mam (świeci mi się też przycisk OK), czytnik się w takim stanie nie włączy, muszę używać guziczka RESET, co ciekawe jak go zresetuję i się odpala pokazuje baterię na 0, 2 godziny temu jak go podpinałem pod ładowarkę też pokazywał 0...
P.S. Kontaktowałem się z serwisem, ale wymiana 2-3 maili na dzień to dla mnie za mało a tu pewnie częściej ludzie zaglądają.
P.S.2. Konto żony, proszę się nie dziwić, że piszę jako on