czytnik z dobrymi notatkami
witam
pierwszy post na forum powodowany jak zwykle dylematem "ktory wybrac?"
czytalem wiele porownan, recenzji , opinii
i wniosek jest taki, ze idealny czytnik to ten, ktory spelnia specyficzne wymagania uzytkownika, a kazdy z nas ma inne
ograniczen cenowych sobie nie narzucam, jednak wolalbym czytnik 6', wiekszego nie potrzebuje
prosilbym wiec posiadaczy takich sprzetow o opinie, na ktorym najlepiej wypada opcja robienia notatek?
otoz jest to dla mnie chyba najwazniejsza funkcja, wiec bedzie to decydujacy element
idealna sytuacja bylaby mozliwosc zaznaczania i kopiowania/eksportowania fragmentow czytanego tekstu do pliku tekstowego w tle
zeby po skonczonej lekturze moc w dowolnym momencie otworzyc owy plik tekstowy i przypomniec sobie najwazniejsze zagadnienia z danej ksiazki zebrane w calosc
wiem, ze PB 622 ma jedynie opcje dodawania do spisu tresci notatek, a zupelnie nie o to mi chodzi
nie wiem jak z pozostalymi, zastanawialem sie oprocz PB jeszcze Onyx Booxem i62, nook simple touch oraz kindle touch
i ten ostatni ze wzgledu na duza popularnosc , a co za tym idzie kompatybilnosc z wieloma popularnymi aplikacjami chyba na razie najbardziej mnie przekonuje, choc brak kart sd wcale nie cieszy
kindle rowniez ladnie dziala z instapaper, a to dla mnie druga przymusowa opcja, mozliwosc wysylania na czytnik "niedoczytanych" tekstow z PC
jest ktos w stanie pomoc?
z gory dziekuje